IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
ahoj, tak já nevydržela a dneska 8. den po ET jsem si udělala test...aaaa... nic 🙂 utíká to tak pomalu
@markulenka ahoj, ještě je brzy, vydrž !
@markulenka taky si říkám 🙂
@cub Ahoj to víš že se to povede.Poplakala jsem si jak jsem to zjistila, ale teď už jsem v pohodě a těším se na listopad. Máme 5 embryek zmražených tak si říkám, že snad je tam to správné 🙂
V Unice jsem spokojená moc, chovají se tam krásně, takové jednání jsem ještě nikde ve zdravotnictví nezažila a to musím říct, že nemám vyloženě špatnou zkušenost.
@pbuc Já jsem měla transfer 11.8., test a krev vyšla pozitivní a teď čekám na kontrolní ultr. Jdu na něj 12.9. Mockrát ti děkuji za přání. Taky to tobě přeji, i kdyby to mělo přijít v listopadu. Určitě ten náš čas ( náš všech ) musí přijít a přijde - nic se neboj. Taky jsem na Unice moc spokojena. Teď se tam teda vyměnily sestřičky, ale zvykneme si i na nové. 😉
@delfi75 to neopustila, neboj, drahá jmenovkyne. Ale my teď bojujeme, takže jsem mu/jí začala teď říkat Viki. Jako Viktor nebo Viktorie, protože to znamená vítěz. A já chci aby zvítězil, takže mu tímto dodávám pozitivní energii, víš. Až to dobojuje, tak pak se uvidí, jak se Viki bude nakonec jmenovat. Viktor by se mi líbilo. A docela hodně. viktorie jako holka moc ne. Takže se v květnu uvidí.
@cub pevně tomu věřím. Holky, já už jsem tak strašne zvědavá, co se to v tom bříšku klube, jestli holčička nebo klucik. Ale to si ještě pár týdnu počkám. Hlavně ať je to ale v pořádku..
Necháš si říct co to bude? Já určitě ano, obdivuji maminky co si to nenechají říct, já to určitě nevydržím.

@patty50 ale tady na MK je spousta žen v Unice spokojených...