IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki tak to je blbý zubař. Hele a nemůže to škodit jestli ti to bude nějak umrtvovat, když jsi po transferu, vůbec teda nevím, možná lokální umrtvení nevadí, ale v tehu se nesmí skoro žádné léky a tohle je docela velký zásah,ne ?
@ferginka určitě dam vědět, jak budu znát číslo. Aspoň 300 ať to je, budu se modlit. To je fajn, že je test zase dnes hezčí a to nebudeme mít fotku dneska? Šup sem s ní ať se pokochame.
@78marcela
Ja nespim, pretoze som velmi nervozna... Mam to tak aj ked mame v praci zahul...
@78marcela
Nasla som na nete, ze lokalna anestezia sa moze podavat v ktorejkolvek faze tehotenstva... Ale pre istotu sa ho opytam... Je to dobry zubar, vyhlaseny v celych pardubiciach, akurat problem je vo mne, ze mi pokazde vypadne lieciva vlozka 😞
@ferginka
To je super! ❤
@ferginka ty jsi měla jedno embryo ? Roste to závratnou rychlosti. Takovéhle čárky já mela teprve teď v týdnu. Zítra už ji budeš mít hezčí než já. Krasne, tohle už je na gratulaci pěkně nahlas. Takže GRATULUJI !!!!
já svoje fotky dam dneska, jak půjdu do práce na stolní pc. Teď jsem jen na mobilu.
@opicka_kiki tak to je dobře, zeptej se ho radši. Jak jsem psala, nemám přehled, ale než něco zanedbat, tak se radši třikrát zeptat.
Už začínám byt nervózní. První školní den, jdu si stoupnout před rodiče, všichni si mě budou jako novou učitelku prohlížet, navíc jak mi brali krev, tak mám na rukou dost brutální modřiny, asi si budou myslet že jsem nějaká narkomanka, jak beru léky na redeni krve tak se mi to opravdu rozlilo do takových modřín no síla. Takže z toho jsem nervózní, z krve jsem nervózní, no to bude den. Chudák mimi. A navíc jsem si dnes ráno přečetla že v tomto týdnu se všechno vyvíjí, takže se vyvarujte stresu. Super.
@78marcela
Neboj sa, dobre ti to vsetko dopadne... Na krvi i v skole. Z nicoho si nerob tazku hlavu... Ja som bola vcera dost rozsekana - dozvedela som sa, ze zomrela holka, s ktorou som v Bratislave pracovala... 35 rokov, dve male deti, vydavala sa len pred par rokmi... buracka s kamionom... Fakt des... Tak som z toho bola spatna....
No to je v prdeli... Zacla som spinit...
Bolia na zada v krizi... A brucho.... Mam ho nafuknute ako ked mam MS... Tak to je spatne... Bojim sa, ze sa mi to dnes rozjede...
@opicka_kiki ne eeee, ne eeeee..........ale píšou, že špinit se může a záda a bříško na ms mě taky bolí..........myslím na tebe
@opicka_kiki té holčiny jemi líto, to je hrůza ☹
@opicka_kiki pokud je to jen spineni, nemusí to nic znamenat. Může to byt implantace embrya.
Ahoj holky, tak máme z těch 7 embryí šest perfektních, jedno je prý pomalejší ve vývinu a čekají, jak se bude vyvíjet. Transfer středa. Ale to neuvěříte, co tomu předcházelo. Ráno, když jsem šla venčit, rozbil se mi displej na mobilu, tak jsem psala maila miláčkovi, aby tam zavolal. 2x mi volali a já to nemohla zvednout ☹ No dokážete si to představit?
@opicka_kiki ahoj, to nemusí nic znamenat!!! nestresuj se zbytečně..
Holky za jak dlouho po transferu jste si dělaly test?
@markulenka
Cus, ja budem testovat zajtra, tj 10. den po ET
já teprve druhý den a utíká to tak pomalůůů 🙂
@opicka_kiki někde jsem četla že to bývá 7-10.den.
@markulenka já sedmý den. Ale byla to jenom ducharina. Čárka mi zesílila až desátý den odpoledne.
@opicka_kiki četla jsem, že některé holky špinily a dopadlo to dobře. Stává se to. Mohlo by jít o uhnizďování.
@78marcela
Ja se z toho zblaznim... Nic, zitra testuju... Sedim tady u zubare, uz se ani nebojim, co mi s tim zubem provede, jen kdyby mimi bylo v poradku...
@lenaaf
Jj, to by mohlo, dostala jsem z CARu takove instrukce, pise se tam o tom... Akurat ja uz jsem 9. den po ET...
Mno, tak jsem se na nete docetla ze uhnizdeni probiha 5. - 7. den po ET ☹

@ferginka
@opicka_kiki holky, minulý týden mi napsala jedna holčina že nespavost je taky znakem tehu. Takže koukám že my to tady pěkně splňujeme. Mohla bych spát do sedmi ale už ve 4.45 jsem se vzbudila a čarovala s testy.