IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki ano, měla jsem 33 vajíček, ironií je, že jsem dosud měla samé transfery s nejhezčíma blastocystama jedničkové kvality. A ted jsem měla už ty horší, jednu na dvojku a jednu na trojku a ono to klaplo.
@78marcela
ty jo, tak to si teda mala urodu... a ze ste mali tolko peknych embryi... to je super, ze si nemusela pokazde stimulovat...
@opicka_kiki za to jsem byla moc ráda, protože pro mě to bylo hrozné..měla jsem hyperstimulační syndrom, musela jsem jenom ležet, a pít, brát léky, nechtěli mě ani pustit na transfer, dokus ze mě voda neodejde...no strašný, strašný, všechno jsem jim tam pozvracela, asi i z narkozy...no šla bych znovu, kdybych musela, ale fakt to bylo drsný. narkoza a hysteroskopie byla proti tomu procházka růžovou zahradou.
Ahoj holky, ja ted spise uvazuju, jsem tehotna, je to po 3.ivf, tak velika radost samozrejme, ale uz uvazuju, jestli, kdyz dopadne dobre ultrazvuk za 14 dni, jestli nenastoupim do prace, mam strach, ze mi doma zakrni mozek...nemam moc narocnou praci, jsem laborantka...moje doktorka se na to moc netvarila a ja nechci zbytecne riskovat, ale....
@ivetule79
Ahooj, a ty si teraz stale na marodke alebo uz na rizikovce? Ja som myslela, ze dnes po ivf nenechavaju na rizikovce, len ak zena caka dvojcata... Jak to je? Ja teda pocitam s tym, ze ak otehotniem, tak asi budem normal chodit do prace.
@78marcela
Ufff, ja som bola par dni cela ubolena a to som mala len 10 vajuch... A este vam teda zostali mrazacci aj na druhe mimi? 🙂
@opicka_kiki
tak pri odebrani krve na hcg a zjisteni, ze jsem tehotna mi automaticky prodlouzili neschopenku....mam 35 let, tak mozna I proto...nejak jsem v tu chvili nad tim nepremyslela, byla jsem dost vykulena.....
Ahoj holky. Já jsem trochu dost v depce. Ráno jsem testla, duch byl o kousek silnější než včera, tak jsem plná optimismu jela do práce. Odpoledne mě chytla dost bolest břicha, k tomu jsem začala špinit... Mám dnes 7 den po et tak se uklidňuju jak můžu, ale... Teď si říkám, jestli jsem si neměla vzít nemocenskou. Po et jsem měla dovolenou, dneska první den v práci, docela hektický, ani ten posed 8 hodin u kompu nic moc... Ach jo ☹
@ivetule79 já chodím do práce pořád. Pokud to není nějaké namáhavé, což v mém případě není. Jsem učitelka. Blbé akorát je, že jsem právě teď nastoupila do dvou škol učit. Tak se budou asi dívat blbě. No jo, to se ale nedá ovlivnit. Mimi mi je vším. Ale práce určitě neškodí, pokud je to pohodová a baví tě. Já naopak mám pocit že doma bych se nudíla a hledala bych co mě kde picha a tak. Takže já určitě budu v práci co to půjde.
@boobli
ahoj, tak mna dnes taky chytlo bricho... a zada... a zacala som spinit... 9. den po ET... zajtra testujem...
@boobli
ja som rano bola u zubara a inak lezim... neni mi moc dobre. este hlava ma boli...
@opicka_kiki a na tebe ráno budu moc myslet 😉
@opicka_kiki my měli dvě čerstvě a 13 mrazíli. Vždy po dvou a poslední dávku po třech. Ještě mi tam zbývá na šestý pokus po dvou a sedmý pokus po třech. Mražené jsme měli na pět let dopředu, pokud to půjde prodloužit, určitě to za dva roky zkusíme. Pokud to nepůjde, vyprší nám to příští rok v červnu. Tak uvidíme. Momentálně si moc přeju aby tohle jedno vyšlo. Zajímalo by mě které to embryo se chytlo, jedno bylo dvojka kvalita a jedno trojka. Strašne jsem přemýšlela jestli dat jedno nebo dvě. Paní doktorka pak řekla že dvě, že to horší by nepřežilo znovumrazení. Jsem ráda že to tak je. Že jsou tam dvě, to se podle těch hodnot hcg bát nemusim, a já jsem i ráda. Hlavně ať to jedno se v pořádku narodí a je zdravé.
@opicka_kiki moc ti držím na ráno pěsti
no a já například hodlám na neschopence zůstat, myslím, že doktoři většinou ns neschopence nechají, pokud tedy do práce vyloženě žena nechce jít.....
Tak u mna sa radost nekona... Dakujem vam vsetkym, ktore ste na mna mysleli a drzali mi palce. Zial, bolo to vsetko zbytocne :'(
@opicka_kiki je mi to moc líto. Ty jsi to cítila, vid. Zbytečné to nebylo. Byl to prostě pokus a vzhledem k tomu, že šance se pohybují kolem 30%, tak první pokus většině nevyjde. Neoufej, prostě nevyšel jeden, vyjde druhý. Věř mi že se dočká každá, která se nevzdá. Vím že to není jednoduché a že to bolí. Poplac si a pak zvedni hlavu a pusť se do dalšího pokusu, jak budeš moct. Myslím za tři měsíce. A pak budete mít krásný vánoční dárek. Jsi skvělá holka a neboj, opravdu se dočkás. Mimi přijde, to je jisté. Jenom mu to ještě chvíli potrvá. Ale podívej na mě. Taky Jsem se dočkala. Sice až na popáté, a pořád není nic jisté, ale přece jsem se dočkala. Přeju ti, abys tak dlouho čekat nemusela a aby si vás štěstí našlo do vánoc.
@opicka_kiki je mi to fakt moc líto ☹ Drž se...........a až to přebolí šup do dalšího pokusu 😉
@opicka_kiki to mě mrzí ☹ a jak píše @78marcela ....
@opicka_kiki
jasne, ze je clovek zklamany, to je prirozene, ale je znam jen par holek, kterym to klaplo na poprve, me samotne taky na potreti, po 7 letech snazeni, nekolika laparo., a ruxnych jinych dobrodruzstvich, az jsem si rikala, ze si budu asi muset predstavit zivot bez deti, 3. Pokus byl vicemene pro me svedomi, abych si jednou nevycitala, ze jsem neudelala vse...2 pokusy jsem prozila celkem v psych.pohode, za to ten 3. Vubec, to byl stres jak noha, od zacatku....neklesej na mysli!!

@78marcela juchuuuuuuu, to je super zprava....... MOC GRATULUJU TEHULKO!!!!!!!! 🙂 🙂 Užívej si to a věř mu 😉 😉