IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@malinka_02 Je dneska taky venku pěkně hnusně, proto ty deprese.a migrény...zítra to bude lepší a třeba tam bude zas //. testovala jsi dneska? 😕
@aranel6 moooooc gratuju 😉
@malinka_02 tak super vidis jak jsou ty testy zaludny
A vsem ostatnim drzim moc pesti
@malinka_02 Co to je za test nevím-kamarádka si vždycky objedná pytel ovu-testů za pár kaček z Číny a přišlo ji s nima i pár těhu,tak mi jich 5 poslala 🙂. Jeden jsem dělala den před transferem-abych věděla jak mizí hcg z pregnylu-byla tam slaboučká čárka a druhý přišel na řadu dnes 🙂- a čárka na něm miminkovská 🙂
Ale o mama-testech jsem teď slyšela,že se hrozně zhoršili,že ukazují blbě. Tak mě kamarádka radila koupit pak kdyžtak nějakou jinou značku.
U nás se na krev nechodí-v papírech mám napsáno-28.5. udělat test, když pozitivní objednat se na 4.6 na UTZ,takže se v úterý snad budu moct objednat 🙂
@malinka_02 tak já dofám,že je ještě moc brzo,ale taky jsem četla,že někdo už třeba viděl ducha , tak jsem doufala i já....ale tak uvidíme 🙂
Holky ja uz bych taky chtela,aby se zacalo konecne neco dit.
@akdar5 vyjde uvidis!
@janice_opice všem to musí vyjít,ať jsme zdravé a spokojené 😉 děkuju 😉
@malinka_02 snad ne, snad je to těhu, dneska jsme s manželem koukali na fotky z minulého víkendu, co jsme byli na svatbě a sám mi řikal, že tam mám takový těhu bříško, tak snad zítra od doktora uslyším pozitivní výsledek
Tak já jsem nastydlá a mám zvýšenou teplotu, žáby. To bych se picla 😒 Tak si koupim stopro šťávy a nevím, co dál...
@jaka17 jo jo a na mamatestu sotva duch a na rapiclear pekna carka takze mama se teda dost zkazili.. (doufam!)
@janice_opice no to teda..Neboj ted uz ti to utece a za chvili bude mimi!!
@brsh se divis kdyz snezi?? Zachumlej se a dej si ovoce, med a zazvor!
@malinka_02 já si koupila clearblue, ale ten má citlivost od 25 mmol a mammma od 10, tak nevím...nějak to dopadne... 😀
@brsh to je mimnkovska teplota 😉zalezt a odpocivat a hodne pit.
@malinka_02 Držím palce..
Holky, já pořád nevím jak s tím ketem, jak se to blíží tak jsem čím dál nervóznější.....

@martas14 všechno má svůj čas a jestli to ted nemá vyjít tak to má určitě svůj důvod 🙂..a vyjde to příště 😉