icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

ferginka
20. srp 2014

@opicka_kiki já se dnes taky cítím lépe, ale podbřišek furt trochu cítím......

delfi75
20. srp 2014

@opicka_kiki tak uvidíš 🙂

ferginka
20. srp 2014

Už můžu volat, ale bojím se.........jsem hrozná 😒

opicka_kiki
20. srp 2014

@ferginka
len volaj, urco dostanes skvele spravy!!

opicka_kiki
20. srp 2014

@delfi75
mno, uprimne, nahlodala si ma 😀 takze plan cislo 2: dlha prechadzka a potom kino 😀

delfi75
20. srp 2014

@opicka_kiki nahlodat jsem Tě nechtěla, ale plán č. 2 je super 😉

delfi75
20. srp 2014

@pbuc ahoj, tak jsem konečně objednaná na tu mojžíšovku na úterý...

ferginka
20. srp 2014

Tak holky, máme oplodněno 5 vajíček, z toho 2 čtyřbuněčná a ty prý vypadají moc pěkně, další dvě tříbuněčná a jedno šestibuněčné, ale tam prý ty buňky nejsou stejně velké........znova mám volat zítra ve dvě 🙂

delfi75
20. srp 2014

@ferginka tak to je pěkné a gratuluji🙂jen tak dál...

opicka_kiki
20. srp 2014

@ferginka
Parada, blahozelam!!! 🙂

ferginka
20. srp 2014

@opicka_kiki zachvíli jdeš volat, viď? Tak tfuj, tfuj, hodně štěstí 🙂 😉 a hned napiš.....

opicka_kiki
20. srp 2014

@ferginka
Ahojky, tak mi dobra nalada trochu klesla... Z 5 oplodnenych uz bojuju iba 3, z toho jedno je trojbunecne a dve su stvorbunecne. Zvysne dve embryjka sa nedelia - zostavaju jednobunecne s prilis vysokym ryhovanim :( zajtra po 13:00 volam znovu a dohodneme sa, ci bude transfer v piatok alebo az v sobotu. Ozaj, vy ste si priplatili aj primovision?

pbuc
20. srp 2014

@delfi75 ty brdo tak to je super rychle, to jsem necekala a kam jdes?

opicka_kiki
20. srp 2014

Idem do kina, aby som prisla na ine myslienky... Sice sama, ale furt lepsie ako sediet doma. Vonku prsi, z prechadzky nic nebude. Aspon 'tchyne' mi volala a podporila ma...

delfi75
20. srp 2014

@pbuc nakonec na obilňák, mám to kousek z práce...

delfi75
20. srp 2014

@opicka_kiki neboj, nám taky některá se přestaly vyvíjet...

ferginka
20. srp 2014

@opicka_kiki neboj, ty tři už to dobojuji 😉 ano, mame taky primovision......a transfer nás taky čeká v pátek, nebo v sobotu 🙂

zdenka35
20. srp 2014

Ahoj tak koukam vsude se neco hybe 🙂 u vas zeny 🙂 🙂 tak tehotna nejsem na tutovku,dlouho jsme mluvili s lekarem a vse probrali 🙂 a ponevadz mame vsechna vysetreni hotova i preleceni vsude a vsechny nase vysledky jsou na jednicku i vajicka,spermie,opldneni atd. 😉 tak zbyva jen hysteroskopie a jdu na ni uz v patek rano,protoze mam po MS a jsem v neshopence 😉 tak dalsi zakrok od OPU po 3 tydnech 🙂 ale jsem rada a po vysledcich uvidime kdy ket. 🙂

78marcela
20. srp 2014

@zdenka35 to je dobre, že na to jdeš. Hysteroskopie ma dvojí účinek, jednak odhalí nějaké skryté vady v děloze, pokud by byly a jednak se říká že to po ní je jako když se pohnoji. Také jsem na ní byla minulý měsíc. Nic to není, odběr vajíček byl masakr ale hysteroskopie naprosto v pohodě. Přeji ti aby ti to po ní vyšlo. Já jsem také zvědavá zda to bylo účinné. Věřím že ano.

zdenka35
20. srp 2014

@78marcela Dekuju 🙂 ja spis mam vzdy divnej pocit z narkozy i kratkodobe 🙂 ale ne nic velkeho 🙂 hlavne jsem rada ze jdu uz hned ted 3 tydny od OPU,ze se porad neco deje 🙂 A kdy budes vedet zda to bylo u tebe ucinne? 🙂

delfi75
20. srp 2014

@zdenka35 tak to je fajn! Hlavně, že je vše ok. Hysteroskopie je také na chvilku v narkoze. ...

zdenka35
20. srp 2014

@delfi75 Ano vim ze kratkodoba 🙂 ale i kdyby 3 hod nevs,nemam rada ten pocit pred ni 🙂 tak ted cekatelka zda se zadarilo nebudu,ale holky co cekate at to urcite vyjde vam,at mam radost ze to jde 🙂

78marcela
20. srp 2014

@zdenka35 ta narkoza trvala asi deset minut. Já měla taky strach. První narkozu v životě jsem měla při odběru vajíček a bylo to strašne. Nebyla jsem schopna ani za tři hodiny chodit, zvracela jsem, prostě děs běs. Tak jsem se teď taky hrozně bála Narkozy, ale tahle byla vážně naprosto v pohodě.
No oficiálně testovat mám 27.8. Ale vím že tak dlouho to nevydržím.

zdenka35
20. srp 2014

@78marcela Tak to máš ještě čas do testování 🙂 mě je zase po narkoze dobře,nev¨zvracím,nic a hned můžu jít nakupovat 🙂 jen mám před ní blbej pocit,i když mě nic nedělá 🙂 tak Marcel musíš mít ty dvě čárky 🙂 😉

78marcela
20. srp 2014

@zdenka35 budu se snažit. A věř že pro to dělám maximum🙂

delfi75
20. srp 2014

holky, že by se blížily lepší časy? 😉

delfi75
21. srp 2014

@ferginka
@opicka_kiki ahoj, holky, tak dnes přeji krásné zprávy!!!!

alarada
21. srp 2014

Tak holky zítra jedu na krev. Testy jsem si nedělala, ale nějak vím že to vyjde. Držte mi prosím palce 🙂

delfi75
21. srp 2014

@alarada ahoj, myslela jsem na tebe, že jsi se nějak ztratila...nevydržela bych netestovat...zítra hodně štěstí!!!

alarada
21. srp 2014

@delfi75 Nebudu lhát, chtěla jsem testovat. Jsem srab a bála jsem se že tam nic nebude. A moje naděje a všechno co se mi teď děje s tělem bude jenom moje fantazie.

Strana