IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@sasanka033 jsme si dneska s manzelem rikali, ze se nam to ted povede behem tech tri mesicu, co musime cekat na dalsi pokus, prirozene 😀
A jeste jedna vec. Vratili nam na preplatcich 15 tisic. Takze manzel rozhodl, ze za to koupime poradnou postel, aby bylo kde to nase ditko pocit 😀
@malinka_02
Jo, chápu. Nědky si říkám, kdy je vlastně nejlepší mít styk? A napadlo mě, když je ten čípek otevřený, že jindy to snad nemá smysl. A to bývá jen chvíli, jestli se nepletu. Jinak tam ty spermie přece nemůžou projít. Takže možná proto hodně holek otěhotnělo hned po MS. No a nebo vypozorovat kolem ovulace. To bývá počítám tak den dva otevřený, nebo se pletu????
@mardusenka30 no presne takhle to ted mam .. Zmenila sem stravu a ted kdyz se podivam na normalni jidlo tak priberu..
Holky mam dotaz- mate zkusenosti s vitrifikaci? Je to lepsi nez mrazeni normalni pro embyra? A cena se pocita jen za to nebo navic k tomunormalnimu mrazeni?
Dobré ránko🙂
@sasanka033 nejen, že hotovej,ale i sežranej 😀
@malinka_02
@mardusenka30 holky a to cvičení s Jill jste zkoušely? Já zhubla 3 kila a tělo se zpevnilo, je to super a cvičí se měsíc v kuse 🙂
@malinka_02 v gennetu je to 6000,-je to za metodu a nezalezi zda mrazí jedno nebo deset....a není to příplatek ke klasickému.....proste jsou v nabídce 2 typy mrazení 🙂 + poplatek za uskladnění
Dobré ráno všem 🙂
dobre rano🙂
@lussi tak to je skvely, takze se poved, kdyz se po nem zaprasilo?🙂
pekne se nam to tu carkuje🙂
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0At_...
@malinka_02 ahojky, co já jsem četla, tak je to určitě lepší, šetrnější... Nás to vyšlo na 10000,- za 7 embryí.
@malinka_02 mi máme ten spg taky špatný je vůbec zázrak že se to povedlo bez isci .. 😉
Jo a holky vím že se tu řešilo, zda utroš zavádět nebo polykat, já si dnes ráno v dlouhé chvíli četla příbalovej leták :D a tam je výslovně napsáno, že v prvním trimestru těhotenství výhradně zavádět ;) Takže po transferu jedině zavádět 🙂
holky, prosimvas, potrebuju poradit. v sobotu ma muj bracha padesatiny a mne bouchnul darek, kterej jsem mela mit. tak jeste na posledni chvili premejslim a shanim a jeho pritelkyne mi poradila panskou nocni kosili. jenze na netu co koukam, tak to lze jen objednat a to si nelajsnu, ze to do soboty neprijde. nevite prosim, kde by se dala v praze sehnat v kamennem obchode? diky moc!
Dobré ránko holčiny! 😀
@ewik84 ahoj, ja hodlam vyzkouset v mezicase znovu vsechno, jakmile budu mit hotovou pruchodnost - znovu IUI, pak samozrejme prirozene s kapickama mucosolvan a tak🙂) nekdo to tady radil na redeni hlenu, se kterym evidentne neco mam. a zacli jsme pouzivat kondom, kdyby se potvrdilo, ze je neco s imunutou, tak stejne jsme spolu nic nemeli uz skoro mesic kvuli IVF, tak jsme si rekli, ze na to aspon navazeme a kdyz nam treba reknou, ze je treba mit sex s kondomem tri mesice, tak uz muzem mit dva mesice za sebou a jen zkusit IUI. no mam velky plany🙂))
@megie4 ahoj zlato, jak se mas? jak ti je? nalada lepsi, vid?🙂
dobré ráno všem, mě ho kazí cisterna na septik☹
@malinka_02 ono změna stravy je k prdu, lepší jíst vše, málo a často... to mám vyzkoušené, že mi dlouho vydrží...ale máš pravdu, že stačí jedna oslava a kilo je klidně nahoře...
@lussi cvičení s jill jsem zatím nezkoušela, ale pokud se embryjko nezavrtá chci do něho jít, ale až trochu získám kondici na kole, nebo bruslích, jsem teď jako ledová královna nic neudýchám...
@sasanka033 Ahojda 😀 No,mám se tak nějak normálně.Včera mě večer pobolívalo břicho jak když to mám dostat,ale prsa pořád nic.Odpoledne mi volala kamarádka,která kvůli mě prý mluvila s kartářkou a ta jí řekla,že vůbec nemám plašit,že tam mímo je a asi to bude kluk. 😀 😅Ale pokud se budu stresovat,tak z toho nic nebude.Nevím,já na tyhle věci nikdy moc nevěřila,ale ta kamarádka byla tak vytrvalá a mluvila se mnou 2krát a pokaždé víc jak hodinu.Je skvělá,jak se snaží mě podpořit. 🙂 Tak budeme doufat.Taky tvrdila,že pokud by bylo něco špatně,tak už bych krvácela.A já jí nemohla vysvětlit,že krvácení většinou stejně drží Utrouš. 😀 No,zkrátka žádnej stres,dokud Dr.neřekne,že je to v háji po krvi 😀
@megie4 mne teda utros ms nezastavil!🙂 kdy mas normalni termin na ms? jinak s tou astrologii a vestenim a tak je to marny, kdyz je to tam nekde napsany, tak holt uz nosis pod srdcem chlapecka, s tim nic nenadelas🙂 bejt tebou, zacinam se s tim smirovat🙂
@sasanka033 Ms by mi měla dorazit v neděli nebo v pondělí.I když fakt jsem myslela už včera,že jí dostanu.Mě u prvního pokusu právě přišla až po vysazení utr. a asi do týdne,možná i dřív,už si to přesně nepamatuju.Jenže to bylo mímo zavrtaný,což teď nevím.Sice z toho pak bylo biochemic.,ale bylo to tam. 🙂 Tak uvidíme,snad ta potvora tentokrát ten utroš nepřepere a nedorazí v termínu,protože to by bylo celkem jasný na čem jsem.

@malinka_02 mě IUI vubec nedoporučil jelikož je tam strašně malé procento úspěšnosti ale moje známá hned napoprvé IUI a je těhu...... je to velmi individuální já mám za sebou 3 IUI a nic a teď nativ a je to tam // 🙂 🙂 🙂 🙂