icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

ewicka
23. lis 2014

@enne to dělají genetické vyšetření těm emryiím, jestli si nenesou nějakou dědičnou chorobu. Ale kdo ví proč ti to odkládají...

hnedoocka83
24. lis 2014

Dobré ráno, jsem 11 den po píchnutí Pregnylu a zkusila jsem si udělat test, zda ho ještě mám v těle. A jo! Stále pozitivní. Tak jsem zvědavá, za jakou dobu ho odbourám.

hanach111
autor
24. lis 2014

Ahojte kočky tak jsem chtěla dneska dělat test ale jelikož sem začala krvácet tak je to asi jasný no beru pořad utroš a podle papiru mam dělat test 28 tak to tak udělám nebo myslite žé mám přestat brát utroš.někde jsem četla že i po krváceni muže být těhu.

barussa
24. lis 2014

@hanach111 Neprestavej brat!!! Muze byt krvaceni i pres tehu! A neprubnes ten test?

hanach111
autor
24. lis 2014

@barussa z prvni moči jsem ho nestihla a z druhe je negativni.

hanach111
autor
24. lis 2014

@barussa navic se mě zda že to trochu ustalo tak uvidim budu utroš brát až do toho 28 a uvidim nebo mysliš že mam zavolat do car?

barussa
24. lis 2014

@hanach111 V CAR Ti podle meho reknou at bered utrous dal,muze se oddelovat sliznice,a ta zpusobuje lehke krvaceni. Jeste vydrz...Ber utrous,nemysli na to a testuj az za par dni! Drzim palce.. Ja ted sedim na krvi..Dr mi dala 3 papiry na odbery,vc HCG..A hematologii a dalsi krvinky,jestli mi nebudou pozirat embryo,kdyz bude hcg pozitivni. 35lidi predemnou..momg,me omyjou..Mam 4 zkumavky na odber,asi omdlim.. 😀

hanach111
autor
24. lis 2014

@barussa neboj to zvládneš a snat ti to nebudou požírat.držim palce at vše dopadne ok.ja psala mudr mail tak uvidim co pisne dam vědět ju zatim pa pa a všechny je předběhni .

nektarinka_k
24. lis 2014

@hnedoocka83 a není už pozitivní z jiného důvodu? 🙂 Držím palce ať už jen sílí! 😉

nektarinka_k
24. lis 2014

@barussa tak co, kolik máš HCG?

barussa
24. lis 2014

@nektarinka_k 136,9 den po KET.. Ve st znovu,dr me hlida kvuli imunite..Snad se zdvojnasobi... 🙂

nektarinka_k
24. lis 2014

@donia @falca1
Jak jste to dnes zvládly, holčičky? 🙂

nektarinka_k
24. lis 2014

@barussa to je dost dobrý, ne? 😉 držím palce ať stoupaaaa! 🙂 a ty sis nechala zavést 2, že?

barussa
24. lis 2014

@nektarinka_k No ja tem hodnotam uprimne moc nerozumim.. 🙂 Ano dve..Tak snad to pujde jak ma 🙂

nektarinka_k
24. lis 2014

@barussa
Já taky ne, ale podle tabulky to vypadá dobře 😉

barussa
24. lis 2014

@nektarinka_k Stejne jsem z toho jelen.. 😀 Ale dekuji

hnedoocka83
24. lis 2014

@nektarinka_k To by byla bomba, ale určitě je to pregnyl. Jsem po ET teprve 4 den a pregnylu jsem dostala koňskou dávku, takže u mě bude asi ještě hodně dlouho.

lejla29
24. lis 2014

Ahoj holky, promiňte, že vám sem lezu, ale jsem po revizi a v únoru nás čeká už 6.IVF a tak sem se chtěla zeptat, zda někomu nezbyl lék Cetrotide, moc by mi to pomohlo. Děkuji.

hnedoocka83
24. lis 2014

@lejla29 Ahoj, ano, mám dvě balení. A také Gonal. Veškerá balení jsou neotevřená, v originálních obalech a uchovávaná v chladničce.

