IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
holkyyyy, já tu sedím a čekám až mě doktor vezme.......já jsem tak nervní.......bože to je horší, než před maturitou 😒
Ja mam dotaz vsude se snazim zjistit, kolikaty tyden jsrm vlastne tehotna, kdyz jsem mela et 9.8. 5 denniho embrya? Poradite mi nektera? Ve stredu jdu na 1. Utz a mam nejake divne pocity, v noci spatne spim, porad mam stahnuty zaludek, zadne tehot.nevolnosti, citim se krom vetsich prsou uplne netehotne. Je zajimave, ze jsem se na tehotenstvi tak tesila a ted se nejak nemuzu srovnat, ze nemuzu nic moc delat, byla jsem zvykla vsechno zvladat, na nikoho se nedpolehat, jen sama na sebe, snad se to zlepsi...
dneska 9. den, včera začlo bolet břicho na mens. a v noci jsem začla špinit ☹ ☹ měla jste to některá taky tak?
@markulenka
vis co me bolelo bricho na ms od 3.dne po et, fakt jsem cekala kdy to prijde, prsa me bolely a jsem tehotna...nespinila jsem, ale spousta holek ano..a vyslo jim to.
mě právě včera přestala bolet i ta prsa, to je fakt na palici, a to jsem si říkala, že to budu prožívat v klidu 🙂
Ja jsem byla nervozni, ze me boli, pak ze neboli a pak zase zacaly, pakmuz jsem ani
Nevedela, jestli to dovedu objektivne rict co a kde me boli..
@ivetule79 tady máš jeden docela šikovný odkaz - http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf tam si zadáš datum ovulace, což je bud datum opu nebo pokud jsi byla na ket, tak termín ket mínus pět dnů, takže asi 4.8. No a tam ti pěkně vyjde, co jsi za týden, trimestry apod. nebo spousta českých kalkulaček je podle poslední ms, mě to u nich vychází tak plus mínus dva dny, tady je to podle ovulace pro nás nejpřesnější.
a jinak, já taky nemám příznaky na těhu, asi před týdnem trochu občas něco jakože lekhá nevolnost, co hned přešla, jinak nic. Měla jsem bolesti v podbřišku, to mě už taky přešlo před pár dny a necítím ted vůbec nic. Ale podle krve hcg roste, tak by mělo být vše v pořádkku.

@cub já měla z dvojčat trochu strach ale kdyby byly, tak by se to taky zvládlo. Ale myslím, že moje nízké hcg hodnoty mi dávají stoprocentní jistotu, že dvě tam určitě nejsou. Jaké jsi ty měla hodnoty z krve a jaký den?