icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
mne to tam posledni dobou fakt zacina prerustat pres hlavu. Delam na ruznych projektech a vse stoji, pac nejsem schopna premyslet... to bude buzerace od sefa, ze nejsou zadne deliveries... ☹

ferginka
29. srp 2014

@opicka_kiki ale ano, jenomže manžel má mizerný spermiogram.......takže z toho nebyli nic a i se to předpokládalo

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
muj ma teda spermiogram jeste horsi nez mizerny... pohyblivost 0%, morfologie 1%, pocet jenom 2 miliony...

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
jo a to jsem mu 3 mesice cpala ruzne vitaminy a vubec to nepomohlo... ani trochu.

ferginka
29. srp 2014

@opicka_kiki taky bral vitamíny a nic........

78marcela
29. srp 2014

@ferginka
@opicka_kiki
Milé ženy. Dnešní odběr hodnota hcg je 122,1. Říkala sestřička, že se to nedá porovnávat s hodnotou naměřenou jinde, že ma každý jinak nakalibrovane přístroje. Zároveň řekla, že hodnota je nižší ale ne tak nízká aby se musela v pondělí opakovat. Tak snad je to na dobré cestě.

opicka_kiki
29. srp 2014

@78marcela
skvela sprava takto pri piatku!!!! moc sa tesim, ze je to na dobrej ceste! 😀

opicka_kiki
29. srp 2014

Som slaboch... Kupila som Clearblue 🙂 ale testnu az buduci tyzden...

ferginka
29. srp 2014

@opicka_kiki já právě nakoupila 3 balení testů 😀

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
Ja mam 3 obycajne testy doma. Plus dnes som kupila este jeden obyc ale hlavne ten clearblue. Po 4 rokoch by som si uz zasluzila //. Uz ma neba kupovat testy a furt nic...

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
Stale sa drzis planu - zacat testovat zajtra?

ferginka
29. srp 2014

@opicka_ki ki jj 😀 manžel by mi stejně nedal pokoj 😀

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
Mam citaka, ze tam budes mat // ❤

78marcela
29. srp 2014

@opicka_kiki na clear blue dvě čárky stejně neuvidíš 🙂 já si někde přečetla že ten digitální se dá použít víckrát a tak jsem si ho koupila ve středu a nedá se víc použít. Navíc citlivost až 25 jednotek. Plus je pouze to že ukazuje týdny, což nám po IVF je k ničemu. Tak jsem z toho byla zklamaná. Je drahý a přitom k ničemu. Dnes jsem si zase raději koupila tři balíčky lady max testu.

ferginka
29. srp 2014

@opicka_kiki děkuji, kéž by jsi měla pravdu 😉 Ale jedeme s tím pěkně spolu, nezapomeň 😀 takže jestli já, tak prostě i ty 😉

opicka_kiki
29. srp 2014

@78marcela
joo, ja viem, ze clearblue neukazuje //. ale Ferginke by mohol obyc test ukazat 🙂

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
no proti tomu nic nenamietam 😀

opicka_kiki
29. srp 2014

teda, holky, mne uz z toho pekne harasi ve vezi 🙂

ferginka
29. srp 2014

@opicka_kiki buď v klidu, mě taky 😀

opicka_kiki
29. srp 2014

@ferginka
Zitra rano na tebe myslim a drzim palce! 🙊

78marcela
30. srp 2014

@ferginka držím pěsti pro štěstí.

ferginka
30. srp 2014

holky děkuji...........já jsem momentálně hotová.........nevím zda tomu věřit a jestli fakt něco vidím........

78marcela
30. srp 2014

@ferginka no super. To je paráda. Úžasné, úžasné. Kolikátý jsi den, zapomněla jsem kdy jsi byla na transferu, to je paráda, tak jen ať krasne sílí, co říká manžel?

opicka_kiki
30. srp 2014

@ferginka
ahoooj, mno ja by som tam ducha videla 😀 to je parada! teraz ale nebudes ani spat a kazde rano testovat 😀 😀 ja este pockam zopar dni...

ferginka
30. srp 2014

@78marcela fakt ji taky vidíš? Jsem týden po transferu 🙂

ferginka
30. srp 2014

@opicka_kiki já nemohla spát ani dnes 😀 jj, budu zkoušet každé ráno a doufat, že se mi to jen nezdá a ta čárka bude sílit 🙂 Holky, za celé čtyři roky jsem na testu nevidě nikdy nic.......

opicka_kiki
30. srp 2014

@ferginka
moc ti to prajem a pevne verim, ze cierka bude o par dni prekne vidiet...🙂 ja som tiez nikdy nevidela // na testu, a to sa milujeme bez ochrany cez 4 roky ☹ ja sa budim kazde rano uz o siestej a nemyslim na nic ine... s priatelom sa striedame - jednu noc nespi on, potom zase ja... sme obaja hrozne nervozni...

78marcela
30. srp 2014

@ferginka vidím slabého ducha. Já to měla taky tak. Možná slabšího protože mě nešel ani vyfotit. Takže rozhodně to vypadá dost dobře když jsi teprve týden. Přeji ti brzké zesileni čárky a klidnější průběh než mám já.

78marcela
30. srp 2014

@ferginka jestli nám to vyjde, budeme rodit skoro současně 🙂

ferginka
30. srp 2014

@opicka_kiki moc moc děkuji, já ti to taky strašně moc přeji. Všem nám to tu moc přeji. Jsou to nervy a je fakt, že čárkou neskončí..........

@78marcela děkuji, jak to u tebe vypadá?

Strana