IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@delfi75 To teda koukám na ten relax 🙂 to je super.Mě je psychicky líp,jen někdy přijde chvilka,kdy si ještě pobulím.Zítra jedu dopoledne do centra tak uvidím kdy se dohodnem na KET,ale asi budu muset v říjnu taky.Mažel bude ted až do konce září pryč a chcem mít spolu při tom všem,tak uvidíme asi se dohodnem na říjen. 🙂 Horší je že půjdu na něco čemu nevěřím,prostě ne a mám z toho strach,neměli jsme prodlouženou kultivaci a ty zmražené jsou horší kvality než mě ted vkládali ☹ a taky se nezadařilo,tak jsem prostě pesimista,omlouvám se všem 😒
@pbuc zatím obvolávám, na jednu rehabku jsem psala,nic, tak volala, napřed tam fyzioterapeutka nebyla, měla jsem volat po půl 2.kdy už měla mít po klientovi, ale prý ještě masírovala ,to bylo 13:45.Ani mi paní neřekla ,že mi třeba zavolají ,až budou bez klientů...další mi nabízela termín koncem září :(
@janickahoubicka To je krásný!
@zdenka35 ahoj, chápu, že to na člověka taky někdy padne...zrovna to samé jsem ted řešila, V pátek jsem byla na pátém transferu, doposud jsem měla všechny transfery po dvou krásných embryích jedničkové kvality..a výsledek nulový, jen při třetím transferu zamlklé těhu.
Tento pátý transfer mám už kvalitu o dost horší, to jedno má známku 2 a jedno 3...takže s tím moc nepočítám...nicméně mi psala jedna holka do IP, že si nechala vyšetřit embrya metodou pgd a všechny jedničkový měli skrytou genetickou vadu. Jediné, které bylo v pořádku a ze kterého se jí podařilo, bylo embryo horší kvality (ted přesně nevím to hodnocení), do kterého by to nikdo neřekl. Takže třeba zrovna to dopadne dobře...
Člověku nezbývá nic jiného než se prostě otřepat a jít to zkoušet dál. Držím pěsti, at je říjen úspěšný.
@ferginka
Cau Fergi, tak jak sa citis? mna bolia vajecniky a vlasne cely spodok brucha rovnako ako vcera, nemozem moc chodit... takze polehavam a pijem. Dnes som volala do CARu, z 10 odobranych vajiciek sa im podarilo oplodnit 5. Rozhodli sme sa pre primovision - som zvedava, ci to pre nas bude mat nejaky prinos. Dost sa bojim, aby vobec doslo k trasferu...
@delfi75
Ahoooj, aj ja som bola v rehab. centre - chcela som si byt pred ivf ista, ze nemam vychylenu kostrc a problemy s tym spojene, co by mohlo mat vplyv na vysledok ivf. Nakoniec som teda mojzisovku cvicit nemusela - vysetrenie ukazalo, ze s tymto problemy nemam. Sucastou toho vysetrenia je ale ruka v zadku, tak sa priprav, aby si tam potom nebola zaskocena 😀
@zdenka35
Ahoj Zdeni, tak som rada, ze ta to potesilo 😀 jj, v Sturove je dobre kupalisko, zrovna vlani v lete sme tam boli 🙂
@zdenka35
budem drzat palce!
@opicka_kiki ahoj ,5je pěkný počet! Klid. Jinak vím ,co mě čeká :(no, ale co bychom neudělaly a nevydržely ,že .hodně pij, jinak po 1.OPU jsem také chodila v předklonu ...ale bude líp 🙂
@delfi75
joo, priatel si to tiez uzil u urologa... uz to skoro vyzeralo, ze na splodenie potomka nepotrebujeme pohlavne organy, staci p*del 😀 😀
@opicka_kiki Děkuju 😵
@opicka_kiki no i můj musel k urologovi a následně na zákrok
@opicka_kiki ahojky, já budu volat zítra, tak jsem zvědavá. No a spodek mě taky bolí, ale chodit můžu, ale spíše polehávám, páč se ani necítím úplně ve své kůži. Snad nám zítra bude lépe. A 5 je pěkný počet, neboj, určitě to dopadne dobře 😉 musíme věřit 😉
halooooo, dobre ranko! uz ma nic neboli!!!!!! 😀 dnes idem popoludni na plavaren 😀
@opicka_kiki ahoj, chceš jít plavat??? no to bych nedělala...
@delfi75
proc nee? Doktor mi po OPU vravel, ze nemusim lezat a cakat, co bude a stresovat sa... vraj doporucuje aj lahky pohyb, kludne si vraj mozem ist napriklad zaplavat... tot to by bolo povedane... 😀D
@opicka_kiki hm, mrkni jak se OPU provádí, může se dostat infekce, je to brzo...ale když to říkal doktor...šla bych se jen projít...
@ferginka
aj ja som vcera bola hrozne nervozna pred tym telefonatom... dnes mam volat az o jednej, takze stresovat zacnem cca o dvanastej 😀
@delfi75
mno, viem ako prebieha OPU, doktor mi to pred zakrokom vysvetloval... ale ked vravel, ze si mozem zaplavat... mno, uvidim, este si to rozmyslim... 😀 ked ja mam dnes tolko energie, ze neviem, co so sebou 😀

@pbuc asi nikam, v brně je to s domluvou asi jedna velká tragédie... 😖