IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@janice_opice jestli ted nebo v září....hlavně,že to vůbec bude a že to určitě dopadne,věř tomu 😉
@hhani to je taky pravda 🙂
@janice_opice to víš,že jo,ale ty určitě začneš v červnu,uvidíš 😉
@malinka_02 tak já se snažim si to přátelství udržet, protože kvůli mým neúspěchům otěhotnět ji nechci ztratit
@hhani Jsi hodná🙂 vše záleží, jeslti stihnout genetické testy mého muže - když jo a budou Ok tak začínáme, když ne tak smůla
holky nemáte někdo ten odkaz na ten TEP, který dávali?? Tuším brsh@ o něm mluvila????? Děkujuuuu
@janice_opice hned ti ho pošlu
pěkný večer přeji, všem s pozitivním testíkem moooc gratuluji 🙂
já se přidám k tobě @hhani . ..myslím, že září je taky pěkný měsíc na početí miminka, narodila jsem se v září tak to jistě bude dobrý měsíc.
Dneska mi volali z gennetu, že krev je negativní ☹ tak hold příště no ...ale to už jistě vyjde 😉
no jasně holky..to září bude velmi plodné 🙂
@kamisb moc mě mrzí, že ti to tentokrát nevyšlo, ale jak říkáš příště to bude to pravé a vyjde to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@hhani děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀
já doufám, že bude plodný už červen 🙂)) a pokud nebudu začínat ted v červnu přidám se k vám zářijovkám🙂
@janice_opice ten taky bude velmi plodný,neboj 🙂
A tady znovu tabulka pro nově příchozí a pro výsledky stávajících 🙂 Přeju všem moc štěstí a velké pupíky!!
@janice_opice je fakt,že s 5 bych byla fakt vystresovaná matka..vůbec si to neumim představit se dvěma natož s pěti 😕 😅
@janice_opice - Jani, a jedete na Spanilou jízdu??? Já doufám, že budu na chatě, tak bych si dala s vámi aspoň nealko pivo 🙂
@hhani - díky za ten odkaz, já se válím a dostala jsem se sem až teď 🙂
@kamisb - alespoň na to budete dvě s Haničkou 🙂 A neboj, v září to dobře dopadne!!!
@martas14 - děkuju pěkně 😉
@hhani jééé to je ošklivý ty myomy

@hhani mno já taky ted čekala právě i když pořád je to červnové v ohrožení a jinak taky až v září 🙂 ale já doufám, že to půjde už ted