icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

nektarinka_k
21. lis 2014

@moni34 to mě mrzí! ☹

moni34
21. lis 2014

@donia no právě že my jsme po 3ivf na pojišťovnu a teď jako samoplátci a s každým dalším pokusem je to těžší, vždycky mě to víc sebere, tak nevím kolik těch KETů dám...třeba se povede ten první, musím věřit...

hanach111
autor
21. lis 2014

@nektarinka_k kočko ja jsem před operačnim vubec nebyla .

hanach111
autor
21. lis 2014

@moni34 to mě mrzí .

donia
21. lis 2014

@hanach111 asi jak ktery CAR, u nas je podminka imuno pred IVF a taktez predoperacni vysetreni pred OPU

hanach111
autor
21. lis 2014

@donia tak to mate dobry ,nás na imuno ani nikdo neposlal.asi až kdyby se nezadařilo prvni ivf a to si ja myslimnevim jestli to tak je.

donia
21. lis 2014

@hanach111 tak v necem je to vyhoda, na druhou stranu toho litani pred je hodne a myslim, ze na tom imunu najdou kazdemu neco. Ja ty hodnoty mela minimalne pres hranici (treba hranice 46 a ja mela 47) a tak mi nasadili Prednison, aby se jako neco delo. Alespon tak to na me pusobilo. Ted me zacina diky oslabene imunite bolet pri polykani v krku, tak jen doufam, ze do pondeli to vydrzim, aby OPU probehlo v klidu.

hanach111
autor
21. lis 2014

@donia no uvidime az podle toho co tento měsíc .už tak je toho litani dost ale co by jsme pro naše štěstí neudělali.

barussa
21. lis 2014

@falca1 Ja jsem sice po KETu,ale to vubec nevadi 🙂

barussa
21. lis 2014

@hanach111 tak ja teda testla....asi brzo,vim... 😨

hanach111
autor
21. lis 2014

@barussa a co?

barussa
21. lis 2014

@hanach111 Je tam //... 🙂 Ale jeste cekam na prvni utz..

hanach111
autor
21. lis 2014

A kde je radost kočko?

hanach111
autor
21. lis 2014

@barussa potichounku gratuluji at něco nezakřiknem .

barussa
21. lis 2014

@hanach111 Ja ji mela pri 2 testu,pri 3 kdyz slabla,jsem si rekla:Jsi blba,ze testujes tak brzo tak stuj pevne nohama na zemi 🙂 To vis,ze mam! Verim tomu! Ale vazne se musim trochu krotit..A to jsem dnes z mamky vytahla,ze bratr ceka prvniho potomka...v dubnu. 2 mesice to predemnou taji,a ted cekaji jak dopadnu.. :-/ Moc mu to preji ale tak,neprida mi to,priznavam...

barussa
21. lis 2014

@hanach111 Ale hodne potichounku tedy 😉 Dekuji!A jak se citis Ty?

hanach111
autor
21. lis 2014

@barussa neboj dobře to dopadne ,já se cítim dobře jako kdyby nic.dnes troch boli břicho jako na men.a levej vaječník dvakrat mě tam píchlo až jsem se jako by přestala hybat. Už dvakrat večer zvíšená teplota na 37.1-2. Tak nevim jestli to ktomu patří mysliš že by jsi se mohla večer změřit?

hanach111
autor
21. lis 2014

@barussa tu slabší jsi mohla mit že jsi více pila a mohlo to byt víc zředěné.

barussa
21. lis 2014

@hanach111 Jj,zmerim 🙂 Me je teda porad zima,i v praci... 🙂 Zitra udelam posledni test,bude to po dvou dnech,tak se modlim at sili 🙂 V po jdu na imuno pro dalsi injekci,tak dr.poprosim,at mi vezme krev na hcg,ptz na utz jdu az 8/12..a to me asi klepne do te doby. Me taky pichali vajecniky prvni dva dny..To je urcite dobre znameni 🙂

hanach111
autor
21. lis 2014

To i mě pichali ale i ted tak nevim co to je a večer je mi pravě taky ta zima proto jsem se změřila .snad máš pravdu.zitra asi ještě testovat nebudu mám strach ty tam máš dvě že tak třeba proto máš uz test pozitivní.

barussa
21. lis 2014

@hanach111 To mi taky par snazilek reklo,ze to muze byt tim,ze mam dve..Ja jen doufam,ze tam na ult opravdu budou..Nektete meli bolesti delsi dobu..Urcite je to dobre..Uvidis!

donia
21. lis 2014

@falca1 tak jak jsi dopadla na dnesni kontrole? Ja mam dnes jeste Gonal a Orgalutran a zitra uz Ovitrelle a tesim se, ze s injekcema skoncim.

falca1
21. lis 2014

@donia přesně, taky - dneska jsem dala ještě gonal a diferelin a zítra o půl deváte Ovitrelle a v pondělí mám akorát vzít sebou agolutin. 😀 už se taky těším.
@moni34 to mě moc mrzí, Ket určitě ale příště vyjde - je šetrnější, nebudou do tebe aspoň cpát tolik hormonů. Drž se.
@nektarinka_k na OPU - odběr se chodí 12den, 13den.
@hnedoocka83 u nás v CARu se chodí už 12-14den na krev, já jsem při prvním testovala ten 10den a už jsem měla krásného ducha - doufám že opět bude 😀

donia
21. lis 2014

@falca1 tak to je taky dobre, ze se to nebude protahovat, to si budem sdelovat dojmy, kdyz na tom budem na den presne. Ja mam Ovitrelle az ve 22 hod. tak budu po noci cestovat k segre, to ja si sama nepicham.
Rikali ti kdy bude ET a kolik folik.mas? U me ET bud ve ct nebo v so.

aanisekk
21. lis 2014

@moni34 to mě moc mrzí:( ale o Vánoce si odpočineš, správně naladíš a příště to vyjde🙂

falca1
21. lis 2014

@donia zatím neříkali, ale asi taky v pátek nebo sobotu - spíš předpokládám pátek. folik nevím. Já si to píchám teda nakonec sama - ale hrozně dlouho se přemlouvám že se píchnu 😀

barussa
21. lis 2014

@hanach111 Me dosla baterka v teplomeru :-/ Zitra koupim,ju? 😉

hanach111
autor
21. lis 2014

@barussa to je zakon schválnosti .tak přeji krásný sny.

barussa
21. lis 2014

@hanach111 Dobrou noc 🙂

ea09
22. lis 2014

@moni34 to mě mrzí drž se

Strana