IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Tak jsem si včera koupila Nutridrink Protein - ten je prý na bílkoviny lepší 🙂 a mají tři příchutě.... začala jsem dnes vanilkou a budu čekat na telefonát z Gennetu. Krásný jarní pàtek spolubojovnice 🙂
Holky, nová myšlenka, pozor! Napadlo mě, jak zavedou embryo přes uzavřený čípek. Nebolí to náhodou? Čím déle od ovulace??? Čípek se přece uzavírá. Mě už asi hrabe, půl deváté a nikdo nevolá, jsem jak na trní.
@pistalinda35
V kolik Ti volaj? Já taky čekáááááám.
@pistalinda35 take jsem si ho koupila, ale je me z nej jeste hur. Hnusne sladke, vcera jsem vypala pulku a ted me ceka druha☹
Krásné, u nás deštivé ránko 🙂
@nikolav ahojik, držím palce ať je úrodička veliká a ať je i na zamražení, aby byla v budoucnu sestřička nebo bratříček🙂 Kolik embryjek chceš nechat zavést? 😎
@malinka_02 já stále čekam na mrchu mrchovatou, v pondělí jdu na krev s tou štítkou (nevím jestli jsem to tady psala) a do týdne se pak rozsekne, jeslti stimulka bude ne 😎 Cysta bude pryč, musí 🙂
@raaaadka ojojoj, může to být utroš, někde psali, že by se s tím nemlo ani řídit 😒 Někomu se po tom motá i hlava..Anebo fakt ten Ovitrelle jak píše Míla 🙂 To jsem ti poradila co? 😀
@ratatooy jakože ten test vypadá stejně? Hoď foto
@raaaadka Mně volali v 8 hodin. 7 embryjek je v pohodě a 2 jsou o trošku pomalejší
tak volali 5 vajíček v kvalitě 1-2 (to jejich známkování), ET zřejmě zítra, ráno zavolaj. Už jsem nervózní ze známky 1-2, myslela jsem, že ET bude až v neděli. 🙂 Co myslíte. OPU bylo v úterý ráno.
@pistalinda35 krasne, drzim pesti 🙂
@go tak já vypila ráno celý místo snídaně a teď je mi šoufl....ale je to spíš ještě i z toho, že jsem od rána vypila víc jak půl litru ananasového džusu 🙂)) Holky , v Kauflandu mají akci 100 % Relaxů ....tak jsem si včera nakoupila zásoby 🙂)
@pistalinda35 no ja ted musim dopit ten cokoladovy a vubec se me do toho nechce. Bohuzel jeste do toho piji Saratici a vlaznou vodu s citronem na lacno. Desne, ale hlavne kdyby to zabralo 😒
Dobré ranko všem, to ty džusíky a Nutridrinky pijete po OPU a z jakého důvodu...
V pondělí si jdu pro injekce, jsem zvědavá co mi nasadí...budu ráda za Gonal..ten byl úplně v pohodě 🙂
Všem moooc držím palečky...jen ať se brzy zadaří...malá mi tady pořád chodí a říka miminko..miminko.. 🙂 tak snad ho taky přivolá 🙂
Já jsem plašan, už mě zase vycukala ta známka 1-2 a proč to nezavedou v neděli. Známka jse prý dobrá, vše OK a v neděli tam nikdo není a trochu riziko čekat do pondělí, sobota jse prý optimální. Tak ráno zavolaj. 🙂 Já jsem napnutá jak struna. 🙂 🙂
@lussi no me nesílili ani u šimona bli tak nejak furt stejny,taky se říká že kdo je silnejší tomu pomalejc roste hcg ale to nevim no,ja to přikláním spíš k tomu že je to budto testama taky do ofiko testování mám ještě 4dny a nebo že už nejsou prcci dva ale jen jeden a z toho to špinení
@pistalinda35 No já mám 2 pomalejší a 3 ok, někdo tu psal, že pomalejší jsou holky. 🙂 Já nevím. Nechám to na nich, holt osud, že v neděli se nepracuje. Jinak by to vyšlo na neděli.

@pistalinda35 ket se nepočítá jako pokus na pojištovnu to maš k dobru z počítaného IVF