icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

opicka_kiki
23. srp 2014

@78marcela
Fingers crossed aj tebe! Zajtra zase testujes? Dufam, ze budes mat pozitivny test!

78marcela
23. srp 2014

@opicka_kiki testovala jsem i dnes a zítra budu zase. Bohužel žádná změna. Nesílí to, stále stejný stín. Takže já už se rozloučila se svojí naději a zkusím znovu příští měsíc.

ferginka
23. srp 2014

@78marcela ale ty jsi jeste hodne brzy po et, ne?

78marcela
23. srp 2014

@ferginka jsem osmý den po KET. Ale podvakrát už jsem měla sedmý den docela pěknou čárku, takže u mě vím že hcg jde do moči docela rychle. Akorát to vždy pak zamlkne a obavám se že teď to bude to samé.

ferginka
23. srp 2014

@78marcela pokaždé to může být jiné. Testla bych znovu až v pondělí 😉

78marcela
23. srp 2014

@ferginka já vím že by to bylo rozumné. Zároveň vím že to do pondělí nevydržím 😉

alarada
23. srp 2014

Ahoj holky děkuju za držení palců, ale bohužel to bylo marné. HCG negativní. V září jdeme na kontrolu a uvidíme co bude dál. Asi nás čeká 2IVF takže stimulace.

opicka_kiki
23. srp 2014

@alarada
☹❤

ferginka
23. srp 2014

@alarada ☹ ☹ to je nějaký zakletý měsíc

78marcela
23. srp 2014

@alarada ach jo, tak je to na houby všechno. U mě to asi dopadne stejně. Je to na houby. Tak snad další IVF bude úspěšné. Taky už z toho všeho začínám byt nějaká unavená.

delfi75
23. srp 2014

@alarada 😢 to mě mrzí ....

delfi75
24. srp 2014

@opicka_kiki
@ferginka ahoj holky, srpen tedy nic moc, ale vás čeká testování v září 😉

opicka_kiki
24. srp 2014

@delfi75
stale verim 🙂
ale je mi luto, ze kazdy den jedna z nas pise, ze veci nejdu podla predstav... to ma fakt mrzi...

delfi75
24. srp 2014

@opicka_kiki hmm,ale já si zase říkám,že raději ať to nevyjde hned než později...i když jsem to obrečela. ..

ferginka
24. srp 2014

@opicka_kiki taky věřím 🙂 a jak se cítíš? Co děláš, odpočíváš?
Já jsem na sebe opatrná, ale snažím se jinak fungovat 🙂 Zachvíli jdeme na procházku se psy 😉 A taky se láduji zeleninou a ovocem, jak nikdy předtím 😀

Taky je mi holky líto, že vám to tu nevyšlo. Snad příští pokus bude úspěšný 🙂 Musí.........budeme pro ty naše miminka bojovat!! 😉

opicka_kiki
24. srp 2014

@ferginka
Ahoj, ja som vcera lezala, priatel ma obskakoval jak kralovnu, tak som si to uzivala 😉, dnes sa pohybujem po domacnosti, taky ten bezny pohyb - vylozit nadobo z mycky, povesit pradlo... A aj ja sa cpem zeleninou a ovocim. Zajtra asi pojdem aj na prechadzku, uz ma nebavi travit vacsinu dna v obyvaku na gauci. V Sanuse mi vraveli ze mam dodrzovat kludovy rezim 3-5 dni, myslim, ze kratka pomala prechadzka moze byt (psy nemame, zato dve kocicky 😊). A inak sa citim dobre, len ma hrozne bolia bradavky 😃

opicka_kiki
24. srp 2014

@delfi75
Priroda je mocna a mudra carodejka... Neboj, raz to urco vyjde 😉

ferginka
24. srp 2014

@opicka_kiki jj, manžel mě taky obskakoval a já si to užívala, ale dnes už mě to nebavilo 😀 trochu mě i štval, jako zalít si venku kvitka, nakrájet cibuli atd. můžu 😀 😀

78marcela
24. srp 2014

@ferginka
@opicka_kiki holky, rozhodně chodte na procházky. Delejte všechno jak jste zvyklé. Ono se to nevylezi, právě naopak. Vždy když jsem si vzala neschopenku a poctivě ležela tak nikdy nic. A když jsem dělala vše normálně tak se mi čárky objevily. U nás v centru říkají- pět dnů se nekoupat, žádný sex. Nic těžkého netahat ale jinak vše normálně, není to chřipka aby se to vylezelo.
A musím říct že to asi je pravda. Při třetím pokusu jsme jeli kupovat elektrokolo, dokonce jsem se na něm kousek svezla. Teď při pátém, jela jsem na transfer přímo z indiánského tábora, a po transferu hned zpět a druhý den na dovolenou. Koupat jsem se sice nemohla, ale chodili jsme na procházky a žádné lezení. A čárky mám, zatím tedy pořád slabé, ale objevily se. Při pokusu dva a čtyři jsem ležela a nic, ani stín na testu.

Že to předtím zamlklo, to je jiná věc. Ale aspoň trochu se povedlo. Říkají že pohybem je deloha lépe prokrvena. Takže určitě bych netáhla koš s prádlem atd ale procházky a běžný nenáročný režim určitě ano.

opicka_kiki
24. srp 2014

@ferginka
Hlavne si budeme musiet najst nejaku zabavu na najblizsie dva tyzdne 😊 kedy ides na krv? 5. zari alebo az 8.? Ja az 8. ...

opicka_kiki
24. srp 2014

Holky, tak moj chlap by uz chcel testovat! 😄 prej nevydrzi dva tydny cekat... 😃❤

delfi75
24. srp 2014

@opicka_kiki tak ode mě má všechny palce nahoru!!!!to je horší než já a@78marcela -Marci, promiň, že Tě jmenuji. ..

opicka_kiki
24. srp 2014

@delfi75
To bola prva vec, co ho zaujimala, ked ho za mnou sestra vpustula na izbu - tak jak, kedy budeme testovat?? 😃 boze, chlapi 😃

delfi75
24. srp 2014

@opicka_kiki aby prcka nechtěl poslat 1.září do školy! 😀

opicka_kiki
24. srp 2014

@delfi75
Jo a jeste ani nevime, jaky bude vysledek, ale uz by mne nechaval na rizikovce 😊

78marcela
24. srp 2014

@delfi75
@opicka_kiki tak jsem se pobavila. Konečně jeden větší blázen než já. Vůbec se nezlobím že mě jmenuješ, holt když je to pravda.. 😀 😀

ferginka
24. srp 2014

Manzel chce testovat uz v sobotu 😀 jooo a vypocetl mi termin porodu.......machr, zeee?? 😀

delfi75
24. srp 2014

@opicka_kiki
@ferginka holky, musím říct, že máte doma šikulky 🙂

ferginka
24. srp 2014

@opicka_kiki a na krev jdu také 8.9.

supermarket1976
25. srp 2014

Ufuf, tak jsem se snažila být statečná, ale už fakt nevím. Jsem 15.den po ET dvou embryí (4 a 6 buněk). Od 11.tého dne mi na Mamma testu sílí duch, ale včera večer jsem začala špinit. Nejdřív tmavá krev, do toho trochu růžové. Celkem ne moc, ale mám pocity jako při MS. Na krev jsem objednaná až na čtvrtek. Je to k zbláznění...

Strana