icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki mě se slovenština velice líbí a mám Slovensko moc ráda. Jezdíme tam několikrát do roka. Milana je u českém? To jsem si fakt nikdy nevšimla.

Holky já jsem tak unavená. Teď každý den, odpoledne, na mě přijde taková krize. To jsem nikdy neměla. Přece není možný aby to tak působilo už teď

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
jj, nasla som to v ceskom kalendari, Milan a Milana spolu v jeden den.
ja som dnes zase pekne "rozvrkana" - nejak nie som vo svojej kozi. je pravda, ze som uz peknych par dni poriadne nespala a mam pocit, ze kazdu chvilu z toho zosaliem 😀

3ivf
30. srp 2014

@78marcela
@opicka_kiki
Dojíždíme pro pražského CUBE, jinak jsem z jihu čech.. Já platila za 2250j. 8500,- Kč, ale rostly pomalu, takže za dalších 3500,- Kč bylo dokupováno. Nakonec 28 vajuch, ale mrazák žádný 😒 asi ty špatné spermie nebo co 😕 Nevím jestli neplatí, že když se pero načne, tak se musí do určitého data spotřebovat nebo vyhodit..? Už us sebe nemám krabičku, tak se nepodívám..

Vám oběma vyšlo hned? jestli jo, tak gratulace!!

78marcela
30. srp 2014

@3ivf u mě bohužel. Já teď byla už na pátém transferu. A to ještě není vyhráno. Testy mám pozitivní ale mám nízkou hodnotu hcg takže kdoví jak to dopadne.
@opicka_kiki já spala blbě předevčírem, ale včera jsem šla spát o půl desáté a spala až do půl šesté. Na mě rekord. Ale i tak jsem teď usnula jak jsem poslala minulou zprávu. Vikis mě data zabrat. Ale jestli je to tím tak to je dobře.

opicka_kiki
30. srp 2014

@3ivf
cozeeee? az tolko jednotiek? teda, to ta poriadne nadopovali hormonami. Ja som to teda dala s dvoma perami 900jednotkovymi. Doktor vravel, ze idealny pocet vajicok je tak 10, co som aj mala - na jednom vajecniku 6 a na druhom 4, ale tie 4 boli mensie, nejak zaostavali vo vyvoji. Mno, po OPU mi embryolog vravel, ze vsetkych 10 bolo zrelych, ale podarilo sa mu oplodnit iba 5 a z tych piatich do transferu zostalo s bozou pomocou iba jedno embryo, ale bohuzial nie moc dobrej kvality. Po piatich dnoch kultivacie to dotiahlo iba na morulu a este k tomu malo 10 percent fragmantacii... takze tak... priatel ma spatne spermio, takze je mozne, ze to bolo spermiami, ale takisto to mohlo byt aj spatnou kvalitou vajiciek... vraj je to u kazdej stimulacie ine - podla toho, jak zena zareaguje. transfer som mala presne pred tyzdnom, test som si zatial nerobila, takze zatial netusim, ako to dopadlo... ale ako som uz pisala holkam, stracam nadej... ☹
Inak tie dve pera mam stale v povodnom obale, skladujem ich v chladnicke, aj pocas stimulacie som ich stale drzala v chlade. ale pise sa tu: "po otevreni muze byt lecivy pripravek uchovavan po dobu max 28 dnu pri teplote do 25 stupnu."
takze ak by ti tych par jednotiek pomohlo, kludne ti to v pondelok poslem...

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
Ja vstavam kazde rano v sest, som nervozna a nemozem spat. Inak by som mohla spat aj do jedenastej 😃

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki to já tak většinou vstávám kolem sedmé i když nemusim. Zkus neztrácet naději. Posílám ti moc pozitivní energie a přeji ti aby ti to vyšlo. Aby to vyšlo každé. A ona se dřív nebo později dočká každá. Někdo jen ma tu cestu jenom trochu delší. Mě vždycky když bylo smutno, když to nevyšlo, tak jsem teď čerpala sílu od holčiny tady na koniku, bellka. Zažila si toho tolik, a dočkala se. Tak si říkám, že se dočkám i já a prostě každá, která to nevzdá. Když tak si prečti jeji příběh, najdes ji tu, ale nachystej si kapesníky na slzy. Když jsem to četla poprvé, tak jsem teda hodně brečela, ale hlavně že její příběh ma šťastný konec.

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki https://www.modrykonik.cz/blog/bellka/?post_type=3 tady by to mělo byt. Ma tam těch článků několik. Je to moje spolubojovnice z mého centra.

