icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

opicka_kiki
25. srp 2014

@supermarket1976
ahoj, dnes si 15. den po ET a na krv ides az vo stvrtok? 😲
nemas moznost nechat si vziat krv ako samoplatca, aby si nemusela cakat do stvrtku?

opicka_kiki
25. srp 2014

@supermarket1976
jooo, a moc drzim palce, aby to dobre dopadlo... neboj, mas dvoch bojovnickov, aspon jeden z nich to musi zvladnut!!! 🙂

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
zdar, tak ako sa dnes mas? ja uz mam roupy, musim si najst nejaku zabavu 😀 😀 😀

delfi75
25. srp 2014

@supermarket1976 ahoj, tak běž dřív, že TT máš pozitivní a že špiníš...ať něco nepropásneš...jinka hodně štěstí!!!!

ferginka
25. srp 2014

@supermarket1976 taky bych si tam aspoň zavolala a pozeptala se. Držím pěsti, určo to dobře dopadne 😉

ferginka
25. srp 2014

@opicka_kiki ahooooj, dnes se cítí asi úplně nejlíp od punkce 🙂 a už normálně funguji, ráno se psy, pouklízet, zachvíli jdu vařit, pak něco udělat na zahrádce a až se vzbudí manžel po noční jdeme zase na prochajdu 😀
Ještě jsem se chtěla zeptat, co bereš teď za prášky a v jakých dávkách?

charminge
25. srp 2014

Ahoj holky. Dnes jdu na ET . Takže to prožívám s vámi. Držím pěsti , ať se nám všem brzy zadaří. 😉

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
ja uz mam uklizeno, chlap v praci 😀 rano tady chodil a zbiral drobky... tak mu rikam, at se na to vyprdne, ze budu zametat a on na mne vyplestil oci, ze to teda nee, mam prej lezet a nic nedelat 😀 😀
K tem drogam 😀 prednison 1 tabletu rano a 1/2 tablety vecer a utrogestan zavadim 3x denne 2 bobule. A k tomu zobu listovku a piju ovocny superfood od firmy Amazing Grass. Co ty, asi stejne...?

opicka_kiki
25. srp 2014

@charminge
Ahooj, moooc drzim palecky!!!! 😀

ferginka
25. srp 2014

@charminge taky držím pěstičky 😉

ferginka
25. srp 2014

@opicka_kiki no já utrogestan 2x 4tablety, prednison, ještě divina 3x 1 tabletu. To mám na sliznici, v den et jsem ji měla totiž jen 7 mm....... no a ještě si píchám frexiparin večer a tu listovku.........je toho požehnaně 😀

ferginka
25. srp 2014

@opicka_kiki a kdy máš v plánu testovat? 😀

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
twl, ty toho mas pozehnane 😀 az mam pocit, ze ma teda o nejake "lachoutky" osidili 😀 ja som mala stvrty den stimulacie sliznicu uz 9mm, takze snad cajk... inak to embryjko, ktore ti zavadeli - kam az to nakoniec dotiahlo? Blastocysta?

supermarket1976
25. srp 2014

@delfi75 Moc vám oběma děkuju. Máte pravdu, jdu tam zavolat.

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
keby to bolo len na mne, tak by som najradsej netestovala, aj ked mam doma tri testy este z cias, kedy sme to skusali (potom nam teda povedali, ze s nasimi spermiami nema vobec cenu skusat, pohyblivost nula...). mno, ale priatel chcel testovat uz vcera 😀 takze uvidim, podla toho, jak dlho sa mi ho bude darit odhovarat od testu...

