IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@janice_opice Jani, to se mi nejak nezda...kdy budou vysledky.krve? Drzim.moc.pesti!!!
@pidisek no to byly 10
Tak ja teď vytáhla ty moje dva testy a včerejší vybledl a čárka je o dost slabší nez ta kontrolni .... i nez ten predvcerejsí....Do Prčic ☹ ja taky nemela testovat ted si to vyčítám....
@pidisek
@janice_opice holky neblbnete obe..jani to neni mozny...drzim ti na krvi mooooc pesticky... 🙂 ja budu testovat zitra ale u me je to jasne... chjo nemuze byt takova nepravedlnost....
@kamisb
@brsh
@petulak1988 holky díky stejne ted uz testovat nebudu.... Radši.....
@pidisek neni za co
@brsh zkusila jsem test a nejdriv jsem videla jen ja pak krasny duch a pak asi nejspis barva ...posunovalo se to a zmizelo.... divny...no chtela jsem mit nadeji a uz na to kaslu uz netestuju....
@pidisek co blázníš je jasný , že vyblednou jak usýchají...
@brsh ted jsem zkoušela ještě jeden normální proužek a prostě nic bílo, byla jsem ted na krvi a výsledky budu mít zítra ráno, jsem sice už v práci, kolegyně se mě zeptala jak pokračuju a já řvu jako blázen...to radši nic než // a pak nic...taková naděje to byla....
@janice_opice Jani to bude jen nějaká přehánka..uvidíš krev bude stát za to 🙂 ....Tak tam s tim tedy ještě chceš raději počkat at kdyžtak můžete odjet?..ale stejně nikam nepojedeš protože to nepujde a budeš hezky těhulkovat 😉
je zajímavý, že ten digi mi vyšel i dneska + 1-2 týden,a el to budou asi nějaké zbytky, na těch papíráchích ani na jendom nic:((( bílo
@janice_opice janicko, prosim snaz se udrzet v klidu, vim, ze to nejde, ale snaz se, at se bojovnikum u tebe libi. Carka preci kdyz neco slabne a ne jen tak zmizi. Ty jsi sla na krev do Synlabu a mas mit vysledky zitra rano?
@hhani počkáme do zítra, jinak jsem všechno zrušila a už dál nenabízím, pokud bude něco v krvi tak jedeš... pokud ne, tak určitě pojedeme:((( ale radši bych nejela.... jak je možný, že včera vyšel večer ještě pozitiv?
@go ano zítra ráno
@janice_opice je to divný bude to dobrý uvidíš ..zkus nestresovat moc,ale vim že je to těžký jen to nějak minimalizuj at se vikingáči cítí dobře ..držim moooooc palečky 🙂
@janice_opice to je preci blbost. Na papirky se vykasli a rid se digi. Bud v klidu, at nejsou.mimousove ve stresu. Krev bude v pohode holky, tj to.blby testovani dokola. Taky.mi to.tam.litalo a byla jsem.z toho.na nervy. Prisre jeden test a krec. Jinak by se z toho clovek posral. A Ty se neboj 😉
@janice_opice a je to Synlab, vojenska? Mam tam znameho, pokud neni na dovce , tak mu mohu zkusit napsat o vysledky drive, pokud by jsi chtela. Neni moc ochotny(byvaly), ale uz to pro me parkrat udelal 😉
@go já jela do synlabu na Bělohorské, vojenskou mám taky kousek, ale tohle mám naproti baráku, jsi zlato, děkuju moc za ochotu, já to vůbec nechápu..vůbec....jak může být takhle bílo?
@janice_opice tak me napis do zpravy nebo mailu jmeno a rok narozeni, zkusim to, pokud chces. Hlavne Jani neboj, bude to v poradku, moc ti to preji.Drzim pesti.
Dobré ráno všem
@janice_opice to je blbost neblázni,nedělej hned závěry, není možný, aby to vycházelo jednou jo a podruhý nic. spíš jsi neměla tak koncentrovanou moč...nebo jsi to mohla ponořit moc, taky se mi to stalo...počkej do krve, škoda, v Říčanech mají výsledky do tří hodin ...možná bych pro klid zkusila jinou laborku, třeba i telefonem...
@janice_opice Ahoj Jani, hrozně držím palečky, věřím že tam bojovníček je 😉
@go tak to me moc mrzi...ja vyrizuji ty lazne zitra musim vsechny papiry sehnat a odnest k obvodakoovi a v patek na pojistovnu....uz me boli podbrisek takze asi MS
@petulak1988 ja to cekala, tak to zatim snasim dobre 😒 . Zkusime jeste testovat v patek, co? 😉 Mohu se zeptat jaky mate problem, ze treba pomohou lazne? Na co jsou dobre mimo relaxu?

@ja krev nemam vubec zasla jsrm si na ni sama.