IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@janice_opice za pár let.....a co my teď.............jen věřit a doufat...........
Ohledně ty alergie? Byla jsem na imunologii u dr. Maličkové. Před IVF jsem měla vysledky v poho a stejně nic tak si říkám ze nejsem vhodná nádoba ☹
@ewickova hele to nemůžeš soudit po 1.IVF prostě se to někdy nepovede bohužel:( Každá jsme vhodná neboj a i tobě se zadaří,🙂
@coralin ani nevš jak moc věřím a doufám!!!!!! ale to tady asi všechny🙂
@sasanka033 ahojky ty jsi měla jít dnes na UTZ, tak jak dobré? Já už jsem též objednaná na sobotu ráno, což jsem ráda aspoň nebudu muset jet sama a zaveze mě můj.....no aspoň se zase něco bude dít 😉
Tohle nebylo moje první IVF . Tento mesic jsem byla po páté. A ted jsme se s muzíčkem dohodly ještě na šestém. Mám radost ale zároveň mám obavy, aby to nedopadlo stejně ☹
@coralin věřit, věřit, věřit a ono to dopadne, všechny držíme palečky, aby na závěr na tebe čekala sladká odměna 😉 a až se ti zabydlí doma, tak se začne šetřit na nějakého toho sourozence, nevíme co na nás čeká, takže to nemusí být naposled, i když ty finance jsou na tom hodně těžké ☹
@ewickova ahaaa tak to joooo tak to je jiná a jak tě léčí a jaké máš protokoly|?
@malinka_02 ahoj, do únorovek taky až po UTZ, to tam pak bude nával....těším se
@lenkafel kocko moje kamaradky maji uz druhy deti a nejlepsi kamaradka otehotnela v den meho 1. Ivf a holcicce je 6 tydnu a ja mezitim byla na 4 dalsich transferech.. Utekla mi a uz vozi kocarek s jinou kamaradkou.. Hold to je zivot no.. Na ket muzes hned.
ženský já už z toho asi fakt zešílim, ms nedorazila, prsa mě pořád bolí jako blázen, břicho pořád megaveliký a dneska na testu bílo.....
@malinka_02 já vim, že v tom nejsem sama, jen to zamrzí no...jsme to měli tak pěkně naplánovaný, domluvili jsme si společně dovolenou s rodinama, protože máme obě už jednoho syna, oba Jakubové a jsou jen půl roku od sebe a ještě ke všemu spolu chodí do školky a jsou to nejlepší kamarádi a teď jsme to rušili ☹
@brsh
@aranel6 holky ja se taky bojim ale bude nas vic nebudeme se bat vlka nic! 😀 A kdy mate ty utz? A pak budeme zase cekat na srdicka a pak na screaningy 😀 Ja mam uz od 6 dne po et strasny hlad!! Furt! Porad se cpu necim. Rao se budem v 5 hlady. No a teda boli me bricho jak na MS treba dneska fakt krece.. Tak snad to bude dobry no..
@malinka_02 tak to ne, my se bavíme pořád hodně, já s ní byla i na ultrazvuku a viděla jsem miminko, taky jsem to obrečela, ale kamarádky jsem pořád....
@malinka_02 nemůžu vás najít, ůnorovky???? 😝 pošli mi odkaz....prosím 😔 na UTZ jdu 12.6., tak zatím budu jako pozorovatel
tak holky mrcha příšla na den přesně i přes utroš..takže ani na tu krev nemusim ☹..at už je září..
@malinka_02 to jsi hodná, já si zatím pořád nějak nemůžu zvyknout a snažím se být ještě trochu nad věcí, každé ráno se bojím, že // zmizí a že přijde MS.... 😝 ale snad to bude ok...
@janice_opice no jasněěěě....už se nemůžu dočkat září 🙂 🙂 🙂 🙂 všem držim moc palce..

Ještě mi zjistily alergii na sperma, ale kdyz mi dělaly rozbor z krve a alergie zmizela tak vážně nevím kde je chyba. Držím moc palecky aby to vyšlo a byla jsi v klídku 🙂