IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@martas14 při prvním IVF nám zbylo po pětidenní kultivaci jen jedno embryjko a naštěstí zabojoval. Při druhém IVF sme poprvé teď v březnu dali jedno a bylo to biochemické těhu. Ještě máme tři v mrazáčku. Příští měsíc chceme KET a dáme nejspíš dvě. A uvažuju o tom hatchingu aspoň u jednoho z nich. Hele já si říkám že když budou dvojčata tak to prostě budu muset zvládnout. Naštěstí náš synátor je zdravej jak řípa a moc šikovnej, takže vím že s ním nebudu mít při miminkách problém.
Holky my sli vyvencit psa a dali si pivko od cesty a shodli jsme se na tom,ze od kvetna zacala fakt // sezona tak zitra cejam pozitivni zpravy od Lenky a pak hhani,brsh,malinka a vsechny ostatni holciny v triku.😉
@brsh holka ty jsi jasna tehu!prijedu na masine na kafe.ja tomu verim 😉
@brsh dekuju moc 😉 Doufam ze tobe to napoprve vyjde 😉 A budem tehulit spolu 😀
@malinka_02
@brsh budete!
@malinka_02
@brsh budete!
Holky tak mi vcera mamka rekla ze mi nechtela davat nadeje ale ze mela hrozny hlad podle ktereho poznala ze je tehotna!!
A je tam!Hned se zacal rysovat neni to dusik ale duch!
Jen mam strach protoze mam strasne bolesti na MS..
@malinka_02 jééé ta je krásná, tak nemysli na MS to se tam roztahuje prcek ...sakra konečně Ti to přeci musí vyjít !!!
držím moooc palečky, aby čárka sílila.
@malinka_02 😵 to bolení břicha je normální, myslím že je to naopak dobrá zpráva, že se něco děje. MS nemůžeš dostat, seš narvaná práškama. 🙂 Držím palce, ať čárka jenom sílí!
@malinka_02 supeer,nádhera...tfuj,tfuj,tfuj at to jenom sílí 🙂
@malinka_02 jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ten je krásnej!!!! Potichounku gratulejšn🙂 😉 😉 😉 😉 😀
@malinka_02 hele já co si pamatuju tak jsem měla taky hrozný bolesti,když jsem čekala synátora - přesně jako před MS. záda, prsa, břicho a vidíš......
@malinka_02 Nááááádhera, konečně vidím, jak to má vypadat...který jsi den???
@malinka_02 Ježiši ta je krááááááááááásnááááááá 😀 Strašně moc blahopřeju a držím palce!!!
@meyryen 😀 😀 😀 😀 😀 to je sranda to se mi líbí jak jsme tu všechny nadšené🙂)))))
@malinka_02 vidis to!!!!!! Ja Ti to rikala, juchuuuu. Mam nejvetsi radost za Tebe, Lauri!!!! :*
@malinka_02 mooooc gratuluju!!!!! TAkový krásný novinky po ránu.
každou chvíli by tu měla dát zprávu lenkafel, že jo? říkala, že jde na 10 hodinu na krev a ultrazvuk!
@janice_opice Jojo, tam si myslím, že taky budou pozitivní zprávičky 🤐
@meyryen já z tebe mám takovou radost !!! jen tak dál holky🙂
@malinka_02 supeer, krasnej testik! 😵
@malinka_02 ahoj kočko, moc ti gratuluju 🙂 🙂
tak jsem u doktora byla, na ultrazvuku nic neviděla a výsledek krve bude až v pondělí ☹
@malinka_02 gratuluji moc

@malinka_02 Já vím, ale tak dodáváš sílu Ty mě, tak musím zkusit nakopnout i já Tebe 🙂 Jak bych pak měla věřit, že to zrovna mně vyjde na první pokus?! 😕 😉 Běž si lehnout a odpočiň si.
Holky, dobrou všem - už mám v sobě Utrouše, takže jsem do půl hodiny tuhá 😀