IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@78marcela
cus Marci, tak jak dneska? dufam, ze sa stale mozem tesit za teba a s tebou 🙂 co hcg, stupa?
@opicka_kiki tak po prvím cvičení ,zatím ok, to nepříjemné bude příště ....
@delfi75
ahoj, jak to? len ti dali cviky na doma? ani nezistovali, ci to vobec potrebujes?
@opicka_kiki cvičily jsme, dostaly obrázky se cviky,poučení co a jak. Fyzioterapeutka byla příjemná, pečlivá .dle mě to vzala tak, že když je žádanka ,tak to nutné je. Prohlédla si tělo,rozsah pohybu a odebrala anamnézu..
@delfi75
aha, mno ja som ziadanku nemala, sla som tam na vlastnu past s tym, ze neviem, ci to vobec potrebujem cvicit...
@opicka_kiki aha ...no, mně cvičení neuškodí 😀
@opicka_kiki ahoj, já zatím nevím, dnes jsem na krvi nebyla. půjdu zítra. Ještě jsem neměla čas ani testovat, byla jsem v brně v centru, tam mi nic moc neřekli, jen že čekat a zopakovat krev za dva dny. Tak půjdu zítra a uvidím. Jinak jsem doted v práci, tak ani nevím, jak je to s čárkou ted odpoledne, ale ta ranní nebyla nic moc.
@78marcela
tak zajtra na teba budem mysliet... ty pracujes? nemala si vobec marodku? u nas v CARe davaju marodku odo dna OPU az do testu, teda tri tyzdne celkovo... a ked je treba, tak kludne daju aj skor, ked zene nie je dobre z tych hormonov... viackrat sa ma doktor pytal, ci to zvladam v praci, ci nechcem zostat doma. ale bolo mi to blbe voci kolegovi, nechcela som, aby tam drel tak dlho sam, na jedneho cloveka prace nad hlavu...
@opicka_kiki ano, pracují. Minulý týden jsem měla dovolenou, ale jinak chodím do práce. Ono se to vůbec nevyleží. Předtím jsem třikrát měla neschopenku a nic. Teď už si ji neberu. Navíc teď ani nemuzu, pracuji jako osvc a nemám žádnou neschopenku. A k tomu jsem navíc včera nastoupila do jedné školy na půl úvazku a zítra do druhé na pět hodin.
Holky, teď jsem přišla a dělala test a je hezčí než ráno a i než včera a já safra začínám doufat, a věřit že ona ta krev zítra přece jen stoupne, já už se cítím jako těhotná, už si to začínám připouštět, i když dnes v centru řekli že to je nízké ale věřím strašne už moc věřím že to stoupne.
@ferginka já měla stejné příznaky jako u každého transferu ať už to bylo pozitivní nebo ne. Takže stopro věřím tomu že veškeré příznaky jsou pouze a jenom od hormonů. Jediné, co u mě bylo netradiční, bylo to že jsem usnula v autě po cestě na dovolenou i zpět. To nedělám nikdy a obzvlášť nikdy nespím když řídí můj přítel. A teď jo, takže bych řekla akorát zvýšená únava. Jinak nic. Jo a ještě mě teď od začátku stimulace hodně bolely prsa ale po transferu přestaly, takže to s tím asi nesouvisí, když přestaly. Ale teď mám to pravé nějaké větší.
Čauky holky 🙂
No já nemám příznaky žádné........první dva dny jsem byla optimistická, věřila jsem bojovníčkovi, ale teď mám pocit, že to nedopadlo. Cítím se děsně netěhotně 😀 Počasí stojí za prd, to náladě nepřidá. V naší vesnici od sedmi do tří nepůjde elektrika........věděla jsem to, ale dnes jsem zapomněla......vzbudila jsem se po sedmé 😠 a ani kávu si uvařit nemůžu 😖 Nemůžu vlastně vůbec nic ☹ To je den............
@ferginka
holaaaaa, ahoj, tady taky prsi, blato az za usima 😀 ja radsi ani nepremyslim, jestli jsem tehu nebo neee, kdyz zacnu premyslet, tak si hned vzpomenu jak to embryo nebylo moc dobry ☹ vcera mi psala kamoska, kterou jsem dlouho nevidela, ze je tehu, v 17. tydnu, holcicka to bude... a vubec, mam pocit, ze vsechny holky kolem mne jsou tehotne... nespim moc dobre. vcera jsem nemohla usnout, tak jsem se presunula do pokoje pro hosty, abych nebudila pritele. to byla noc... vstavala jsem asi v pet. kdyz pritel rano odjizdel do prace, ja uz mela vse uklizeno... vcera jsem se ucila skladat origami jeraba... libilo by se mi mit nad postylkou takovej kolotoc s jerabama. videla jsem to na fleru. a uz jsem stihla i objednat origami papir 😀
@78marcela
Marci, dnes na tebe myslim 🙂
Ty pracujes jako ucitelka, jestli jsem to spravne pochopila? tak to mas peknou praci, zasluznou 🙂
@opicka_kiki
23 tis, ICSI, prodl.kult, AH, vitrifikace 4 blastoc,
@opicka_kiki ahoj, my 18,5, ale ne primovision, ale byly 3 pera Gonalu
@ferginka
@opicka_kiki ahoj holky, blbá nálada je určitě počasím. Na kvalitu embryí vůbec nemyslete, protože i z nekvalitních jsou zdravá miminka🙂 vydržte!!!!
@delfi75
az tri pera? 900-jednotkove? teeeda, ty jsi ujizdela na hormonech 😀
@opicka_kiki nene, 2x 900 a 1x 450 a to mi zůstalo celé🙂 ale je to takový balíček
ladies, neviete nahodou, ako je to s lokalnou anesteziou pocas tehotenstva? konkretne u zubara? v pondelok ma caka vytahovanie nervov zo zubu, uuuuu 😀 tak aby som nahodou neohrozila pripadne tehotenstvo 😀
@delfi75
uz som sa zlakla, ze do teba rvali tolko hormonov 😀 aj ja som mala 2x 900...

Kazdopadne FN ... nemenila bych.