barussa
24. lis 2014

@nektarinka_k No ve st to snad stoupne 🙂 . Dekuju!

lejla29
24. lis 2014

@hnedoocka83 Ahoj, já se ptala, jestli nezbyl někomu Cetrotide, kdo ho měl hrazený pojišťovnou. On je normálně zadarmo, platí ho pojišťovna. Ale něco bych určitě dala 🙂 Kdyžtak písněte IP

hnedoocka83
24. lis 2014

@lejla29 Aha, tak to jsem nepochopila 🙂 Já ho zadarmo neměla 🙂 Tak držím pěsti, ať uspějete 🙂 Já bych byla ochotná jedno balení nechat za 600 Kč, ale chápu, že bude chtít najít někoho, kdo Vám ho přenechá zdarma.

falca1
24. lis 2014

@nektarinka_k
ahoj, zvládla jsem to 😀 , sice jsem měla ráno nervy ale pak dobrý. Odebrali mi 10vajíček a to jen z toho mýho jednoho chudáka, tak doufám že bude nějaké kvalitní. Volat si mám ve středu a utroš taky začínám brát ve středu. ET zatím nevím, ale říkala dr. buď pátek nebo sobota 🙂
Držím na zítra palce 🙂
a co ty @donia?

hnedoocka83
25. lis 2014

Tak já jsem zmatená. Jak už jsem psala, včera jsem si dělala test, zda mám ještě v těle pregnyl a byl pěkný dušík, takže jsem si myslela, že ano. Dnes ráno jsem si dělala druhý a jsou na něm dvě syté červené čárky. To je přeci blbost, aby pregnyl sílil, ne?! A nebo abych měla 5 den po ET takhle zřetelně pozitivní test, je také blbost, ne?! Uvidím, co přinesou následující dny.

falca1
25. lis 2014

@hnedoocka83 to bude asi ještě pregnyl

holky jak to máte s dovolenou, nebo neschopenkou po OPU a ET. Já ještě dneska jsem doma, vzala jsem si včera a dnes dovolenou - neschopenku jsem měla až po ET těch 14dní, ale to mi přišlo zbytečné. Jak to máte vy ? Mě se totiž vždycky zeptají jestli nechci neschopenku a to i když jsem začala stimulovat.

aanisekk
25. lis 2014

@falca1 neboj, vydrží, taky mám jen jeden vaječník, který se však zasnažil. Ze třinácti odebraných vajíček mi jednoho bobíska zavedli a 9 jich mám v mrazáčku🙂

smekalice
25. lis 2014

Ahoj holky, můžete mi některá poradit, co bych měla před ivf omezit nebo úplně vypustit z jídelníčku?? Alkohol nepiji ani nekouřím. Je tedy ještě něco, čím bych mohla pomoct, aby se to povedlo? Zatím máme všechno před sebou, teprve si máme jít pro výsledky krve a řeknou nám co se bude dít. Beru kyselinu listovou a vitamíny nosifol doporučené od kamarádky, co si prošla ivf taky. Díky moc a přeji Vám všem hodně štěstí. 🙂

ewicka
26. lis 2014

@smekalice Ahoj, před ET jsem se nevyvarovávala ničeho. Jedla jsem co jsem chtěla, pila taky. Doktor říkal, že až do ET můžu užívat i všechny léky tak, jak jsem zvyklá. Navíc jsem brala jen tu kyselinu listovou a tak celkově jsem se snažila jíst zdravě, vyváženě. 🙂

smekalice
26. lis 2014

@ewicka dik za odpoved, je to nase prvni ivf a nechci neco pokazit tim, ze bych neco zanedbala 🙂 doufam, ze testy dopadnou dobre a genetika pritele a jeho spermiogram bude nas jediny problem. mozna to tu uz nekde zaznelo, ale tobe se podarilo miminko timto zpusobem??

Strana