IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
holky všem, které jdou zítra na cokoliv (UTZ, OPU, ET apod.) přeji, ať to klapne jak má a jen samé dobré zprávy 😵 ......
@nellalucia šikovná 😉 ...... no asi podle centra...... ale někde dávají i injekce Agolutin (či tak nějak)..... já se v pražských centrech s crinone nesetkala
@irisi já chodím do Artu, v Č.Budějovicích a myslím že mi dávali před 2 roky navybranou jest-li Crinone nebo Utrogestan. Ale jistá na 100% si nejsem, tak mě zajímalo jest-li tu není někdo kdo Crinone taky používal 🙂
@brsh hm akorát je problém, že jsem stimulovala jinde a ne CAR takže jako kompenzac v podobě PK asi nehrozí
holky tak to máme za sebou, transfer proběhl......vše bylo oki...nakonec díky pitnému režimu se to o 100%zlepšilo a dneska jsem byla již téměř bez bolestí...kontrolní utr potvrdil, že může transfer proběhnout 🙂 a ještě k tomu máme 3 sněhuláčky 🙂 tak nakonec u nás dělali Mesa Tese, ICSI, AH, PK, zamrazení a nechápu co je oddělená kultivace embryí...tak ted čekáme do 22.4. na utz 🙂
jinak se tu někdo ptal zda zavádět před transferem utrogestan...já měla ve zprávě napsáno v den transferu je spolknout...ranní porci...a na transfer jsem šla ve 12.00
a ještě se tu někdo ptal na cenu
PK tak my jsme platili 2000,-
ICSI - 7000,-
AH - 3000,-
Kryokonzervace embryí 2500,-
oddělená kultivace embryí 2000,-
jo a Lucí ten Gonal je pravděpodobně, že jsi předtím měla 450jednotek a to je dražší než 900 jednotek...mají to tak udělaný, prý aby se Gonal 900 prodával...tak je na něj lepší cena...
@janice_opice tabulka je perfwektní, jinak už jsme se v tom tady ztrácela 🙂
@nellalucia Ahojky, mě doktorka taky dneska nabízela ten Crione místo utrogenstanu, ale zůstanu u něj a uvidím jak budu unavená, jak jsi ho snášela???? Crione myslím🙂
Ahoj holky, tak v pátek jdu na OPU 🙂
@coralin Crinone úplně v pohodě a řekla bych že pomohl i k úspěšnému zahnízdění, beru ještě prednison ke snížení imunity...která mi zabraňuje zahryzávání embrijek..
Jinak dneštní zpráva od doktorky: UZ kontrola při stimulaci Gonal 300-300-225-225-225 IU denně, Cetrotide
UZ děloha v AVF endometrium 8mm TL, ovarium vpravo cca 10x 16-12, vlevo cca 15x 18-12, dnes naposled Gonal 225 UI. Cetrodite naposl. zítra (aplikuje dopol) zitra 20 a 21 hod Decapeptyl. OPU ve čtvrtek. od pátku UTG 2-2-2 vag/tbl p.o., Estroferm 3x1. Ve čt a v sob. 1500 Pregnyl 🙂 Tak jsem na to zvědavá 🙂
@janice_opice Děkuji 🙂
děvčata přeji vám pohádkové sny...

Zapsaná v tabulce 🙂 Zeptám se dostala jste některá místo Utrogestanu, Crinone ....dává se ještě pořád, koukám že skoro každá snažilka má utrogestan.