IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@supermarket1976 ta tvoje zpráva pro Kiki byla moc hezká, dojako mě to. A máš pravdu...před tímto pátým pokusem jsem si už taky říkala, že to určitě má nějaký důvod, proč ty děti nejdou...ale ted zase vím, že i kdyby se tohle nepovedlo, že to prostě budu zkoušet dál...tyto dny, kdy se cítím těhotná a považuji se za těhotnou, jsou strašně krásný. Takže to nevzdám, pokud to jenom trochu půjde. A věřím, že ty předchozí nepodařený pokusy měly svůj důvod, a že prostě ted to vyjde, protože je ted ten správný čas.
@patty50 neměla, z 1.IVF nebylo nic vhodné k zamrazení...jj, dá se už za měsíc, ale chtěla jsem tu mojžíšovku a ta je k něčemu prý tak za 7-8. týdnů...takže bych mohla jít po zářijové ms v říjnu, ale o měsíc to posunu, takže v říjnu ms a začátkem listopdau KET. snad to vyjde dobře časově, abych to nemusela moc rozebírat v práci..
@supermarket1976 Ahojky ty jdeš 15.9. na ultrazvuk? Já 12.9. I já se připojuji v držení palečků, moc ti přeji, ať je vše v pořádku a výsledek jen ten nejlepší.

@78marcela Bezva, domluveno. Slibuju, že nebudu dělat žádné velké turistické výkony, jen kliďánko procházky... Držím palce, abys měla 12.tého dobré zprávy!