IVF v listopadu 2014
Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.
@nektarinka_k kočko ja jsem před operačnim vubec nebyla .
@hanach111 tak v necem je to vyhoda, na druhou stranu toho litani pred je hodne a myslim, ze na tom imunu najdou kazdemu neco. Ja ty hodnoty mela minimalne pres hranici (treba hranice 46 a ja mela 47) a tak mi nasadili Prednison, aby se jako neco delo. Alespon tak to na me pusobilo. Ted me zacina diky oslabene imunite bolet pri polykani v krku, tak jen doufam, ze do pondeli to vydrzim, aby OPU probehlo v klidu.
A kde je radost kočko?
@hanach111 Ja ji mela pri 2 testu,pri 3 kdyz slabla,jsem si rekla:Jsi blba,ze testujes tak brzo tak stuj pevne nohama na zemi 🙂 To vis,ze mam! Verim tomu! Ale vazne se musim trochu krotit..A to jsem dnes z mamky vytahla,ze bratr ceka prvniho potomka...v dubnu. 2 mesice to predemnou taji,a ted cekaji jak dopadnu.. :-/ Moc mu to preji ale tak,neprida mi to,priznavam...
@barussa neboj dobře to dopadne ,já se cítim dobře jako kdyby nic.dnes troch boli břicho jako na men.a levej vaječník dvakrat mě tam píchlo až jsem se jako by přestala hybat. Už dvakrat večer zvíšená teplota na 37.1-2. Tak nevim jestli to ktomu patří mysliš že by jsi se mohla večer změřit?
@hanach111 Jj,zmerim 🙂 Me je teda porad zima,i v praci... 🙂 Zitra udelam posledni test,bude to po dvou dnech,tak se modlim at sili 🙂 V po jdu na imuno pro dalsi injekci,tak dr.poprosim,at mi vezme krev na hcg,ptz na utz jdu az 8/12..a to me asi klepne do te doby. Me taky pichali vajecniky prvni dva dny..To je urcite dobre znameni 🙂
To i mě pichali ale i ted tak nevim co to je a večer je mi pravě taky ta zima proto jsem se změřila .snad máš pravdu.zitra asi ještě testovat nebudu mám strach ty tam máš dvě že tak třeba proto máš uz test pozitivní.
@donia přesně, taky - dneska jsem dala ještě gonal a diferelin a zítra o půl deváte Ovitrelle a v pondělí mám akorát vzít sebou agolutin. 😀 už se taky těším.
@moni34 to mě moc mrzí, Ket určitě ale příště vyjde - je šetrnější, nebudou do tebe aspoň cpát tolik hormonů. Drž se.
@nektarinka_k na OPU - odběr se chodí 12den, 13den.
@hnedoocka83 u nás v CARu se chodí už 12-14den na krev, já jsem při prvním testovala ten 10den a už jsem měla krásného ducha - doufám že opět bude 😀

@moni34 to mě mrzí! ☹