icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

markulenka
9. zář 2014

tak u mě se ms rozjela v plné síle ☹ ještě jsem nemluvila s Dr. za jak dlouho se chodína další pokus?

ferginka
9. zář 2014

@markulenka to mě mrzí ☹ holky tu psaly, že za tři měsíce........

markulenka
9. zář 2014

děkuju 🙂 ale aspoň mi děláte radost všechny ostatní, kterým to vyšlo, takže nepřestávám věřit, že jednou to přijde 🙂

delfi75
9. zář 2014

@markulenka ahoj, to mě mrzí...jojo, další stimulace (na plné IVF) po 3 měsících...

ivetule79
9. zář 2014

Holky co tak delate, kdyz jste cele dny doma??

delfi75
9. zář 2014

@opicka_kiki ahoj, kdepak jsi? jak jsi zvládla svůj první pracovní den???

78marcela
9. zář 2014

@markulenka to je mi líto, ale určitě se dočkás, ver tomu. Já už byla bez nadějí a nakonec se podařilo, tedy zatím, ale věřím že to bude dobré a až do konce. Tak se taky i tobě zadarí, všem nám.

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 tak já zatím furt něco, chodím se psy, doma pouklízím,uvařím, když je pěkně, tak je furt co dělat na zahradě........taky čtu, jsem na netu. A hlavně mám vycházky, tak třeba jdu zítra s kámoškou na kávu...... 🙂

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka
tak ja podobne, taky ctu, varim, uklizim, apod., mam taky vychazky, snazim se neco delat stale, ale stejne je dost tezke si zvyknout na uplne jiny rezim..

marketahulova
9. zář 2014

holky chci vas podporit a ukazat ze to jde.Prave jsem tehotna po 2ivf a uz mam doma z 1.ivf kluka 2,5roku..ted jsem ve 12tt takze preju hodne stesti-protoze o tom to je..at vam to vsem vyjde.Jinak u obou jsem delala bezne veci jako vzdy a ted u druheho kdyz musim behat kolem maleho tak se to ani neda sedet s nohama nahore🙂jinak u prvniho jsem mela vychazky neomezene to to jeste slo(hodne jsem jezdila po kamaradkach na ktere jsem nemela moc cas a chodila vypomahat k mamce do prace vzdycky na 3-4hodky a vic jsem projela nez vydelala ale byla jsem mezi lidma. a ted jsem na rodicovske takze na nemocenske nejsem.

patty50
9. zář 2014

@cub ahojky, volala a řekli mi, že mám počkat přesto do čt testu a potom zavolat. Na otázku kdy můžu na ket, tak nejdříve v listopadu. Co nového u tebe?

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka
beres prosim jeste stale prednison?

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 ne ne, ten jsem včera dobrala 😉

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka kolik jsi mela baleni?

markulenka
9. zář 2014

@78marcela Děkuji moc, držím palce a věřím, že vše dobře dopadne 🙂

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 jejda, to si teď nejsem úplně jistá........možná 3......

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka ja 5 baleni a stale ho jeste uzivam...to je mi zase info....doufam, ze mi to neublizi

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 to určitě ne......to já spíš začnu přemýšlet, že už ho neberu 😀

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka ale tak ja to beru, ze jsme byly ve stejnem centru a takovy rozdil...pichas si fraxiparin? Ja mam obavy, ze jemto kortikoid, ze mi to teda miminku ublizi...

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 ježííš, já už to mám dopletené...... ty vladtně taky chodíš do fn Olomouc.........frexiparin píchám, mám totiž trombofilii........a ten prednison ti dali hned na úplném začátku 5 balení?

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka jo do FN, hned na zacatku, jak jsem si vyzvedavala ostatni leky a injekce...

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 tak já myslín, že vědí co dělají 😉

ferginka
9. zář 2014

@ferginka a na utz jdeš v pátek?

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka ve ctvrtek, tak skoro mam dobrano, ani nevim, co me napadlo nad tim premyslet zrovna ted....

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 a brala jsi půl ráno a celý večer?

ferginka
9. zář 2014

@ferginka tak my budeš ve čtvrtek podávat info, ju? To už by nám měli dát i fotečku, viď?

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka jo taky tak..sama jsem zvedava, co uvidim....ve ctvrtek napisu co a jak. Mam hrozny strach, ze se neco stalo a nedopadne to. No fakt, clovek se porad boji.

ferginka
9. zář 2014

@ivetule79 jsem na tom úplně stejně a obávám se, že nás ten strach jen tak neopustí........furt bude něco........ale zvládneme to, určitě 😉 vše bude dobré 😉

ferginka
9. zář 2014

@ferginka jde s tebou ve čtvrtek manžel?

ivetule79
9. zář 2014

@ferginka nejde, je na sluzebce 14 dni, tak jsem na ty vymysly sama 🙂 tak vymyslim a kombinuju, ty chodis pokazde s manzelem

Strana