IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
Já jsem dneska nějaká líná. Ale to teda není příznak těhotenství, to je pravidelně každý víkend. Holky, mě už z toho normálně hrabe. Předevčírem se mi zdálo, že jsem spinila, tak jsem honem letěla na záchod, jestli se něco neděje. Naštěstí nic. Teď ráno se mi zase zdálo, že jsem poblinkala zeď u kostela tady u nás. To proto že se těším na tehu nevolnosti a ony furt nikde. Tak si je aspoň přivolavam ve snu.
Holky, mě picne. Pamatujete si mě ještě? V pondělí jsem si pro jistotu udělala test, abych se ujistila, že to druhé embryo neuhnízdilo někde špatně. Byl to týden po masivním krvácení, kdy ze mě odešlo fakt všecko, co jsem si dovedla představit. No a test byl pořád pozitivní. V pátek jsem byla na krvi a dneska jsem se dozvěděla, že mi hcg stouplo ze 175 na 680! No a před chvílí jsem se vrátila s ultrazvuku s tím že "no, je to sice menší, než bych čekal, ale něco tam je"!!! Takže to vypadá, že je ještě šance a můj páty pokus nevyšel tak docela nazmar 🙂...
@supermarket1976 tak tuhle větu si teď fakt užiju - NEŘÍKALA JSEM TI TO? TAK KDO MĚL PRAVDU? JÁÁÁÁ!!!
Teda někdy je mi až trapný, že mám vždycky pravdu🙂 🙂
To je sranda, a mám z toho radost, že se ti to povedlo, tak jen ať hezky roste a kdy jdeš na další kontrolu? A kdy jsi měla ten transfer? Měly jsme to nějak stejně, ne ?
@supermarket1976 mám z tebe radost. Ještě mi prosím řekni, to hcg 175 ti naměřili kdy? A kdy těch 680? A co tedy všechno viděl na utz? Už dutinku nebo co přesně? A kdy jsi byla tedy na transferu?
@78marcela No měla's pravdu, to víš, že jo! Teď jen aby to dobře pokračovalo dál... Měla jsem transfer 11.8. 175 hcg mi naměřili 28.8., tj. 18 dní po transferu a 686 hcg jsem měla včera ráno, což je 26tý den od transferu. Viděl tam asi 4 mm dutinku, moc se k tomu nevyjadřoval. Říkal jenom, že by to čekal větší. Ale že to takhle vypadat může. Tak nevím, nechci jásat předčasně 🙂...
Nebo neví, jestli dutinku. Jenom říkal "něco" 🙂. Mám to vyfocené, vypadá to jako tmavá bublinka...
@supermarket1976 tak neroste to moc rychle, mě taky ne. Já měla 10.den 42, 12.den 81, 14.den 122,, 17.den 435. Taky nic moc hodnoty, ale důležité je že to stoupá. A ty už máš jistotu, že tam něco je, v děloze, že to není mimo. Je to menší než by mělo, ale každé tehu je individuální. Držím moc pěsti aby to naše bublinky vybojovaly. Super. Kdy jdeš na další utz?
@supermarket1976 asi počítás i den transferu, vid?
@supermarket1976 to je skvělé !Snad bude vše pokračovat,jak má !!!!
Ahoj holky, tak já sice od úterý krvácím, ale není to tak jako u klasické MS a testy mi každým dnem pořád sílí... Zase začínám být o něco více optimistická... Zvláště, když to přestává, pak se to zas zhorší a zas propadám depce. Jak na houpačce. Jsem z toho už dost unavená. Na krev jdu zas příští týden, tak doufám, že to bude dobrý.
@supermarket1976 je to skvělá zpráva, držím všechny palce 🙂
@ferginka
ja ti to tiez moc prajem 🙂 uz sa tesim az sem budes davat fotecky s bruskom 🙂
ja uz zase jedu na plne koule v netehotenskom mode: spoustu silnej kavy, horuca sprcha... dnes som milemu pomahala betonovat - staviame zahradny domek 🙂 snazim sa stale nieco robit a poriadne sa unavit, pretoze stale nemozem spavat... lahnem do postele a proste nemozem zaspat, plna hlava myslienok...
