IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@hhani za chvili se oklepes, neboj....po tech bilejch testech je to chvili dost blby no, clovek se cejti hrozne, ale pak to preboli a dovolena je na to podle me idealni. my si taky planujeme na srpen, at uz ket vyjde nebo ne.
@hhani nejhorší je, že když jsem loni byla na prvním ivf a hned se to povedlo, tak jsem si myslela, že se to povede i tentokrát, takže jsem si to naplánovala s kamarádkou, že budem pěkně těhotnět spolu a ona už má půl těhotenství za sebou a já jen smutně koukám, jak jí roste bříško.Samozřejmě jí to přeju a mám radost za ní, ale mrzí mě, že já pořád nic....je to pech no.....si pořád řikám, jak je to možný, takových vyšetření a léků a stejně nic ☹
a tady jsem našla nějaké hodnocení mé pani doktorky ..to je hodně smutný http://www.toplekar.cz/lekari/1222662-blahova-k...
@sasanka033 jasně, právě proto aˇto tam napíše, každý si to pak může přebrat po svým....já před návštěvou CARu taky googlovala, ale pak jsem dala na bezprostřední zkušenost...
@sasanka033 máš pravdu, jen i v tom CARu byly pak problémy s těma penězma - to mi psal nějakej ten financ takový mly, že jsem nestačila valit oči - jako nejen, že jsem řešila fakturaci mezi gyncentrem a \Iscare a furt a přišlo mi to tam už jako kusová výroba a sestra tam byla pěkně protivná ta jedna na lůžkovym a pak jsem tam měly s holkama ještě jeden takovej pěknej zážitek a tak nějak sjem cítila, že prostě musím znovu a jinam víš.....
@lenkafel
@sasanka033
@janice_opice
já vim,že to tak je a jsem s tim smířená....prostě tomu věřim,že příště to vyjde 🙂...moc děkuju holky 🙂
@jaka17
@sasanka033
JJ já jsem vlastně zjistila, že jsem v tom CAR zůstávala jen protože se povedlo u nich 1.IVF a i když sídlí jinde a jsou tam jiní doktoři tak jsem prostě měla pocit, že tam musím z nějak loajality zůstat i když jsem si nebyla jistá , že je to to správné tak ted jsem se rozhoupala a fakt si myslím, že jsem udělala dobře i když to třeba nevyjde - za to nemůžu vinit CAR,když vím, a budu mít pocit, že pro to všechno udělali, to je jasný
mě prostě jen zaráží,že já jí dostala na celý cyklus a holky z našeho caru pomalu ani neví kdo to je...musim si prostě prosadit toho koho chci..
@janice_opice Jo přesně tak, vkládala jsem do toho obrovský nadějě. I Dr mi říkala, jak nám to pěkně šlape, že se jí to líbí víc než ten první pokus no a pak bác a je z toho prd....další tři měsíce čekat....
@janice_opice hele, je to hodně o pocitech a je jasný, že se v CUBE starají, mne tam poslal můj gynekolog se slovy, že v současnosti jsou nejlepší, ale my vloni ještě nebyli rozhodnutí na 100%, tak nám to pak bylo blbý tam jít znovu, když jsme to tehdy nepodstoupili...tak jsme šli jinam, ale ty tam určo otěhotníš a bude... 😀 😀 😀
ženský za jak dlouho se může po nepodařeném ketu znova na ket???Máte některá zkušenost???
@meyryen to je přesný taky mi furt říkali jak je to krásný a tutu nunu a pak prd - holka to zvládneme!!! a tentokrát už to vyjde uvidíš!!!
@jaka17 no hele já mám prostě dobrej pocit a takovej pocit jako, že si váží klientů a není to jen o prašulích- to mi vadilo hodně v Iscare, že jsem složila prachy a oni mě furt kontrolovali, jeslti mám zaplaceno - kdybych s sebou neměla potvrzení o zaplacení tak jsem měla pocit, že mě z toho sálu pošlou pryč:( jako,když to zkontrolují jednou tak to chápu, ale při příchodu na OPU na lůžkový mě kontrolovala sestra znovu a pak i při příchodu na ET znovu- tak jako to mě dost uráželo ještě navíc,když jsem samoplátkyně a zapaltila jsem to s předstihem a v pohodě
@janice_opice Jak jsi se ptala na ten jód, tak jód můžeš normálně - u snížený funkce (taky ji mám) ani nemusíš v těhu vitamíny bez jodu, prostě euthyrox a žádný problém 🙂
@aranel6 děkuju moc tak já jdu hned pro uzenýho pstruha do lednice 😀 😀 😀 😀 Euthyrox taky beru právěě🙂
Holky a fakt nemáte někde nějaká tip na gyndaře v Praze? at nejdu naslepo 😉
@lenkafel kety nejsou omezeny, muzes jit hned dalsi cyklus, pokud bude na utz vsechno v poradku.
@hhani ale je tam negativni hodnoceni jednoho pacienta a dalsi jsou ok, ne? nebo jsem to nejak blbe precetla?
@janice_opice no vidis a my se dneska rano v caru smaly s doktorkou i sestrickou, ze nebudu za AH platit, pac nejsou schopny schvalit cenik🙂 plus mi zapomneli nauctovat zamrazeni embrya a PK je tam taky zdarma, proste bude to potrebujes nebo ne🙂 takze treba z hlediska financi mi to prijde uplne legracni a ty se musis s iscare hadat, hnus.
@hhani zkusila jsi tu dada074? fakt myslim, ze o blahovy neco psala, ale mozna se pletu. no je ale divny, ze jsi ji mela na vsechno, pac se tam ty doktori stridaji.
@sasanka033 aha, tak to je dobrý, nechci moc dlouho čekat
@sasanka033 no přesně já to ted počítala a tady ušetřím tak asi zhruba 15.000 a to je hergot rozdíl
@sasanka033 ne to máš pravdu,ale ten se ve spoustě věcech shoduje s mými pocity..
Holky já prostě potřebuju aby v tomhle na mě byla ta doktorka milá a já se jí nebála na cokoli zeptat..Jednou jsem se Bláhový zeptala už nevim na co,něco ohledně injekcí a ona mi řekla:"tak tohle si snad řešte se sestrou"a proto nevim vlastně vůbec nic..protože už jsem se nikdy raději na nic neptala 😒
@lenkafel no ja treba na ket jit nemohla hned po ivf, pac jsem mela rozhozenej cyklus - cysta, sptna slilznice a zadnej folik. tak me ted dalsi cyklus na ket stimulujou. ale jde to proste hned, pokdu to bude v nativu tak tim lip.
@hhani tak je to krava a to bych ji vyrvala!!! ty voe!! no jak rikam. ja si proste uz hlidam, ke komu me objednavaji a tim jsem to vyresila. jdi k jirsovy, ta je uzasna a je tam docela hodne.
@sasanka033 u mě ne,byla na všechno..UTZ,OPU i ET vždy jen ona..jj psala jsem ji,ale zatim neodepsala,ale ted mi psala ještě jedna holčina..a taky nic moc dobrýho...
@janice_opice no to je kurwa rozdil🙂
@hhani tak to se na ní vyprdni, musíme doktorům věřit a mít pocit, že je zajímáme

@hhani já to chápu, nemusí to byt zrovna moře, ale spíš věřím tomu,kdy bude odpočinuté tělo i mysl ta to prostě musí vyjít 😉