IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
tak nám v CAR řekli 7 dní nesportovat, nesexovat, nekoupat se, jen sprchovat - jinak běžný denní režim - neschopenka že záleží na nás, pokud máme sedavou práci at jdeme, ze na to nebudeme myslet... já jsem si PN vzala protože pracuji jako zdravotní sestra a vozíme postele s pacientama, pomáháme lidem po operaci vstávat a když se jim zamotá hlava je hodně těžké je udrzet, ale jsem doma jen týden po transferu a pak jdu do práce - embryjo bud uz je zavrtané a zůstane nebo není.... pak už se děj vůle Boží.....
Preji vsem krasne rano a tesim se na sabe dobre zpravy🙂 Tady jsem nasla toto https://www.modrykonik.cz/diskuse/asistovana-re...
Já se jdu také dnes podívat na zahrádku u taťky a na mého Mourečka 🙂
Krásný den spolubojovnice 🙂 ! Prosím vás,vám v Caru doporučili 2 tabletky Magnezka denně?Já beru zatím jednu,tak nevím.... 😒 🙂
@pistalinda35 Mourečka? 🙂 To je kočička?Pozor na kočičky v těhotenství-obzvlášť ty co chodí po venku-přenášejí toxoplasmosu a prý mohou způsobovat potraty.Nechci být chytrá,to jsem někde vyčetla a vím to i od pár známých.Jinak přeji krásný sluníčkový den 🙂
@megie4 A v průběhu stimulace ti nezkoušeli zvýšit dávky léků, když viděli, že na to vaječníky méně reagují? Já bych byla asi nepříjemná a nedala bych jim pokoj, je to banda a někdy to flákají....vysvětlili to nějak?
Ale neboj - i z jednoho bojovníčka může být pěkný raubíř, který později vydá za deset dětí - uvidíš, ještě si na má slova vzpomeneš 😀 !
Holky, moc děkuju. 🙂 Půjdu si koupit to magne.
Já už ani nejsem nervní, jen vzteklá, úplně jsem to vzdala, jsem přesvědčená o výsledku.
Přemýšlím, příští cyklus, jestli doberu ten utrogestan od ovulace do ..., protože mi zbyde.
Holky cvičily jste před pokusem někdo Mojžíšku? Já to cvičila před pár lety a bylo to hrozně nudné a časově náročné, že jsem s tím přestala. Ale věřím, že je to přínosné cvičení....

@raaaadka zabranuje stahum delohy. Doporucuji horcik skoro vsude, na zacatku pomaha uhnizdeni a pote pri vyvoji embrya. 🙂