icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

cub
8. zář 2014

@78marcela Tak to je parádička, jenom tak dál !! Moc ti to přeju. A cítíš něco? Máš nějaké příznaky?

78marcela
8. zář 2014

@cub právě nemám. Žádné bolesti už a žádné nevolnosti. Ještě před týdnem sem tam něco lehkého mi zavanulo v nose ale jen lehce, jinak nic. A bolesti které jsem měla do minulého týdne, taky přešly.

ferginka
8. zář 2014

@78marcela tak to mám z tebe velkou radost......budeme těhulkovat spolu 😉 Pan doktor mi dnes řekl "jste těhotná" a to se tak krásně poslouchá 🙂 Moje hodnoty hcg jsou 3536.....

78marcela
8. zář 2014

@ferginka no tak to je úžasná hodnota. Jsi o týden později a už jsi mě předehnala. Ale to nevadí. Věřím že my to zvládneme i s nižšími hodnotami. Tak to je krásné a byla jsi i na utz nebo kdy máš jít?

delfi75
8. zář 2014

@78marcela Marci !!!!!!blahopřeji !!!!!!!to je krásné 🙂mám radost. ...

ferginka
8. zář 2014

@78marcela no to víš, že to zvládnete. Každý to nemůže mít stejné, každá jsme jiná, každé miminko je jiné 😉
Ultrazvuk mi nedělal, jdu na něho 25.9. a snad už bude i srdíčko 😉

delfi75
8. zář 2014

@ferginka gratuluji! !!!!to je tak na dvojčátka 🙂super!!!!

ferginka
8. zář 2014

@delfi75 no to néé.......nechávalu jsme zavést přeci jen 1 embryjko 😀

delfi75
8. zář 2014

@ferginka já tomu moc nerozumím ,ale známá měla vysoké hcg a také 1a říkali ,že se mohlo stát ,že se rozdělilo...

lenaaf
8. zář 2014

@78marcela @ferginka nakouknu sem a co nevidim.. same dobre zpravy! 🙂 Gratuluji!!

cub
8. zář 2014

@78marcela Taky právě nic necítím, je mě dobře. Prsa mě teda bolí, ty mám citlivé, ale jinak nic. Tebe prsa bolí ?

ferginka
8. zář 2014

mě prsa bolí, chodím více čůrat a podbřišek a záda občas cítím. Hlavně když něco dělám a asi to trochu přeženu......

ivetule79
8. zář 2014

@ferginka kolikaty jsi den po et? Ja jsem byla ns hcg 16 den a mels jdrm 692....

78marcela
8. zář 2014

@cub mě v nich zpočátku nepříjemně pichalo, minulý týden jsem spíše měla citlivé bradavky, ty já běžně citlivé vůbec nemám. Přítel říkal že mám prsa větší ale mě se to zatím moc nezdá. Ale teď mě ryplo v podbřišku. Teď jsem mluvila se ségrou, říkala že ji taky nic nebylo, ani jednou nezvracela že prý ani nevěděla že je těhotná. Teda věděla, je taky po IVF, ale že se cítila úplně normálně. Já doufám že budu mít tehu jako ona. Obě jsme silné ale ona během tehu přibrala dvě kila a po porodu jich měla dvacet dole. Doufám že to u mě bude taky tak.
@lenaaf děkuji🙂
@ferginka 25.9 už určitě bude srdíčko, to už ano. Já jsem zvědavá jestli u nás teď v pátek bude. Nekdo v tuto dobu už má ale někdo musí čekat. Já myslím že jak bylo viki zpomaleně, tak že si asi budeme muset počkat.

ferginka
8. zář 2014

@ivetule79 no já jsem 16 den po ET........

78marcela
8. zář 2014

@ferginka jinak ta hodnota je fakt vysoká, klidně se to mohlo rozdvojít. Říkají, 14 den po et je průměrná hodnota 400 hcg. Kolikátý den jsi ty ? 17?

@delfi75 jsi moc hodná. Děkuji. V listopadu se těším až budeš ty hlásit své hcg hodnoty.

78marcela
8. zář 2014

@ferginka
Já bych se i vsadila že jsou tam dvě. Tohle je mega vysoké.

ivetule79
8. zář 2014

@ferginka ty jo tak to jsme byly stejne a vidis, me rikali, ze je to fajn, ani vysoke ani nizke, tak to mi hlava nebere, ale tak snad to bude v poho...me taky upozornovali pred et, ze se muze embryo rozdvojit, ze se jim to za posledni rok stalo 2x.

ferginka
8. zář 2014

@78marcela ale já myslím, že by doktor něco řekl a on jen řekl, že ty hodnoty jsou hezké........a teď jsem koukala na tabulky a to rozpětí hodnot je vysoké....... děvčata, nezlobte mě........teď budu mít brouka v hlavě 😀 😀

ivetule79
8. zář 2014

@ferginka ja mam taky brouka a ve ctvrtek jdu ns utz, tak dam vedet....

78marcela
8. zář 2014

@ferginka no stávají se různé věci. Ty přirozený taky nějak vzniknou. Taky jsem znala jednu, dali ji dvě o to jedno se ještě rozdvojílo, takže čekala tři. Ale pak teda šla na redukci a ma jedno dítě. Ale u tebe bych těm dvou opravdu věřila. No už se těším na 25.9.

delfi75
8. zář 2014

@78marcela kéž bych měla co hlásit .....

delfi75
8. zář 2014

A kdepak je dnes kiki ?jak jsi dopadla na kontrole?

78marcela
8. zář 2014

@delfi75 jasné že budeš mít co hlásit. O tom žádná. Koukni na
@ferginka, pokud si dobře pamatuji, embryo nebylo úplně nejlepší a teď bude mít dvojčata.
Fergi, nevím jestli si to pamatuji dobře, byla jsem v té době na dovolené ale tak matně si pamatuji, že jste s kiki řešili, že ty embrya nějak odcházejí. Pokud si to pamatuji špatně, tak se omlouvám.

ferginka
8. zář 2014

@78marcela no, ano mě postupně odešli, přestali se vyvíjet. Ale to co vydrželo do konce bylo kvalitní embryjko 😉

78marcela
8. zář 2014

@ferginka to jde vidět že má v sobě síly za dva🙂

cub
9. zář 2014

@patty50 Ahojky tak co, volala jsi na kliniku? Jak ses s něma domluvila na dalším postupu ?

cub
9. zář 2014

@ferginka holky můžu se k vám taky připojit v těhotenství ? - ať je nás víc 😀 😀

ferginka
9. zář 2014

@cub no jasně 😀 😀. ty jsi teda vlastně jak daleko?

cub
9. zář 2014

@ferginka já jsem na tom úplně stejně jako Marcelka. Taky ( jako ona ) jdu teď v pátek na kontrolní ultrazvuk ( 11.8. jsem měla KET ) 😀 A děkuji za přibrání do těhotenské party 😉

Strana