IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@janice_opice no tak, že jsem dnes 38. DC :( ale dopoledne a i ted odpoledne jsem lehce zašpinila, tak možná už je to tu 🙂 jen nevim jestli mám teda volat do Caru, že teda jsem to dostala, nebo ještě počkat, jeslti se to vubec rozjede..
@dvoranna já si to taky nedokázala představit, dokud jsem tam fakt ty dvě bublinky neviděla🙂 A ještě dlouho mi to nedocházelo, vlastně mi to došlo, až když jsme o to druhé přišli (přestalo se vyvíjet v 9-10tt). A teď bože, co bych za to dala, kdyby měl malej parťáka, je to ďábel😀
@ratatooy 21.10, to jsou kluci skoro dvojčata😀
ale jako děvčata, tři děti si teda nedovedu představit, alespoň ne tak živé jako je Fífa, ale zase si říkám, že raději 3 než žádné 😎
Holky tak já vyrážím na tu krev a udělat ten brajgl kvůli té podělané stimulaci tak mi držte palce (na krvi ani ne to je celkem jasný) ale at mě tam neklepne až se budu rozčilovat 😀
Holky, ráno jedu na OPU, už nedokážu myslet na nic jiného, jsem nervózní ( jdu poprvé) a po té injekci ospalá a nafouklá. Doufám, že budu mít zítra pěkný den a bude se od rána dařit a to i lidem kolem mě. 🙂
@lussi no prosim te ja sem ješte dva roky nechtela slyšet o druhem jako 3 si taky nedovedu představit kor dve mimina ještě když mame zatim malj prostor na bydlení ale nejak by sme to dali 2 nebo 3 to už je fuk,hlavně šíma pujde do školky už z nej bude velkej chlap což je už ted je to hrozny jak to uteklo a až ted mi přijde že sem si ho jako miminko snad ani neužila,on byl hrozne hodnej furt jen spal a papal až do půl roka takže sem ho ani nejak moc nechovala no aspon si na to nezvyk.
Nic, jdu si dát vinný střik, nervy pracujou a snad to nebude vadit ničemu, co myslíte? 😉
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na ulz. No nevím co si myslet. Schválně co řeknete vy. Jsem 6DC folíčků je tam prý hojně, ale jsou velcí jen 9-10mm, sliznice je 4,5 mm. Je to málo? Podle mě je to v pohodě. Zvýšil mi dávky Gonalu. Jo a mimochodem, Gonal je levnější než před 14 dny 😲 platila jsem o 400,- méně
Jinak je mi pěkně zle, třeští mě hlava, mám návaly horka ☹
tak holky, krev nabraná, pěkně jsem jim to tam řekla a mrcha se rozjíždí čím dál tím víc. Zítra v poledne si mám volat co kdyby náhodou.....což je blbost a pak vysazuju utrogestan a přiznávám, že v pátek jdu do hospody!!! aspon si dám na vaše zdraví
@lucik1986 Lucko to je ještě málo a hlavně nemůžeš posuzovat velikost folíků dle jiných páč každá reagujeme jinak, já myslím, že jsi v pohodě
@raaaadka já měla pivo před OPU, aby se mi dobře spalo 😀 a nic se mi nestalo

@ratatooy tak to jo, to už budou bobiškové hezky zavrtaní🙂
@dvoranna a jedno nebo dva embrouše?🙂 Tak zítra tfuj tfuj tfuj