IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@markulenka to mě mrzí ☹ holky tu psaly, že za tři měsíce........
děkuju 🙂 ale aspoň mi děláte radost všechny ostatní, kterým to vyšlo, takže nepřestávám věřit, že jednou to přijde 🙂
@markulenka ahoj, to mě mrzí...jojo, další stimulace (na plné IVF) po 3 měsících...
Holky co tak delate, kdyz jste cele dny doma??
@opicka_kiki ahoj, kdepak jsi? jak jsi zvládla svůj první pracovní den???
@markulenka to je mi líto, ale určitě se dočkás, ver tomu. Já už byla bez nadějí a nakonec se podařilo, tedy zatím, ale věřím že to bude dobré a až do konce. Tak se taky i tobě zadarí, všem nám.
holky chci vas podporit a ukazat ze to jde.Prave jsem tehotna po 2ivf a uz mam doma z 1.ivf kluka 2,5roku..ted jsem ve 12tt takze preju hodne stesti-protoze o tom to je..at vam to vsem vyjde.Jinak u obou jsem delala bezne veci jako vzdy a ted u druheho kdyz musim behat kolem maleho tak se to ani neda sedet s nohama nahore🙂jinak u prvniho jsem mela vychazky neomezene to to jeste slo(hodne jsem jezdila po kamaradkach na ktere jsem nemela moc cas a chodila vypomahat k mamce do prace vzdycky na 3-4hodky a vic jsem projela nez vydelala ale byla jsem mezi lidma. a ted jsem na rodicovske takze na nemocenske nejsem.
@78marcela Děkuji moc, držím palce a věřím, že vše dobře dopadne 🙂

tak u mě se ms rozjela v plné síle ☹ ještě jsem nemluvila s Dr. za jak dlouho se chodína další pokus?