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
mno a teda najvacsie sklamanie prenho bolo, ze sme nemali na transfer dve embrya, pretoze chce aspon dve deti a obe cim skor, najlepsie hned, aby sa vraj u oboch deti dozil maturitneho plesu 😀 😀 😀

ferginka
25. srp 2014

@opicka_kiki no já při stimulaci měla taky 9mm, ale měřila ji i při et........samotnou mě překvapilo, že je menší 😕
Ano, blastocysta........mě zase mrzí, že nemáme mrazáčka. Můj chlap chce testovat v sobotu, ale to mu ještě rozmluvím 😀 já to vidím tak na pondělí 😉

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
mno, ja myslim, ze ti to dopadne, takze mrazacka nebudes potrebovat - blastocysta, to je super, to by v tom bol cert, keby ti to nevyslo! ti nasi chlapi su nejaki nedockavi! 😀

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
mne uz pri ET UTZ nerobili...

supermarket1976
25. srp 2014

Tak v Pronatalu říkají, že můžu zajet na krev, ale prej je špinění i krvácení běžný průvodní jev zahnizďování, tak snad je to tak i v našem případě... Modli modli modli!

ferginka
25. srp 2014

@supermarket1976 no vidíš 😉 určitě je vše v pořádku 😉

ferginka
25. srp 2014

@opicka_kiki tak já jsem takový optimistický realista 😉 moc moc tomu bojovníčkovi věřím, ale zároveň vím, že to dopadnout nemusí. No já zase strašně moc věřím, že to určo klapne vám 😉 😉

opicka_kiki
25. srp 2014

@ferginka
mno ja som zase realisticky realista 😀... mimiskovi verim... ale na druhej strane, videla som video ako sa vyvijal a blastocysta to este nebola. Ak nam to neklapne, tak vraj v Brne robia nejake specialne geneticke vysetrenie spermii, tak si urobime vylet na Moravu 🙂 Embrya sa nam rozpadali, namiesto toho, aby vytvarali bunky... Vraj moze byt chyba vo vajickach, alebo v spermiach, alebo v oboch. Preco by sme to mali jednoduche, ked to mozeme mat radsej komplikovane, ze...? 😀

78marcela
25. srp 2014

@ferginka
@opicka_kiki
holky, dnešní krev pozitivní. Hcg 42,3, což není moc, uvidíme jestli bude stoupat. Dnešní ranní čárka nic moc, odpoledne už ale byla docela slušná. Ve středu jdu znovu na krev, pokud bude hcg stoupat, je to na dobré cestě. Ale ještě se raději nechci moc radovat.

78marcela
25. srp 2014

@supermarket1976 ahoj. Mezi 7-10 dnem může nastat tzv. Implantacní krvácení. Stává se to, pokud je deloha hodně prokrvena, nebo když při hnízdění embrya praskne nějaká cévka. Pokud je to pouze spineni, a ne jasná červená krev, tak by to vadit nemělo. Ty jsi měla mladá embrya, tak se ti to mohlo posunout, že to hnízdění proběhlo později.
Držím pěsti ať je vše ok a ať nám čárky stále sílí.

opicka_kiki
25. srp 2014

@78marcela
Ja se budu radovat za tebe!!!! to je fantastickeeeeeeeeeeeeeeeeee! 😀 😀 😀

78marcela
25. srp 2014

@opicka_kiki tak jo. Já se usmívám jak jojo tady. Chci stát nohama na zemi ale stejně tak strašně doufám a věřím..

opicka_kiki
25. srp 2014

@78marcela
taky bych se na tvem miste smala a tesila se 🙂

opicka_kiki
26. srp 2014

dobre ranko dievcata, tak moj milovany kluk dnes v noci od jednej do stvrtej nemohol spat... kvoli nervozite z cakania na vysledky... ☹

ferginka
26. srp 2014

dobré ránko 🙂

@opicka_kiki jejda, to je tolik nedočkavý? Tolik si přeje, aby to vyšlo? Tak o to více vám to přeji.......někdy to, co vypadá méně pravděpodobně, vyjde 🙂 😉
Mě dnes přepadli chmury, pocit, že to nevyšlo ☹ mám na děloze myom a ten snižuje tu šanci.........cítím se, jak blázen. Furt pročítám na internetu kdejaké informace.........
To čekání je fakt hrozné.......

Strana