icon

IVF v květnu-červnu 2013

baby1984
9. dub 2013

Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀

janice_opice
27. čer 2013

@coralin taky právě myslím, navíc už uvidím vrt🙂 takže na chatičce už máme vlastní vodu jupííííííí
@martas14 hele tak to budeme muse tnějak vymyslet čoveče,zase ty palce budeš potřebovat!!No Agolutin mi píchá každý ráno Viking Senior právě a tohle je jednorázovka a prý mají pozitivní výsledky.....
@pavlina1976 😀 😀 😀 no jasně přeci si je nepropíchneš nebo neodřeš rozumim já dneska ráno taky šavlovala 😀

janice_opice
27. čer 2013

holky to je fakt pěkně udělané http://crazycafe.centrum.cz/vtipna-videa/2012/4... 😵 😵

akdar5
27. čer 2013

@petulak1988 přesně tak ...🙂 já si na Apolináře nemůžu stěžovat a zatím vše klape ,tak jak má..🙂 sice občas plaším,co všechno tadu čtu,co se může stát a kvůli tomu jsem taky vyburcovala svýho gynekologa,že chci prostě ult a vidět,že je vše v pořádku...:D no, prostě máma hysterka...:D ale zase mě to trošku uklidnilo...🙂
neboj, určitě to vyjde 😉 držím palečky 😉

akdar5
27. čer 2013

@hhani tak Hani, já jsem sestrám řekla,že nechci k paní dr. Krutinové a hádej,kdo na mě čekal tu další návštěvu? :D no, a další jsem jí tam měla zase,ale byla to moje poslední návštěva tam,tak jsem to nechala být....

jaka17
27. čer 2013

@pavlina1976 no to se bude vajucham libit,ze jde mamka s modou...zadny stetky na vyplachovani flasek.
@martas14 tak ty prej jelitka ne, no ale vikingove by šli,ne???
@janice_opice prosimte vyvenci Vikingy,nejlepe u vody, tam se jim libi...no a kdy ze budes testovat? at vim, kdy sem mam z dovoleny zabrousit...

hhani
27. čer 2013

@akdar5 no tak to je supeer..oni vědí jak se pomstít 😀 ...uvidim jak to bude 🙂

janice_opice
27. čer 2013

@jaka17 mela bych za 14 dni ale to nevim jestli vzdrzim......

jaka17
27. čer 2013

@hhani no tak mozna pujdem do toho zase spolu 😀 mela bych mit v srpnu Ketik,to už musi vyjit, tedy hlavne vam mladym, co zatim nemate ani ty velky sycaky.

jaka17
27. čer 2013

@janice_opice no, 12 den bych byla pro zkousku siren...aby te ty ohromny dalnice neohromily. 😔 no a datum dne Dd

martas14
27. čer 2013

@janice_opice tak video nemělo chybu, sice chvílemi byly obrázky děsivé a hudba hororová 😀 😀 , ale potom už to je kouzlené ..

martas14
27. čer 2013

@jaka17 jelítka opravdu néé,to by tělo nemohlo přijmout, když neví co to jéééé 😉 no a Vikingové to je teda dost dobré, ale ty dělá jen Janičin manžílek, takže to nejde .....navíc můj má skoro holou hlavu, takže to by bylo doma podezřelé 😀 😀

martas14
27. čer 2013

@janice_opice no vidíš pro pozitivní výsledek bych píchala o sto šest..... teď jak to tak četu, tak si říkám že to je zrovna taková pěkná věta 😀 😀 No podivej já se na té mateřské zatím nepředřu, takže chvíli s placákama vydržím, pro dobro věci, holka do roztrhání těla, když to nevyšlo mě, tak tobě prostě musí!!!

janice_opice
27. čer 2013

@jaka17 taky to tak nejak vidim kolem toho 12.dne.@martas14 no jasny pichani zdar 😀
No jo Vikingy uz mam ja ty mas v planu hracholusky 😀 muj muz ma uz tsky zbytky vlasu a kolecko ale furt ty dlouhy vlasy ne a ne ostrihat.