@opicka_kiki já to mám taky tak. Ale mě teda nepomáhá ani fyzická únava, leda vyjímečně. Jak nemám v ruce knizku, která mě zabrání myslet na své starosti a problémy, tak prostě neusnu. A kor teď v tomto období.
A kdy zase zapnes na těhotensky program? Jak to s tebou vypadá? Nějak mi to teď uniklo, jak jsem nastoupila do školy. Vím jen že pujdeš do Prahy ale kdy a co, to nevím.
@78marcela
Ahoooj, milacik ide buduci tyzden v stredu do Gennetu na spermio a testy DNA fragmentacie spermii. vysledky budu za 2-3 tyzdne. potom 3.10. ideme spolu na prvu konzultaciu.
Ja idem zajtra na krv do Sanusu a potrebujem odtial vysledky genetiky, co nam robili... a od utorka do prace. este chcem zajtra zajst za mojou gynekologickou, potrebujem do Gennetu vysledky poslednej cytologie a zaroven ju chcem poprosit, ci by mi nemohla napisat ziadanku na imuno...
dnes som zase nespala, iba nad ranom sa mi podarilo zaspat... snivalo sa mi, ze moj mily musel ist na operaciu kvoli tomu spatnemu spermiogramu... uz mi fakt je*e.... ☹
@opicka_kiki chuďátko ☹ trápí tě to pořádně teda........třeba ti pak pomůže, že začneš chodit do práce.....všechno bude dobré, uvidíš
Dobré ranko holky,
Moc vás zdravím 🙂 . Jak se máte?
@78marcela Ahojky Marci, pročítala jsem si tvoji diskuzi a mám stejný názor jako ferginka - na každodenní testování už se opravdu vyprdni. Nezabývej se tím, jedině tě to stresuje. Do pátku se pozitivně nalaď - toto dělá strašně moc !! Nepřidávej stres miminku, vše je v pořádku a za něj musíš bojovat. Ty jdeš zítra na krev ? Výsledek ti sdělí pan doktor výborný na ult. - uvidíš !!!
@78marcela Jp, asi to špatně počítám i s datem transferu. Holky, já vám moc děkuju za podporu. Já teď pro jistotu zkouším "nevěřit", že jsem těhotná, protože jsem tenhle pokus oplakala už asi 4x a výsledek je, že stejně nevím, jak to dopadne. Jedu dneska na týden s manželem na Šumavu a zkusím to tak torchu pustit z hlavy. Na další krev a ultrazvuk jdu v pondělí 15tého. Marcelo, jestli chápu dobře, jsme na tom skoro stejně. Moc Ti taky držím palce a zůstaňme v kontaktu - i když já se teď týden odmlčím.
@supermarket1976 ahoj, dobře děláš, na dovči si aspon od všeho odpočineš...tak ale na sebe dávej pozor, žádné náročné výšlapy, prostě v klidu a v pohodě. A po dovči se určitě ozvi, já jdu na utz 12.9, takže pak taky budu mít nové zprávy, doufám, že pozitivní...
@opicka_kiki Opičko, mám tě ráda. Mám pocit, že už se potkáváme ve fórech delší dobu. S tím spaním musíš něco udělat. Zkoušela jsi třeba jógu? Meditaci? Posunout si někam postel? Spát stále ve stejnou dobu? Věřím, že všechno bude dobré. Hlavní výzva pro nás všechny zní: musíme přijmout realitu, jaká je. Spousta žen nemá děti a žijí veselý a naplněný život. My na to taky "máme". Dostat realitu do souznění s tím, co se nám honí hlavou - to je ta hlavní výzva. Nemyslet si, že všechno má být podle našeho plánu - vesmír chce mít taky nějakej prostor na kreativitu. Opičko, měj se ráda, hýčkej se a dobře spi!
Ahoj holky, držím všem palečky, aby se na každého to štěstí usmálo a dlouho to netrvalo. 🙂
Tak u mě 4. den po ET a občas mě píchá a pobolívá v podbřišku, tak nevím, jestli je to dobře. Asi jsem tu jediná, která byla na OPU v srpnu a v září měla ET.

@pbuc to je fajn, asi nám to vyjde stejně 🙂