IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@zimka AH je asistovaný hatching jako že ti naříznou obal toho embrya aby se mohlo líp zakousnout, protože někdy je mají hodně tvrdé a nemusely by se dostat ven....ale těžko říct jak je to v praxi 🙂
ale ty už jsi ji měla hatchující nebo rozvinutou, což bych chápala, že tam už není nic potřeba, že už se otevírá i sama....
@sasanka033 Děkuju ;) Dneska sem ho viděla v práci pod mikroskopem..hezky se dělí a vyvíjí jak má,takže zítra jdu ráno na ET ;)
jó vlastně, měli jsme to na ten podzim, teď už nám to nenabízeli, tak buď to dělali automaticky nebo nevím - to se dělá až po rozmražení?
@malinka_02 Jo,to určitě..Když jsem viděla dnes,jak se hezky vyvíjí,tak sem klidnější a o to víc přesvědčená,že všechno bude ouky ;)
@martas14 Koukala jsem do papírů a fakt tam máme jen popis den po dni, kolik embryjek bylo v jakém stadiu, žádné jiné hodnocení ne. Ale máš pravdu s tím ICSI, to je to nabodnutí, viď. Tak to jsme měli. Já jsem to spletla s tou metodou výběru spermií, jak je nechají závodit... Už jsem z těch zkratek za ten půlrok nějak vypadla. 🙂
@jaka17 mas moc hezky vyplnenej vek v tabulce 😀 😀 😀
@hhani tak to te obdivuju, ja testovala 9. den od ET dvou dvoudennich a od toho dne prorvala snad tejden. ja jsem nejak vedela, ze nema cenu delat zadnej dalsi test. tak jsem uz pak udelala jen 14.den ten kontrolni, ze hovno hovno.
@sasanka033 pořád je ještě naděje a tak to musim brát...bych se z toho jinak zbláznila..hlavně věřim,že jednou se to povede když ne ted 🙂
@malinka_02 to te neboli na ms to je miminko! Zadna ms Ti ani neprijde ta ma dorazit tedka ke mne! 🙂
takže holky od červnové mrchy - od 2.dne MS GOnal, pak \cetrotide, pak mám psanej pregnyl, polygynax, doxybene, Agolutin, Clexane a u toho samozřejmě ten euthyrox a kyselinu listovou. takže fakt zásoba. Jinak Picsi, Imsi, Pk, Ah a embryoglue ............tak jsem zvědavá,ale už se něco děje aspon, Gonal už mám doma...kyselinu listovou jsem dostala nějakou silnější na předpis.......🙂
@janice_opice Teeeda to by bylo, aby to s tímhle arzenálem nevyšlo 😀
@janice_opice no tak s tímto to musí vyjít
@janice_opice a na co je ten polygynax a doxybene a clexan maš na ředeni krve?
@janice_opice a co je imsi a embryoglue?
@meyryen
@ratatooy holky no doufejme že konečně ano 🙂))
doxybene jsu antibiotika, a to jedno je na edění krve asi ten clexxan a to další si nepamatuju musim si to nastudovat.... 😀 😀 😀 to jsem snad takovjech prášku a všeo neměla za celej život. a tu štítnou mi srazily těma práškama z vysokýho skore 6,9 na 1,5 což je prý dobrý.....🙂
@ratatooy embrioglue je lepidlo na embrya:DDDD a imsi je toto:IMSI – intracytoplasmická injekce morfologicky selektované spermie
Spermie jsou vybírány na základě hodnocení morfologie jednotlivých spermií. Výběr se provádí na speciálním mikroskopu při velkém zvětšení. K mikromanipulačnímu oplození jsou použity morfologicky nejlepší spermie.
@sasanka033 no hele přes 45 😀 se tam snad ani nedá napsat, je to hrozný číslo

@brsh Nebolí, a to jsem fakt posera 😀 No tady jsou všechny holky tak statečný píchají si to většinou samy, to já jsem tede oproti nim hrozná baba 😨