IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@supermarket1976 no ono jestli já budu mít pozitivní test, bude to zatím jen půlka radosti........je mi jasné, že pak se budu stále jen bát. I když pokud uvidím na testu dvě čárky, bude to pro mě po čtyřech letech jako malý zázrak........taky jsem to nikdy nezažila......
jinak mě odpoledne začalo bolet břicho, záda..........takový pocit jak před ms. I když je to ještě brzy..........nemívám dlouho před ms bolesti. To většinou až ten den...........fakt už nevím, jsem z toho na nervy......
ladieees, ja mam buduci tyzden RANDE!!! (moj najmilovanejsi ma prave pozval... 😀 😀 😀)
@opicka_kiki ty se maaaš 😀 😀 a kampak jsi pozvana??
do Kutnej Hory 😀 ja uz sa tak tesiiim 😀
@opicka_kiki tak to si užij, je to pěkné město.
@ferginka bolesti jako na ms jsou normální. Taky jsem je měla i mám pořád. Akorát dneska je pravda že mě navíc začalo i divně pichat a to se mi vůbec nelíbí.
@supermarket1976 no není zač děkovat. Radši bych ti předávala pozitivní zkušenosti.
@opicka_kiki užij si to, aspoň nachvíli vypneš a budeš se soustředit na něco jiného 😉
@ferginka
Ja som vcera usla 10km a dnes taky. A tiez som si vcera vycitala, ze som to prepiskla. Ale potom som si povedala, ze za normalnych okolnosti by som tu trat ubehla, takze chodza nemoze uskodit...
@opicka_kiki já právě taky chci fungovat normálně. Nevydržím jen ležet, jsme taky zvykli byt na tůře třeba celý den a páč mám psy doma a ne venku a do toho jsem pedant na pořádek 😀 😀
Ale záda a břicho mě chytlo fest.........děsím se toho, že to dostanu ☹
@ferginka
Na MS mame cas este tak 10 - 14 dni :D ale mne vzdy PMS nastupuje tak dva tyzdne pred MS, takze uz na sebe hladam vsetky mozne priznaky a pripravujem sa na sklamanie.
Dobré ráno holky........my dnes razíme do kina a na nákupy 😀. tak se těším, že se odreaguju 🙂 a samo nakoupím hromadu testů 😀
@ferginka
Ahojky, uzi si to a kup si nieco pekne na seba 😀
ja dnes valim za kamoskou do Pardubek... na odpoledni pokec u kafe. A taky kupit si nieco na seba na to rande 😀
dnes ma od rana boli brucho jak pred maturitou, z tej nervozity...
@ferginka
ja budem miesto testov kupovat spunty (rozumej tampony), pre kazdy pripad... :-/
@opicka_kiki joo, tak ty si koupím taky 😒 a taky slipovky došli, taky z tebe tak teče ten utrogestan?
@opicka_kiki
a taky si to mooooc užij 😉
@ferginka
mno to vis ze jo. radsi bych to polykala, ale kdyz rikali zavadet...
@opicka_kiki ale zase jsem četla, že při polykání bývá holkám často dost blbě......
@ferginka
jj, to jsem taky cetla... no, to si nevyberes, vsechno ma sve pro a proti... jenom kdyby to k necemu aspon bylo... to by mi pak bylo vsechno jedno...
@opicka_kiki a břicho toě bolelo celou noc a furt ho cítím a taky jsem od opu nafouklá furt, nesplasklo to....... Manžel mi říkal, že pokud to klaplo, tak mi asi dlouho bříško neporoste, když už teď vypadám, jak pokročilá těhotná 😀. blb..........
@ferginka
mne bricho splasklo teprve vcera a to jsem mela jenom 10 vajuch... tak ty si to vynasob 3x 🙂
@ferginka
taky uz pomalu zacinam vysilovat z navratu do prache... chjooo....
@opicka_kiki to jo 😀
děsně teď lituju, že jsme těch vajíček nenechali napíchnout více ☹
@opicka_kiki no to mi povídej.........vůbec se mi tam vracet nechce ☹
@ferginka
pockej, a to vam nezkouseli automaticky oplodnit vsechny zrale?

@78marcela tak díky, dám si ještě pozor... Moc díky za zkušenost!