IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Tak dnes opět test negativní....v pondělí máme krev...to by se musel stát zázrak, ale na ty moc nevěřím...tak všem kdo testují přeju krásné // 🙂
Mrkla jem taky na tabulku, vidím ji poprvé 🙂
Holky dneska už pracuji z kanceláře, ne z domu, šla jsem už prostě do práce, je 4. den po ET. Jestli se to má ujmout, tak se to ujme i tak. Jestli ne, tak to sedavá práce neovlivní. Ale po cestě autem mi lepilo - v našem starém Peugeotu začalo tak divně klapat. Už jsem viděla, že mi kiksne a já budu muset tu těžkou plechovou obludu tlačit ke krajnici.... 😢 Naštěstí dorazila kam měla a snad to ještě zvládne domů, pak už je to na manžílkovi.... 😀
@raaaadka ziitra jsme 7 den po ET. Prvni den se pocita jako den 0 , at jdes treba i v 6 rano 🙂 Me se dnes mota hlava a mam bolesti v podbrisku, ale to je jak pred menzes a taky utrousem. Ja budu testit asi zitra nebo nejpozdeji v nedeli, ale jak rikas, zenska vyciti, tak druhou carku fakt necekam ☹
@1miska mam tady nekde album testu a tak vim, ze 7 den uz u me bylo dost. 🙂 Tedy po PK. Holky z minule diskuze delaly test uz 6 den, ale to je uplne brzo. Lekari z Iscare na poradne jako realne doporucuji 10 -12den. Ja bych urcite pro kontrolu delala ten 12 a pak jeste 15, pak uz je to na 100 procent. 😒
@go
@raaaadka u každého se to Hcg vyplavuje do krve jinak,na tabulky nedejte.Holky nám nikdy prodlouženou nedělali,Lukýna vkládali 3 den od OPU a 6 den už tam byly //.Tak,že u každé jinak.A při posledním pokusu dávali morulku v pondělí a v sobotu už byl také pozitivní,ale jsou tu holky které na testu neměli nic ani 12 den a přesto byli těhotné,je to opravdu jak u koho.

ahoj holky,tak vyrážím na kontrolu to sem velice zvedava jestly tam bude neco videt