jaka17
27. čer 2013

@martas14 hele, abysme tu janici nepremotivovali- jak se říká u fotbalistú.tak se můžem střídat, jeden den tisknu já, druhej ty- prece jen 14 dní 😀 😀

martas14
27. čer 2013

@jaka17 to je férová nabídka holka, čtrnáct dní je safra dlouhých, takže uděláme sendvič tzv. každý chvilku tahá pilku 😉 😉 stejně jak se to osvědčí tak to máme do každého utz už předem spočítaný, takže dělba se bude hodit..... navíc to pak budeme muset s Jankou taky secvičit, aby jsme mohly vymotivovat v srpnu tebe u Ketíku 😉

pidisek
27. čer 2013

Čau muzu se přidat? Jsem 2. Den po ET dvou pry krásných blastocyst...

orin77
28. čer 2013

Přeji krásné páteční ráno všem 🙂 Po delší době se opět hlásím. V práci jsem nějaká pomalejší a tak nestíhám

janice_opice
28. čer 2013

Ajoj dobre rano vsem.Na me padla nejaka spava nemoc .

brsh
28. čer 2013

@janice_opice - fakt ctyr..vzdyt melo jen 48 hodin, tak.co melo stihnout 😉 rikam, ze to.byl.zazrak a testit jswm sla jen, abych se mohla o.vknd opit 😀 Ja po transferu spalq.furt a vydrzelo mi to do ted 😉
@hhani - no to.mate krasny, dej si i za me 😉 mne bylo uplne blbe dopoledne a tak do tri odpo. Ted je.mi poloblbe, ale zase.celej den. Jinak moc.necitim.bricho, uz ani prsa, takze hloda cervik pochybnosti. Jdu na utz az na konci cervencee...

janice_opice
28. čer 2013

@brsh tak super a kolkátý den jsi měla //?hele žádný pochybnosti...jak říkáš máš zázrak!!!! a tak to bude i dál!!! 😉

go
28. čer 2013

Dobre ranko vsem, hned mam milion otazek, silene vse jsem zapomnela. Jak Vam bylo po OPU. Muze se po OPU pred ET koupat? Ja mam silene nafoukle bricho a cele bolave, navic dost citim pravou ledvinu. Mate prosim nejake rady co po OPU? 🙂

go
28. čer 2013

@janice_opice jak se ti dari, opatrujes bojovniky? 😉

brsh
28. čer 2013

@janice_opice ja mu verim, ale ten utz az za mesic. Je to hruza ☹ jinak jsem testovala 11den od transferu. Ale fakt jsem neverila, byl to sok 😉
@go - ahoj, pamatuju si te jeste z dubnovek, vid?! 😉 ja mela taky nafoukly bricho. S tim koupanim nevim, abys nedostala nejakou neplechu pred ETem. Byla by to skoda...

janice_opice
28. čer 2013

@go ahoooj no jo opatruju je jsem nejaka spava a dloube me v podbrisku.
ja bych se nekoupala rozhodne sprcha.jinak musis hodne pit bezbublinkove gody a dzusy jsou fajn.

go
28. čer 2013

@brsh jasne, bohuzel v dubnu to nevyslo ☹ . Tentokrat tomu moc verim, zmena Caru a vubec je to cele v nejake vetsi pohode 🙂 . Vidim, ze Ty tehulkujes, tak potichoucku gratuluji a moc se opatrujte 🙂

go
28. čer 2013

@janice_opice taky jsem spava, to ten utrous🙂. Jaky ted planujes rezim, kdyz mas bojovniky u sebe? 😉

brsh
28. čer 2013

@go tak tj dobre, psychika dela divy 😉 i kdyz ja zrovna neverila..fakt to byl takovej zazrak, tak to snad dotahneme. Jinak ja se po transferu dost valela a spala, sem tam pidi prochazka, ale chtelo se mi hodne chrnet 😉 dobre to dopadne,.neboj!

pidisek
28. čer 2013

Holky vidím ze uz to tu mate rozjeté, tak ja naskočím jinde, přeju všem at se to povede a hodne prcků a radosti!!!!

janice_opice
28. čer 2013

@pidisek ale neee jen zustan.ja jsem prvni den po Et tak to mame spolecne cekani.🙂

go
28. čer 2013

@pidisek ne, zustan tu s nama. Ja jsem tu po dlouhe dobe taky teprve od pondelka 🙂 . Kam chodis do Caru a kolikate je to Tve IVF? 😉

Strana