IVF v březnu
Ahoj holky, je tu někdo, kdo teď v breznu začíná se stimulaci? Nebo už stimuluje?🙂
@denicl jj sama jsem nemohla uvěřit.ted aby se to udrželo.jeste jednou děkuji.no já svojí gyndarku mám 60km a to i to iscare.jsem z Příbrami a dojizdim jak do centra tak ke gynekolosce do prahy.ale dneska jdu k obvodní a ta se mě určitě bude ptát jak jsem dopadla tak ji zkusím naznačit jestli by mě nemohla poslat na krev.urcite dám vědět jak budu pokračovat až budu vědět něco nového.a co ty jak se cítíš?
@radkey dobre ranko..tak to mas daleko,ale i obvodní ti urco muze vzit krev. Určitě bude vse v poradku..😊i kdyz te chapu,ty myslenky tam porad jsou,taky bych je mela. Vcera vecer me v podbrisku parkrat pichlo a dnes zatim porad jak kdybych to mela dostat a začaly pobolivat prsa,ale to muze byt i z toho utrouse?! Pritel se me porad pta jestli se takhle citim i pred mesickama,ja uz ale nevim. To cekani😂je proste hrozny.
@denicl je šílený.ja musím čekat až do 23.4na první ultrazvuk.to je šílený.to mě taky pobolivalo v podbřišku prsa taky bolí a v Brdech jsem měla takový divný pocit.takove simrani a to mám až do teď.drzim polévky.a kolikátý ses den?to by se mělo teď zavrtavat nebo by mělo být už zavrtany
@denicl mě bolelo na jedné straně jako kdyby mi píchal někdo do vaječníků jehlou.bylo to dost nepříjemný ale další den už mě nic nebolelo.tys měla 5denni embryjko viď?tak to už by se mohlo zavrtavat.zavrtava se tak 2-3dny od transferu(5deniho embryjka).držím palečky ať je to ono.tezko říct každá ženská to snáší jinak.me kamarádka která na tom byla cca před rokem a vyšlo jí to tak mi říkala že od prvního dne co mi to zavedou se mám chovat jako kdybych byla těhotná.tak jsem se na to naladila a ejhle je to tam
@radkey ano,mame petidenni..dnes a vcera by se mohlo zahnizdovat,ale taky nemusi...me vajecnik bolel druhy den vecer po et,vcera brisko,pak to popichavani vecer u telky a dnes me tam bodlo jak jehlou,jak rikas ty..to mivam ale i u mesicku..tohle je proste různý...uvidime co bude zitra..trochu se mi i mění nálady..ale to mivam taky při ms..to telo je zcela oblbnute..
@denicl to máš pravdu jsi zblaznena hormonální.ja vím asi se mi to nechce říká ale musíme doufat.kazda jsme jiná.ja ti budu držet palečky aby ti to vyšlo.hodne je o psychice a to já dobře znám.pred 2-3lety jsem musela jít na potrat v 21tt musela jsem to odrodit.a od ty doby se nám nedařilo.sama doktorka mi říkala že se myslí že mám psychicky.ja pořád doufám a věřím že to vše vyjde a bude vše vporadku.
@radkey Ahojky,hrozne spatne po tom vsem..nedopadlo to a ja dostala mesicky,tze ted bulim kazdy den a porad premyslim proc se to zase neuchytilo..nemeli jsme zajem o pgs,což nam bylo nabídnuto kvuli špatným dna ve spermiich,ale penizky jsme na to nemeli,tze se ted moc trapim...a nevim jestli jit na Ket uz ted v dubnu...je mimco lito co se ti stalo,muselo to byt strasne,nedokážu si predstavit cos musela prozit,proti tomu je me trápení nic..😰jak se daří tobe?
@denicl Ježíš to mě mrzí 😞😢 možná bych na ten ket asi počkala aby se tělo dalo trochu dohromady.
Jj bylo to hrozný nikam jsem nechtěla chodit a nechtělo se mi nic.a ještě jsme se to dozvěděli 14dni po svatbě.a porad se nám nedařilo až teď když jsme zkusili to umely.ale pořád se bojíme aby to vyšlo.cekema na potvrzení A to jedem až koncem příštího týdne.
Já vím je to hrozný zklamání a bezmoc .ale musíš se dát dohromady aby to tvoje tělo bylo připravený na dalši pokus.a na imunologii jsi byla
@radkey Jenze me nikdo nic takoveho nerekl,tak kdyby byla spatna imuno.,tak by mi to rekli? Preci nemuzu porad jen pátrat ja..uz jsem z toho unavena,oni maji pomoci,a kor kdyz to stoji neskutečný prachy.dokonce jsem se i ptala kdy mam jit na Ket a oni kdy chci ja,to snad neni jen o me ne?!
Ahojky, 12.3.jsem zacla stimulovat, 23.3.opu - 3 foliky, 3 vajicka, 2 oplodneny a jen jedno vydrzelo do 4.dne kdy byl transfer. Dneska 13.den od et a hcg 122,6. Tak snad....
😍😉

@bajuna13 Tak to pak jo, ja nikdy OHSS nemela, tak o tom tolik nevim. V prvni klinice rekli, ze sex se doporucuje az kdyz je tehotenstvi poradne rozvinute, netusim, co to znamena a nikdy ani neupresnili tydny... Na tehle klinice nebylo o zakazu sexu ani slovo. To je kratka doba, ale mela bys ted byt na lecich na podporu rozvoje a udrzeni tehotenstvi, minimalne progesteron, takze ten by mel menstruaci oddalit. A pouze paracetamol. 👍