IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Holky, tohle je dotaz na všechny. Přizná se nějaká hříšnice, která kouří? 😵 Jak jste to měly u stimulky?
@janice_opice Děkuju. Já jsem z toho nějaká špatná. Když jsem chodila na folikulmetrii bez stimulky měla jsme cca 14DC sliznici 8mm a folíčky kolem 20mm. Proto si říkám, že mám čas
@brsh 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to jsi mě dostala chááá to je přístup máš pravdu předsedo:DD
@lucik1986 koukám do rozpisu a záznamu... a přesnou velikost tu nemám jen označení méně než 12mm a sliznici jsem měla 7,7 ....... luci neboj, vidíš, že holkám, u kterých se folikulům nechtělo tak přidali a protáhli stimulku o pár dní 😝 až byli dokonalý 😵 ... koukni na pistalindu
s těmi hormony si děláš srandu, ne? 😠 😠 😠
z čeho myslíš, že je ti špatně? nebolela tě ta hlava na začátku stimulky? nebo něco na tebe leze? chudáku ☹
@lucik1986 jsi úplně v pohodě máš dost času fakt jo🙂
@brsh no asi nebude - těžko prokazatelné až budu mít v rucce zprávu z |Iscare a kopii protokolu tak se uviddí
Ahoj můžu se přidat....
@raaaadka a já si jdu dát taky střik aspon se ta mrcha rozjede a bude klid a od ET holky piju za vás, když vy nemůžete 😀 😀
tak holky aktualizuju odkaz na tabku pro dopisování 🙂 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
@janice_opice Líná huba, holé neštěstí, to je moje motto - takže Ti držím palčáky, ať z toho alespoň něco vytřískáš. Na tvrdo bych se zeptala, co mi nabízí jako kompenzace...třeba PK. Když se nezeptáš, nic se nestane. Alespoň bych to zkusila 😉 Já si dám stříček zítra, to už budu po odběrech na hormonální profil. Na zdraví 😝
@nellalucia vítej a přidej se..... hned se můžeš zapsat do naší tabulky, ať víme 😉 ,,, kdyžtak se rozepiš do zprávy o podrobnostech
Koukám do tabulky a renča měla dnes OPU, tak jak to dopadlo? Prosím o info. 🙂
Ahoj, jmenuji se Lucie a začínáme 3.IVF....15-tého v pondělí si jdu pro výsledky z krve a pro injekce ke stimulaci 🙂
Jinak z 2.IVF máme dcerku.
Děkujiiiiiiiiii moooooooc!!!!!!!!!!

@janice_opice Jani, a bude se to řešit nějakou kompenzací nebo jak? Do hospody jdi, to Ti schvaluju 😉 a pak pěkně další plánování!