IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@simka77spain je roztomilá, s tím dítětem to chápu, já mám teď štěně, tak taky říkám, že to je moje mimi... 🙂 ale doufám, že se mrazáček zabydlí.... čekám na ket
nové holčiny moc vítam........
tady na JČ pořád leje je to už hrůza ,hlavně je mi líto těch starších lidí,rodiny s dětmi a všichni kteří to prožívají, kteří se dostaly z povodní 2002 a mají to tu znovu.... je mi z toho do breku a ještě ty hormony to podporují abych řvala....
a ještě mě ten Ketík vychází na pěkný období tak snad to vyjde ,,,, tak holky at jsou pořádné dvě čárky a máme důvod k radosti , když máme v republice takové trápení......
@martas14 jéé, ty jsi hodná.. o Moravě hodně uvažuju.... 🙂 mám jí moc ráda a máme tam přátelé...
pro naše to je jako domov, jsou tam 3/4 roku, teď odjeli na dovču a zrovna nás to spláchlo.. ty lidi, kterejm to pak vezme baráky, lituju, to je opravdu hrozný. Mužík už chytil rýmičku jak se brodil včera tou ledovou vodou 🙂
@martas14 jj, tak to o tom mesa tese, to by ta teorie sedela ze proc se jako nehybali jak je nasli, ze proste jeste nejsou dorostlé, protoze geneticky a hormonalne jsou v porádku, tak jsem zvedavá. taky moc doufám ze se chytnou. proste MUSÍ. 🙂
@coralin a to kdyz je mrazacek po rozmrazeni treba nejaké odumrou? nebo tam mae stejnou sanci jako kdyby nebyly zmrzlé? co to je ten KET? ja se vubec nevyznám v tech vasich zkratkách 😀 promiñte holky.
Tak vysledky z genetiky nikde a mrcha na spadnuti ☹ to vypada teda az na zari ....... a to jsem si rikala jak krasne to vychazi,ze konec skolniho roku a prazdnin je vic v poho a nebudu se tolik rozcilovat s tim pubertakem a jeho skolou. 😀 ach jo :'(
@simka77spain ahoj, maji trochu horsi sance, ale zalezi, jakou techniku zamrazeni car pouziva a taky jak silna a rozvinuta embrya jsou. v jakej stadiu je zamrazovali. KET = kryoembryotransfer, takze transfer zamrazeneho embrya.
@simka77spain KET je kryo embryo transfer, tedy ET- embryo transfer zmražených embryí.ty se po rozmražení nemusí vzpamatovat, ale jinak je výsledek srovnatelný s normálním ET, tedy pokud vím...
@janice_opice třeba to ještě přijde, nemůžeš někam zavolat a pohonit to??? já mám zkušenost, že když člověk se zajímá a v dobrém se připomene ,leckdy to pomůže... 😵
@janice_opice zlato nebooooj, na spadnuti este neni ze to tady! takze nadeje umira posledni🙂 a na tu genetiku se nejak da zavolat, nebo zjistit kdy to bude?
@coralin ahoj, promin, ja vubec nestiham...:(
@jaka17
@sasanka033 no ještě to z Genetiky do CAR neposlali - dneska sestřičky slíbily manželovi, že tam zkusí zavolat a že až to bude tak mu cinknou....Já doufám, že ta mrcha ještě chvilku vydrží....
@janice_opice treba je to otazka jednoho prostouchnuti po telefonu, vis co....tak se treba jeste jednou zkuste sestrickam pripomenout za dva dny a udelat nakou scenku, ze se hroutis🙂 to vis ze jo, mrcha vydrzi!!!
@sasanka033 🙂))))))))) 😀 😀 hele to nebude hraný já se fakt hroutím 😀 😀 😀 😀 jo to je jasný, ve středu voláme znova:D
@simka77spain ty máš teprve první IVF? Ket je kryo emryo transfer. Rozmrazej mrazáčka a dají ti ho🙂 větší šance je u IVF, ale spousta ketů také vyšla🙂
@sasanka033 v poho.., hodně práce??
A ještě ke všemu mám Léky na poště v Karlíně :(((((( Myslíte že tam do rána přežije???? Jedná se o Gonal
@janice_opice ...no Jani tak na to bych se moc nespoléhala ☹
@hhani no akorát ted neudělám nic.((( stálo mě to dost peněz tak doufám, že to tam tu jednu noc přežije ☹
@janice_opice v nejhoršim si je necháš poslat znova,stihla by jsi to?
@coralin jo jo, první IVF. a vlastne jediné, protoze jsme byli na TESE, takze manzel uz vice spermijek mít asi nebude, a taky tam mu nasli jen na jednu dávku, pokus. Já se budu modlit, at ti mrazácci vyjdou taky, teda v prvé rade at vyjde ta IVF, ale teda i ti mrazácci. to by bylo opravdu krásné, protoze vic nadeji uz by jsme nemeli.
@hhani no mně se jedná spíš o to, jelsti vydrží tu jednu noc ještě bez lednice........ráno se pro ně pokusím jet - poslala mi je holčina ze Slovenska tak by to bylo komplikace pro obě......
@janice_opice Tomu říkám pech :/ Tys ten gonal platila?
@trefulka no jasně prověřené holčině........tak snad tomu ta jedna noc bez lednice nic neudělá
@trefulka jen tak na čestný slovo ti to nikdo dneska nepošle - psala mi holčina, že takhle naletěla a zahučela za 3,5 tisíce
@janice_opice Tak venku žádný hic není, tak to nebude takový malér ;)
@janice_opice taky to mohla poslat na dobírku

@jaka17 Jojo-zítra ráno radši zavoláme. Jestli budu muset čekat další dny tak mě asi klepne,ale tohle je prostě přírodní katastrofa a nějaký den případně budu muset přežít 🙂