IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
a Gabaka 🙂 cítím, že ty bacily na nás holky už skáčou 😀 Ráďo příznaky teda nevidím, ale cítím, že nám další pokus vyjde 😀
@coralin no bolesti ted když jsem viděla UTZ usuzuju na pukání megycyst co mám ve vaječnících...... ale je to jen má dedukce 🙂 ... kolik dní jsi po et a co do tebe vkládali? jinak mě po Et pobel podbřišek tak 1-2 denně jako lehká přezvěst menses.... ale vždy jen na chvilku a když se blížil skutečný termín na ms tak trošku víc, ale ty křeče co teď to nebyly..... jinak prsa můžeš mít i po utroši, jednou je tak mám jednou ne..... utrouš bohužel neberu přesně a rozmezí mám klidně i +- 3 hoďky 😅
@teksas jeee, ty ses kvuli me prihlasila🙂
@alba1 flušu o sto šest ..... ale klidně přijďte i na živo prskat umím 😎
@darkwitch já vím, dělala jsem si srandu 🙂.... i já mám ten pocit a spadl mi balvan ze srdce když mi hlásili tu hodnotu ...... moc držím pěsti a věřím že i tobě řeknou tu rostoucí ..... fakt se těším jak celá tahle naše početná banda půjdem dám a budeme řešit další věci a zkušené matkz budou radit co a jak
@coralin já Utrogestan nikdy nezaváděla v přesnou hodinu.Měla jsem 2-0-2 a zaváděla jsem vždy ráno po probuzení a večer před spaním
@sasanka033 jednou jsem MS dostala i přes Utrogestan,jednou až po vysazení a jednou až za dlouho páč jsem byla těhotná 🙂
@lucik1986 já měla vždy také 4denní moruly.Jednou se podařilo a je z ní Viktorka 🙂
porad mam heslo 🙂)) jeste 🙂) a koukej zitra testovat 🙂
@sasanka033 Asi dám na tebe a nebudu dřív testovat snad. Ale ta zvědavost je šílená věc totiž. Udělej si ještě test a dej vědět jak jsi dopadla. A dle toho bych se objednala na krev a pak bys viděla. Ale když je ti blbě tak to není normální!
@mardusenka30 Tak to je dobrá zpráva kolik máš vajíček. Držím pěsti aby se oplodnily všechny vajíčka a taky aby u tebe vydrželo 9 měsíců!! Dej vědět i další dny jak se to vyvíjí myslím na tebe. Já jdu zítra na UTZ tak se dozvím taky co dál 🙂.
@nikolav děkuji a já budu zítra myslet na tebe, musíme to zvládnout, jsme bojovnice🙂
@mardusenka30 Díky. Musíme vždyť to za to stojí!
Dobre rano 🙂 kde jste dneska vsechny, normalne mam ve vlaku co docitat a dneska nic...
Jinak krásné ráno všem.
Krásné sluníčkové ránko.... 🙂
Dobré ráno,
holky mám takový specifický dotaz - kam jste vyhodili zbytky jehel, per atd. ze stimulace? Dostali jsme na to takovou plastovou nádobku s nápisem, že je to medicínský odpad nebo co a ten se přece nemůže jen tak vyhodit do koše? Omlouvám se za možná hloupou otázku - včera jsem dělala pořádek, uklízela jsem i tu tašku na stimulaci a fakt jsem se nad tím zarazila (asi proto, že jsem poctivec, co se týká třídění odpadu 😀 )
Jo a kdyby někdo chtěl - můžu zaslat téměř plné pero Gonalu, co mi zbylo. Je odebráno jen 50 jednotek, zbývá minimálně 260 jednotek.

@sasanka033 Bobku me se rozjela MS i pres utros vzdycky!!!! nekdy to oddalil max o dva dny ale vzdycky se rozjela a to sjem to zrala pres rok