IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@nikolav krindy pindy, chudacku, to me mrzi:(
@lussi s jahodovym cheescakem se asi s...t nechces, co?🙂)
@pistalinda35 Obrovská gratulace!!!
@lussi ale dekuju ti za podporu...fakt. ono nekdy staci jen tohle a hned je cloveku trochu lip.
@sasanka033 Co se dá dělat. Radši bych umřela jak je to šílený.
Tak vyrazim smer Iscare. Ve 12:40 tam mam byt. Od rana opet naruzovely vytok. Tak jsem zvedava, co mi reknou.
@nikolav to je mi moc líto. Ať je ti brzy lépe
@pistalinda35 Děkuji, ale prý to odeznívá až cca za 3 týdny. A odsátí se asi nevyhnu.
@pistalinda35 teda, ja se picnu! Tak ted budu jeste napjatejsi! Moc gratuluji a drzim pesti, at je vse ok 🙂
@ewik84 drzim palce!!!!🙂
@mufyxa je super gratuluji!!
@pistalinda35 krasny prekvapko!!
@raloj jsme na tom podobne... tri dny mam bricho jak balon a nic nepomaha ☹
@pistalinda35
Proboha nejsem alergik. Jsem nastydlá. 🙂
Co to tady čtu, negativní test a z krve těhotná? Tak to nechápu. 🙂 Ale moc ti přeju, aby ti to vyšlo! Jak se cítíš? Těhotně?
Já byla dnes u doktorky, dala mi doporučenku na laparku s histeroskopií. Půjdu v pátek na indikace a pro termín, a pak si teprve rozmyslím, jestli to podstoupím, nebo ne.

Ahoj holky. Tak jsem včera zajela do CARu a hyperstimulák potvrzen. No je mi děsně. Ale co se dá dělat. Dostala jsem včera kapačku a tak. A zatím tam mám 300 ml tekutiny. Až jí bude víc tak jí odsají. Ach jo :-/ No už nevím co dělat proti tomu. Jen ležím a nejsem schopná ničeho,