IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@alarada
ahoj, velmi drzim palce!!!!
@delfi75
ahoj 🙂 volam po jednej, snad budu spravy dobre 🙂
@opicka_kiki no, MUSÍ!!! určitě embryjka zabojují!!! doufám, že už je líp...
@zdenka35
to je super, ze pojdes na zakrok hned, bez dlhsieho cakania... cakanie je vzdy najhorsie. budem Ti drzat palce! 🙂
@opicka_kiki Přesně,včera kontrola,zítra zákrok 🙂
@zdenka35
to je fofr 😀
cus bus, u nas transfer az v sobotu... embrya nie su moc dobrej kvality... uvidime, jak to zvladnu do soboty... ☹
@opicka_kiki zvládnou, určitě ano, věř jim 😉
Já jdu volat zachvíli........
@ferginka
my uz mame v hre iba dve - z toho jedno ma 5 buniek, druhe ma 6 buniek. obe vsak maju fragmentaciu, to 5-bunecne ma 20% a 6-bunecne 10%. idealne by bolo, keby fragmentacia bola 0 - 5%. Doporucenie zaviest obe embrya, ak to do soboty vydrzia. K zmrazeniu nam ziadne embryo nezostalo...
@ferginka
Fergi, tak ako? dufam, ze mas dobre spravy!
@opicka_kiki to mě mrzí, ale ještě není nic ztraceno......
No u nás to vypadá, že se jedno přestává vyvíjet, takže zatím máme čtyři. Dvě osmibuněčná a dvě sedmibuněčná. To jedno osmibuněčné prý vypadá hodně dobře. No a na transfer půjdu v sobotu, zítra v deset si mám ještě zavolat.....
@ferginka
tak to mas poriadnych bojovnickov 🙂 co ja by som dala za osmibunecne... embryolog vravel, ze mi nebude robit iluzie a ze mi to povie narovinu tak ako to je - ze to nie je ziadna hitparada... najhorsie je, ze ak to nedopadne, a budme realisti, na zazraky neverim, tak budem musiet cakat stvrt roku nez budem moct podstupit dalsiu hormonalnu stimulaciu... a ta predstava stvrt roku ma desi...
@opicka_kiki je mi to fakt líto.......
mno, aspon mam tri tyzdne volno 😀 uz je to peknych par rokov, co som mala naposledy take dlhe volno... Nemysliet na pracu mi padne dobre...
@opicka_kiki jj, taky si užívám, že nemusím do práce 😀
No a jinak mě furt trošku pobolívá podbřišek a jsem furt i trochu nafouklá.......jak dlouho po opu jste se tak cítili?
Ahoj holky tak jsem byla dnes na odběru a jak jsem věděla negativní.Takže tento cyklus nic, příští budu brát antikoncepci a další půjdeme do ket vychází to začátek listopadu. Snad to uteče a hlavně dopadne to dobře.
A už se to pěkně sere.......máme tři bojovníky, ale u všech se zpomalil vývoj, tak se zítra uvidí jestli bude vůbec co my vracet........jsem z toho úplně hotová..... ☹
@ferginka
@opicka_kiki ahoj holky, to mě mrzí, ale snad ještě embryjka zabojují...to je pěkné psycho to čekání a volání...držte se!!!!!

@alarada tak jsem zvědavá na zítra...už by to chtělo tady nějaké //