IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki taky si říkám, že je to počasím. I když mě už to chytlo včera večer, koukala jsem tu na fotky miminek a brečela jsem..........
ano, asi během stimulace. Objevil ho, když jsem byla na posledním ultrazvuku před punkcí.
My plánujem na pátek kino, snad se trochu odreagujeme...........
kdyby aspoň to počasí nebylo tak hnusný, když už jsem doma............zabavila bych se na zahradě, ale takhle.........
@opicka_kiki
@ferginka holky, moc na vás myslím 🙂 držte se!!!
@opicka_kiki na bříšku? to by bylo dobré znamení🙂
@delfi75
jooo 🙂
@opicka_kiki nooo, máme kolegyni přes kočky, prý vždy cítí změny a tulí se na místa, kde se něco děje... 😉
@delfi75
jenze ty nase kocky se vzdy vecer tuli i klukovi na bricho 😀
@opicka_kiki ale to je jiný...
jinak dnes jdu poprvé na tu mojžíšovku...
Ahojte děvčata, chci se zeptat jak dlouho se píchají ty injekce a od kolikátého dne jdu poprvé tak jsem s toho na větvi děkuji
@delfi75
chichiiii, tak si to tam uzi a nachystaj si zadok!!!! 😀 a drzim palce! mozno to nakoniec ani nebudes musiet cvicit...
@opicka_kiki třeba je to fakt jiné a číča cítí změnu 🙂
@delfi75 tak pak napiš jaké to bylo 😉
@ea09 každé centrum má jiné postupy a také záleží co je za problém..........každá z nás to tu měla jinak......
@ferginka dám vědět....
@opicka_kiki dík teda...
chodím do reprofitu,byla jsem tam začátkem srpna a za měsíc si mám zavolat jestli je to schváleno pojišťovnou a rovnou se mám domluvit na ty injekce že to nachystají a kolem 20.9 bych měla menstr.a rovnou začít pichat
@ea09
Ahoj, CAR Gest ma na svojich strankach grafy stimulacnych protokolov, tam si to mozes nastudovat.
tak si to tady pročítám a několik stránek na spět a nejsem s toho dvakrát chytrá už je mi s toho i na nic jsem taková měkota že i na krev musím v leže tak už mám bobky co bude dál
@ea09
neboj sa, zvladnes to! ked sa raz spusti cely ten kolotoc okolo ivf, ani sa nenazdas a hned to budes mat cele za sebou a budes cakat doma na vysledok 😀 mne to cele prislo iba ako okamih, raz-naraz 😀
@opicka_kiki a kam chodíš na kliniku?
@ea09
CAR Sanus Pardubice
Ahoj holky, delsi dobu jsem cetla tuto diskuzi, vlastne cca 14 dni, co jsem cekala na vysledky hcg...coz urcite chapete, byla jsem nervozni, bylo to me 3. Ivf, vse pred tim nedopadlo...byla jsem hrozne pesimisticka, vsichni mi to meli za zle, nemohla jsem si pomoct...uz 3.den po et me bolelo podbrisko a prsa, jako pred ms, v noci jsem se vzbudila a byla presvedcena, ze uz to prislo! V te dobe jsem googlovala vse mozne na netu a to jsem narazila na tuto diskuzi. Moc mi pomahalo cist zkusenosti a dojmy ostatnich. A to jsem si slibila, ze kdyz mi to nejakym zazrakem klapne, napisu sem a snad povzbudim vsechny, ktere cekaji...v pondeli jsem byla krev, celych 16 dni jsem netestovala, takovy jsem mela strach z neuspechu, tak jsem to natahovala...a ono to vyslo, jsem tehotna, jasne, jsem v zacatku, ale celou stimulaci a nasledne cekani bylo hrozne, timto chici rict, nadeje umira posledni a I zazraky se deji!
Ne 1.pokus Fertimed Olomouc...2. a 3. ve FN..
@ivetule79
Ahooj, to je skvela sprava, moc ti blahozelam a zo srdca ti to prajem 🙂 3. IVF, to uz mas toho vela za sebou, o to viac si to zasluzis 😀 Diky za slova povzbudenia, vsetkym nam to tu dobre padne! a dufam, ze drobecek bude rast tak, ako ma, a ze budes mat nadherne brusko 😀

@ferginka
ahoj Fergi, taky mam dnes chmurnu naladu, ale pripisujem to pocasiu, prsi... tiez som vcera zaspavala s bolestou na lavom vajecniku... jo, priatel je z toho vsetkeho fakt nejaky spatny, tazko to vsetko nesie. navyse ma narocnu pracu a kazdy den dochadza az do prahy, takze ma toho naozaj dost. planujem pre nas na zari nejaky prijemny predlzeny vikend, aby sme prisli na ine myslienky...
myom na deloze? kedy si k tomu prisla? pocas stimulacie? nestresuj sa kvoli tomu. kolkokrat sa stava, ze je zena uplne zdrava a stejne to nevyjde a naopak... musime verit...