IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
znáte tuto stránku? Je to tam hezky rozepsané 🙂 http://www.bonella.cz/prubeh-tehotenstvi/prvni-...
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat zkušenějších. V pátek nám dr. oznámila, že partnerův spermiogram nedopadl vůbec dobře a rovnou mi vypsala žádanku do CAR a napsala tam žádost o IVF. V úterý tam máme první schůzku, asi jen informativní co a jak. Můžete mi prosím Vy, zkušenější říct, na co se mám/e připravit ? Děkuji za odpovědi.
@opicka_kiki ☹ chápu, že po tom všem, co tady čteš, tak je to děs...
tak som doma od zubara... ten clovek ma zlate ruky! zub uz bol skoro mrtvy... tak po dnesku uz snad bude uplne a potom mi ho zaplombuje... kiez by to tak dobre islo aj s mimi... stracam nadej...
@delfi75
je mi dost mizerne...
@opicka_kiki ☹ ☹ mrzí mě, že se trápíš........cítím se teď vůči tobě hrozně ☹ Tak moc bych si přála, aby jsi mohla mít radost.......
@opicka_kiki nevzdávej to!!!! ono i to počasí nepřidá ☹ já mám den blbec od rána, mamina mi brečela do telefonu, chlap měl cosi s kotlem a já vítala prváky v této náladě...
@ferginka
neeee, proc by jsi se ty mela vuci mne citit blbe??! to at te ani nenapadne!!!! tes se, ze vam to klaplo na poprve, ja ti to fakt moc preji, z celeho srdce!!!! 🙂
@delfi75
jeeee, dalsia pani ucitelka? 😀
@78marcela
ahoj, to su nervy... taky ma pokazde pred niecim dolezitym boli brucho.... drzim palecky!
@opicka_kiki možná by sis měla udělat test, pak tě přejde nervozita. Řekla bych že ta je ještě horší, než jistota byť nepříjemná. Strašne moc ti držím pěsti aby jsi také objevila čárky. Ale i kdyby náhodou ne, tak se neděje nic hrozného, prostě se do toho pustite znovu. A ono to vyjde. Ale asi bych si udelala test, klidně hned. Já ho mívala odpoledne hezčí než ráno.
@78marcela
ja chci vydrzet do zitra... po ranu je pry nejlepsi delat test... dnes uz mam vseho dost... chci si hyckat posledni zbytky nadeje...
@opicka_kiki no, šly jsme do všeho vlastně ve stejný den, depkařily jsme spolu minulý týden a teď jsem tě v tom nechala samotnou.......ale fakt není nic ztraceno a pokud to nevyjde teď, tak se moc moc drž a hlavně to nevzdávej!!!!! Jsme silné ženské a každá jsme si tady prošla svým, ALE KAŽDÁ se tu miminka dočkáme!!!!!
@opicka_kiki ty jsi ještě větší pesimista než já, děvče zlaté. Třeba ještě není nic ztraceno, nevíš..
@ferginka
mno, ked to nedopadne, asi dostanem ako cenu utechy tretie kocici miminko 🙂 zvladnem to, nic ineho mi ani nezostane 😀
inak dnes sme mali rano poriadne veselo - jedna z kociciek si priniesla do domu mys, poriadne vykrmenu mys, takze sme ju lovili v obyvaku 😀 😀 to bolo adrenalinu 😀
@78marcela
ja tomu rikam realista 😀 😀
@opicka_kiki
@ferginka
@delfi75
tramtadadáááá dneska je 435,4, jde to nahoru a já jsem štastná, jakej udělal ten můj malej vikouš krásnej skok, holky já jsem štasTná, takhle daleko jsem se ještě nedostala, já už věřím, že JSEM TĚHOTNÁÁÁÁÁÁ
@78marcela
huraaaaaaa 🙂 super sprava, tehule!!!!! 😀
@78marcela
uz som sa bala, ze mas spatne spravy, ked si tak dlho nepisala...
@opicka_kiki nene, ale byla jsem v práci, pak jsem musela ještě na vstupní prohlídku, kde jsem čekala dvě hodiny a pak už tam udělala scénu, aby mě konečně vzali, pak jsem měla jednání u sebe v práci a pak teprve jsem valila na krev a hodinu čekala na výsledky. Jsem strašně štastná, že jsem se dočkala, pátý transfer, snad bude pro nás konečně ten štastný a my budeme mít miminko, já tomu teprve až ted pořádně uvěřila, pořád jsem se bála, ale jo, už jo, už tomu věřím a nebudu myslet na nic ošklivého, ale budu si naopak představovat, jak to bude krásné, až uvidím a uslyším srdíčko na utz...panebože, já jsem těhotná, já už tomu nevěřila, pořád si to opakuju, nikdy jsem neřekla do mých 36 let, že jsem těhotná a ted už to říct můžu, tečou mi slzy radosti a nejraději bych to vykřičela do celého světa, JSEM TĚHOTNÁÁÁ!!!! 😀 😀 😀 😀
@78marcela
to je fakt nadherne, moc sa tesim s tebou... po piatich transferoch, to uz muselo klapnut 🙂 kolkokrat si stimulovala? iba raz a zvysok boli KETy?
Moc gratuluju 😉 já už to chci taky křičet 😀

@ferginka Rozhodli jsem se pro jedno. Snad to dobře dopadne. Už aby byla středa.