IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki tak uvidíš 🙂
Už můžu volat, ale bojím se.........jsem hrozná 😒
@ferginka
len volaj, urco dostanes skvele spravy!!
@delfi75
mno, uprimne, nahlodala si ma 😀 takze plan cislo 2: dlha prechadzka a potom kino 😀
@opicka_kiki nahlodat jsem Tě nechtěla, ale plán č. 2 je super 😉
Tak holky, máme oplodněno 5 vajíček, z toho 2 čtyřbuněčná a ty prý vypadají moc pěkně, další dvě tříbuněčná a jedno šestibuněčné, ale tam prý ty buňky nejsou stejně velké........znova mám volat zítra ve dvě 🙂
@ferginka
Parada, blahozelam!!! 🙂
@opicka_kiki zachvíli jdeš volat, viď? Tak tfuj, tfuj, hodně štěstí 🙂 😉 a hned napiš.....
@ferginka
Ahojky, tak mi dobra nalada trochu klesla... Z 5 oplodnenych uz bojuju iba 3, z toho jedno je trojbunecne a dve su stvorbunecne. Zvysne dve embryjka sa nedelia - zostavaju jednobunecne s prilis vysokym ryhovanim :( zajtra po 13:00 volam znovu a dohodneme sa, ci bude transfer v piatok alebo az v sobotu. Ozaj, vy ste si priplatili aj primovision?
Idem do kina, aby som prisla na ine myslienky... Sice sama, ale furt lepsie ako sediet doma. Vonku prsi, z prechadzky nic nebude. Aspon 'tchyne' mi volala a podporila ma...
@opicka_kiki neboj, nám taky některá se přestaly vyvíjet...
@opicka_kiki neboj, ty tři už to dobojuji 😉 ano, mame taky primovision......a transfer nás taky čeká v pátek, nebo v sobotu 🙂
Ahoj tak koukam vsude se neco hybe 🙂 u vas zeny 🙂 🙂 tak tehotna nejsem na tutovku,dlouho jsme mluvili s lekarem a vse probrali 🙂 a ponevadz mame vsechna vysetreni hotova i preleceni vsude a vsechny nase vysledky jsou na jednicku i vajicka,spermie,opldneni atd. 😉 tak zbyva jen hysteroskopie a jdu na ni uz v patek rano,protoze mam po MS a jsem v neshopence 😉 tak dalsi zakrok od OPU po 3 tydnech 🙂 ale jsem rada a po vysledcich uvidime kdy ket. 🙂
@zdenka35 to je dobre, že na to jdeš. Hysteroskopie ma dvojí účinek, jednak odhalí nějaké skryté vady v děloze, pokud by byly a jednak se říká že to po ní je jako když se pohnoji. Také jsem na ní byla minulý měsíc. Nic to není, odběr vajíček byl masakr ale hysteroskopie naprosto v pohodě. Přeji ti aby ti to po ní vyšlo. Já jsem také zvědavá zda to bylo účinné. Věřím že ano.
@zdenka35 ta narkoza trvala asi deset minut. Já měla taky strach. První narkozu v životě jsem měla při odběru vajíček a bylo to strašne. Nebyla jsem schopna ani za tři hodiny chodit, zvracela jsem, prostě děs běs. Tak jsem se teď taky hrozně bála Narkozy, ale tahle byla vážně naprosto v pohodě.
No oficiálně testovat mám 27.8. Ale vím že tak dlouho to nevydržím.
holky, že by se blížily lepší časy? 😉
@ferginka
@opicka_kiki ahoj, holky, tak dnes přeji krásné zprávy!!!!
Tak holky zítra jedu na krev. Testy jsem si nedělala, ale nějak vím že to vyjde. Držte mi prosím palce 🙂

@opicka_kiki já se dnes taky cítím lépe, ale podbřišek furt trochu cítím......