IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@akashka to já bych musela bodat tak v šest a na kontrolu jdu dýl - takže se z ordinace se dostanu tak půl devátá - třičtvrtě na devět, což je pozdě, říkali sice že když se to bodne o hoďku, max. dvě jinak tak to neva ale mělo by se ve stejnou dobu, já bohužel nestíhám ani do těch dvou hodin ☹ kdyby to byli takový jednorázovky jako decapeptyl, tak bych to tu chvíli bez ledničky neřešila, ale když je to v tom peru tak to pak nemám kam dát v práci bohužel.... ach jo 😅 budu muset to nějak vykoumat
holky já jsem všechno píchala najednou a večer kolem 22,00 hod, decapeptyl, gonal, merional, fraxiparine 🙂 a žádný problém...
@dvoranna držím palečky ať se hezky usídlí, chci se zeptat ty máš 1.IVf..platila jsi něco. Moje švagrová přišla s tím, že se za 1:IVf nic neplatí že je to celé zdarma..tak na ni koukám jak puk.. 🙂
dobré poledne děvčata, jdu dočítat🙂
@nellalucia chi chi🙂 To už jsem i párkrát slyšela v televizi, že se nic neplatí😀 I ve státním zařízení se doplácí za léky a kde co, tak nevím, kde na to ti lidé chodí 🙂
@nellalucia jj první ivf, platila jsem si jen injekce cca 4000 a 1000 za narkozu pri odběru
@nellalucia hihihi naše ivf 30.000,.
@akashka to je dobře, že tam máš spojku🙂 A pokud ti to nedoporučila, tak bych do toho nešla. A hlavně, jaký k tomu mají konkrétní důvod. Kamarádce to dělat budou, ale aby jim vyloučili genetickou vadu, mají to v rodině.
@raaaadka a budeš za to icsi doplácet? U nás v CARu bych např. doplácela a docela dost.
@dvoranna takže za 2 týdny pořádný koleje, jasný? 😉
@pistalinda35 krásný počet, gratulace veliká 😵
Ahoj všem,tak týden jsem byla bez netu a už se tu vůbec nevyznám.Nějaká nová tabulka?Byla by?Než vás dočtu bude to trvat.Dnes proběhla kontrola,hladina hormonu skvělá,dokonce říkala,že to opravdu nečekala a pořád se diví,že je tak málo folikulů,napsala menopur a za 14 dní začínáme,tak jsem zvědavá co vypotím jestli to bude lepší.
Tak už jsme doma 🙂 embryolog říkal,že vzhledem k počtu vajíček a kvalitě spermatu, si nemusíme zatím nic připlácet. Vše se nechá na přírodě. V sobotu či v pondělí bude transfer. Pro začátek prý s jedním embryjkem - bojovníčkem.
tak jsem po vcerejsi debate zde skoro rozhodnuta PGD zrusit. Pravda je, ze vrtat do tridennich embryek ma urcite sva negativa a vice rizik nez vyhod. Mate nektera jeste zkusenost? 😉
@pistalinda35 A zbylá zamrazíš??? Ty se máš, také jsem myslela, že to oplodnění necháme na přírodě.
@pistalinda35 a to si se bála,že nedorostou viď?Taková krásná úroda.Holka ani polovinu bych jich nepotřebovala.
@janinafox jo a byli na nás opět hodní,až mi vyhrkli slzičky,jaká jsou to zlatíčka(sestry jsou tu úžasné)prostě když můžou tak pomůžou.

@akashka aha, takže to je jedno že jedno ráno a druhý večer? 🙂 no já abych to stihla bodnout až po kontrole, tak bych musela tak na devátou to bodat, ale je problém že to už jsem v práci a nemáme tu ledničku, tak to nemám kde skladovat :(