IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@ivetule79 😉 každý jsme nějaký, já jsem ten typ který je rád na vše připraven a nenadálé situace blbě snáším. Přitom kdysi jsem byla total opak. Řešila jsem problémy až když přišly. Teď jsem ráda na možné problémy připravena. Proto bych asi nepřežila jít bez testu na krev. A na krev chodím obden.
Holky, mám první přiznak. Kromě každodenní mírné bolesti jak na ms mám dnes i nějaké citlivé bradavky. To jsem nikdy neměla.
@ferginka no ale já ho nemám moc vysoké ani v krvi, takže to odpovídá. Když vidím jak to mají tady holky ukázkové, jak to sílí, tak je mi těch mých slabých carek líto. Ale věřím že i tak se dočkám zdravého miminka, že to to naše viki vybojuje.
Začala jsem tomu mimi říkat viki. Jakože Viktor, Viktorie, což znamená vítězství, a viki je neutrální, tak mu dodávám pozitivní energii a viru, že tu bitvu vybojuje a bude vítěz.
@78marcela to je moc pěkné 🙂 Jméno Viktorie máme vybrané pro holčičku 🙂 Já mu od začátku říkala bojovníček a taky doufám, že to dobojujeme do konce. Modlím se ať ta čárka sílí a hlavně ať se pak něco nepokazí. Děsí mě ten myom a taky jsem trombofilik.
Moc ti držím pěstičky ať hcg stoupá 😉
Já nám to tady všem strašně moc přeju........
@opicka_kiki ty zkusíš test v pondělí?
@ferginka jojo, teď už se budeme jenom pořád bát, jestli to bude stoupat, jestli bude srdíčko, jestli bude v pořádku screening jestli bude v pořádku porod a pak teprve.. Ale i tak to moc chci a těším se na to.
Taky to všem přeju, ať se dočká každa toho zázraku.
My máme vybrané jiné jména. Ale přijde mi že u každého pokusu to měním. Úplně na začátku to byla Barbara a Tobiáš. Pak Simona dlouho. Teď Gabriela od jara a kluci Martin,Michal nebo Marek. To ještě nebylo určené protože jsem strašne chtěla holčičku, a nad klukem se mi nechtělo premyslet. Teď se mi zase moc líbí pro kluka Viktor a pro holku Alena. Takže to je současný stav a jsem zvědavá jak se to do května ještě změní. Třeba už ne, třeba jo. Každopádně nechci jméno kterých je milión. Pracuju ve škole a školce a to je samá Natalka nikolka, Kristýna, Tereza, apod. Jsou to všechno pěkná jména, ale když mám ve třídě tři Lucie tak teda nic moc.
@ferginka
ja az v utorok / stredu / stvrtok - podla toho, ako dlho budem odolavat... cim je to blizsie, tym viac stracam nadej... ☹
haaaa, a este som zabudla na jedno klucici 😀 Cyril 😀
@ferginka šimon je fajn. Koukám že styl máme trochu podobný. Mě se líbí Viktor a Simona a Tobě Šimon a Viktorie. Super. 😉
@opicka_kiki ty máš celkem zajímavý výběr jmen. U nás jsou některá dost netypická, na Slovensku jsou běžné? Třeba Milana. To jsem nikdy neslyšela. Pavlína je pěkné moc, a teď jsi mi dala zase inspiraci s tím Radkem, nikdy předtím mě nenapadlo a jak jsi to napsala, tak se mi to moc líbí. Je pravda že dávat jméno když se tak jmenuje bratr, tak je to blbý. Mě se hodně líbí jméno Daniel nebo Daniela, ale taky to nemůžu dat že už to v rodině je. Ale ten Radek, hmmm, fakt dost dobrý..
@opicka_kiki a ještě je u Adama blbý že by slavil svátek a štědrý den společně. To by z toho nic neměl a bylo by mu to třeba líto. Cyril je jméno od přítelova otce.
@opicka_kiki mě se líbí jak volně přecházís ze slovenštiny do češtiny. Žijes tu už dlouho?
Ahoj holky, taky bojujeme se špatnými spermoni a už máme za sebou 2IVF. Teď při druhém se zadařilo, ale nakonec revize 😒 Nevzáváme se a jdeme do pokusu č.3 (nečekala bych, že na něj dojde). Chtěla jsem se zeptat jeslti Vám některé nezbyl po stimulaci Gonal. Něpotřebný a ležící v ledničce. Odkoupím 😉 Dala jsem teď v našem centru za Gonal 12tis a asi chodím do nejdražšího centra nebo co 😀 Díky a hodně štěstí!!!
@78marcela
nee, Milana vobec nie je typicke slovenske meno, je typicke iba v muzskom podani - Milan (Milana je v ceskom kalendari)
Cyril - to je take starosvetske, ale moc sa mi paci
Adam - bracha teda osideny o darceky vobec nie je, vzdy dostane nejaky darcek naviac 🙂
Radek alebo Marek - to by sa pacilo skor priatelovi 🙂
Inak k tej mojej cestine / slovencine - s priatelom som uz siesty (alebo siedmy???) rok, s nim "mluvim" 🙂 v praci jak kdy a jak s kym (mam vela slovenskych kolegov, tak mi pride blbe hovorit so slovakom cesky)... bezne vonku medzi ludmi sa snazim cesky, ale obcas mi nejake to slovo utecie 😀 ale v ceskej gramatike mam strasne velke medzery (jsi/si - to je pre mna hotova nocna mora 😀), takze ked pisem dlhsie texty, tak radsej slovensky, aby som potom nemusela googlit, ktore ceske slovo a v akom tvare je gramaticky spravne 😀
@3ivf
Ahojky, odkial si? ja som z Pardubic, zostalo mi 900jednotkove pero, ale je v nom uz iba asi 100 jednotiek, ak by ti to pomohlo, darujem... akurat neviem, ci nie je risk posielat taketo lieky postou, zvlast ked by mali byt skladovane v chladnicke.
@3ivf
mno a mam teda este jedno, ale tam by uz podla mojich vypoctov nemalo byt nic, ale sestra mi vravela, ze sice je tam napisane, ze obsahuje 900jednotiek, ale v skutocnosti tam je tak o 50 jednotiek viac... takze som ho nevyhodila, pre pripad, ze by to este niekto vyzil...
@3ivf
sorry, preklep... vyuzil....
ja som za jedno pero doplacala nieco cez 2700 korun, tusim to bolo 2760...

@ferginka
ciarkou to nekonci, naopak, vsetko len zacina... a zacina celozivotny strach o dieta 🙂