IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki to je to o čem mluvim, že se člověk zmítá na pochybach a nejistotě.
@ferginka
Aj ja som mala taku istu davku pregnylu, 10 000... To som teda netusila, ze obsahuje hcg...
@ferginka no to jsem si myslela. U každého je to jiné. Tak hlavně přestan mít depresi ráno si udeláš test a uvidíš. Ale myslím že už je to docela dlouho. Že by ta čárka nemusela byt Pregnylka. Za dva dny budeš mít jasno. Držím pěsti. Jak jsem psala, já byla čtvrtý den po transferu čistá.
@ferginka - pregnyl vyprchává každý den +-1000j,každá jsme jiná. takže pokud jsi měla 10 000 tak by jsi už určitě 12den po injekci měla mít na testu sněhobílo. takže pokud tam máš čárku tak je šance a vypadá to,že se zadařilo. 🙂 hodně štěstí
já po 10000 mám sněhobílo už 8,9 den po injekci.
řekla bych, že sílí...........to už by pregnylem být nemělo 🙂 Jsem klidnější, můžu jít dospat noc.........jsem magor, fakt 😀
@ferginka
Ty voleeeeee, no to si robis kozyyyyyy! Ty si v tom az po usi!!!!! Oproti vcerajsku ti poriadne zesilila! Boze, aj ja chcem!
@ferginka
Ja mam teda este zalepene oci a koukam na to skvirou v jednom oku, ale oproti vcerajsku je to dalnice!
@ferginka
Jooo, a teda blahozelam! Ja to musim rozdychavat za teba :D 🙊❤👪
@opicka_kiki diiiiiky...........a vidíš to, to mě třeba bolí prsa, jako vždy před ms a i břicho..........tak ty nevěš hlavu, juuuu? Třeba se v úterý budu radovat i z tebe 😉
@opicka_kiki ale gratulace potichoučku.......furt je na ně brzy 😉 i když mám hroznou radost, ani věřit se mi tomu totiž nechce........mám pocit, že mi to nějak nedochází 😀
@ferginka
neboj, je to na dobrej ceste 🙂
@ferginka
som ti pisala, ze mam citaka, ze si tehu 😀
@ferginka - moc hezký testík, tichounce gratuluji 🙂 Včera jsi mě navnadila, nevydržela jsem dneska ráno a taky už testla (6tý den po et; 11 den od opu) - velmi slabý, ale fakt slabý duch, až jsem si myslela, že mám mžitky, ale manžel mne ujistil, že tam taky ducha vidí... tak snad nemáme mžitky oba 😉 Uvidíme, doufáme, věříme...
@opicka_kiki ahoj a kdy se chystáš Ty na //
@3ivf ty peníze jsou fakt masakr. My jsme to přestali už počítat, ale tak zhruba se vším všudy se pohybujeme už nad 80tisíci. Když tedy vezmu komplet, i cesty, vitamíny, léky, vše. Je to mazec. Ale pevně věřím, že to přinese výsledek.
@boobli tak to je fajn, přeji ať sílí.
Holky, u mě dnes hezká čárka, zkusím zítra hodit konečně fotky jak budu na pc v práci. Začíná už byt hezky řekla bych že ještě chvíli, tak pět dnů a bude skoro jako kontrolní. A když mám ty testy teď poskládány před sebou tak to jde vidět že už sílí. Mám velikou radost. A ještě jsem objevila jednu holku, co měla ms jako já a jeji test je dneska stejný jako můj. Ale ona teda přirozeně. Ale jsme nastejno s testem, tak mě to taky trochu uklidnilo. My to snad vážně vybojujeme. Hrozně doufám a věřím. Doufám že mě krev zítra nepoloží a že tam těch 300 jednotek minimálně bude.

@ferginka tak to je hodně. To je možné že to byl ještě Pregnyl. Já měla 5000 jednotek. Ten byl do deseti dnů pryč. Ale tohle je dvojnásobná dávka a netuším jak dlouho to může trvat. Určitě tu najdes spoustu diskuzi. Tak se koukni co píšou ostatní. Podle mě je to individuální. Záleží na tom, jak si s tím tělo poradí. Jak rychle vylučuje. To je stejné jako čárky. Někdo je ma šestý den a někdo až desátý.