3ivf
30. srp 2014

@78marcela já byla na 4tém transferu, 2 plná IVF a nic. Teď to vypadalo dobře, ale HCG nerostlo a nakonec revize. Snad tě to nečeká! Jak na ty spermoně, co??? 😠

@opicka_kiki já nevím proč mě tak ládují. první IVF 22 vajuch, druhé 28 vajuch. Mám ale vysoké FSH, tak možná proto 😕 Na IVF chci jít až v listopadu, tak to nebudeme řešit, ale děkuji moc za nabídku 😵

ferginka
30. srp 2014

Já mám doma jedno celé pero, ale vzhledem k tomu, že mi za pera neplatili ani korunu, tak nevím zda ho nebudu vracet. To balení není vůbec otevřené a navíc kdoví co se ještě stane a budu ho potřebovat..........

ferginka
30. srp 2014

@opicka_kiki já ještě do rána nevěřila vůbec, psychicky úplně na dně, o spánku nebudu ani mluvit........usla jsem kolikrát až o půlnoci, ve tři se vzbudila a nemohla spát......a ránov sedm už se psy na polu.......
A dneska? Strach mám furt, ale vzbudila se ve me nadeje 🙂 Hrozně jsem se toho testu bála, ale nesnáším nejistotu, to mě deptá.......prostě jsem si říkala fajn, když bude test negativní, obrečím to děsně, ale aspoň vím.........oklepu se z toho a buduse rvát znovu, protože miminko hrozně chci a vydržím kvůli němu všechno..............no a když tam byl ten dušík, tak mi to dalo naději 😉

78marcela
30. srp 2014

@3ivf no mě zatím roste ale nijak rychle. Ale strašne chci věřit že to dotahneme. Při třetím pokusu to rostlo pomalu a pak přestalo. Ale to bylo ještě pomaleji než teď. Taky jsem předtím dost spinila a teď nic(klep klep) tak prostě věřím. Ukáže se 12.9 na utz.

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
Omg, tak to je teda sila... To by som nezvladla, ani fyzicky, ani psychicky... Klobuk dole. Tomu sa povie 'vybojovat si miminko'... Som stastna za tu pani, ze sa nakoniec dockala... ❤

opicka_kiki
30. srp 2014

@ferginka
Musim si na buduci tyzden vymysliet nejaky program, aby som sa nezblaznila. Asi sa objednam na kozmetiku 😊 kazdopadne to bude dlhy tyzden plny nervov...

opicka_kiki
30. srp 2014

@3ivf
Nemas vobec za co dakovat. Ja uz som to tu inzerovala, ale nikto sa neozval... Bolo mi luto vyhodit to... 😊

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki to teda ano, vid. Člověk ale musí byt opravdu silný a opravdu zkoušet a nevzdávát se. Strašne moc si přeji miminko a taky bych to zkoušela dal. Říkám si, že můj pátý transfer vlastně pořád v rámci prvního IVF je pohoda proti tomu co ma za sebou ona. U toho článku když se jim malý narodil a jak tam psala své pocity, u toho vždy brečím a i teď mám slzy v ocich. Musí to byt strašně silná ženská. I její muž musí byt úžasný.

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki myslím že bys už měla zkusit test. To budeš mít myslím desátý den a to už většina holek vidí výsledek na testu.

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
desiaty den to bude az v utorok (transfer som mala minulu sobotu, pocitam to ako den 0)

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
mno, to teda... to ani fakt nemam slov... to som netusila, ze existuje niekto, kto to skusa 8x...

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki ano, chtěla jsem napsat úterý a zapomněla jsem to připsat. Takže v úterý bych udelala test.

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
Jj, na ten utorok to zatial vidim... Boze... Z pondelka na utorok nebudem vobec spat.

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki tak si ho udělej v pondělí večer. Pak bude nejistota pryč a budeš moct spát. 😉

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
Skor plakat celu noc...

ferginka
30. srp 2014

holky a já mám teď brouka v hlavě 😒 přemýšlím na pregnylem........dnes je to 14 dní co mi ho píchli..........a já mám strach jestli mi ještě nemohl udělat toho dušíka 😒

ferginka
30. srp 2014

@opicka_kiki ne eee, spíš ráno 😉 budu nervózně čekat na výsledek s tebou 😉

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki pokud to tam bude, bude radost. Pokud to nebude, bude smutek a pláč tak jak tak. Držím pěsti aby to bylo ok.
@ferginka kolik jsi měla jednotek?

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
@ferginka
Holky, moc diky za podporu 🙂 ak to neklapne, holt, budeme skusat znovu...

Pregnyl dela duchy na testu?

78marcela
30. srp 2014

@opicka_kiki třeba budeš příjemně překvapena. I když musím říct, že jsem to vždy taky nějak vnitřně cítila. Třeba v květnu jsem si byla předtím úplně strašne jistá že to vyjde. Ještě v den transferu ano. A pak druhý den už jsem nějak cítila že nic. Teď jsem vůbec nevěřila, že to vyjde. Ale vůbec. Už jsem měla plán že prejdu po posledním KET do jiného centra. Prostě jsem byla jistá že nic. A pak tam na sále jsem tak měla dobrý pocit a začala věřit. Takže na ten vnitřní pocit celkem dam. I když člověk doufá a věří a zmítá se stále v nejistotě a pochybách. Moc ti přeji pozitivní výsledek.

opicka_kiki
30. srp 2014

@78marcela
Uprimne, ja ani neviem, aky mam vnutorny pocit. Kazdy den iny... :D

ferginka
30. srp 2014

@opicka_kiki jj, pregnyl obsahuje hcg..........

@78marcela 10 000 jednotek........

Strana