icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

78marcela
13. zář 2014

@patty50 ty mas mrazacky, ne? Jasne ze muzes drive. V prosinci bys mela jit kdybys sla znovu na cele ivf. Ale nevim, jestli si te s nekym nepletu, ale myslim ze jsi to ty s temi mrazacky, ne?

78marcela
13. zář 2014

@patty50
Ja sla na kety hned po sobe. Ted to nejcasti delaji tak ze kdyz je ket a nepodari se tak dostanes ms, mesic pockas a od dalsi ms opet stimulace na ket. Cekat az do prosince mi prijde divny, to mas tri mesice. Kam chodis do centra?

patty50
13. zář 2014

@78marcela jj mám. Teď jsi mě zaskočila. Zkusím tam v po znovu zavolat a poptat se proč by to nešlo dříve. Chtějí mi i mezitím poslat recept na antikoncepci. Nikdy jsem neměla mrazáčky, tak nevím, jak to chodí.

78marcela
13. zář 2014

@patty50 vim to sama podle sebe, ze jsem sla na transfer cerstvych embryi a pak mesic pauza protoze jsem jela do lazni a hned po laznich v srpnu ket a v zari dalsi. Az pak rekli pauzu.

78marcela
13. zář 2014

@patty50 ani nechapu tu antikoncepci. Kam chodis do centra?

patty50
13. zář 2014

@78marcela chodím do Unici, ale myslím si, že jsme si asi se sestrou nerozuměly. Mám teď pocit, že mluvila o dalším IVF a ne o KETu.

78marcela
13. zář 2014

@patty50 tak tam zavolej, myslim ze bys mohla jit rozhodne po dalsi ms.

patty50
13. zář 2014

@78marcela tak to moc děkuji. Udělala jsi mi radost, že je naděje i možná dříve 🙂. Bylo by to fajn. Ty chodíš pokud se nepletu do reprofitu ze?

78marcela
13. zář 2014

@patty50 ano, do reprofitu. A jsem spokojena. Jednu chvili jsem uvazovala o zmene do heliosu, ale ted jsem rada ze jsem zustala v reprofitu.

delfi75
13. zář 2014

ahoj holky, zdravím vás při sobotě🙂 @patty50 na KET opravdu můžeš jít po měsíci. Už je líp? Mně DR. řekl, že se mám objednat na UZ 14tý den cyklu a za týden by byl tranfsfer...
@78marcela Marci, moc jsi mě včera smskou potěšila!!!! i když jsem gratulovala, tak ještě jednou BLAHOPŘEJI!!!!!!!!

boobli
13. zář 2014

Ahoj holky, nevím, jestli si mě ještě pamatujete. Minulou sobotu jsem ještě jakž tak doufala, krvácení přestalo, nicméně test začal od pondělí slábnout, na krvi potvrdili hodnoty v podstatě stejné jako týden před tím no a ve čtvrtek už byl test zase jen s jednou čárkou... Tak jsem si zkusila být "těhotná" asi tak 14 dnů. 😒
No nic, tak snad příště. Říkal Dr., že když bude vše bez komplikací, tak listopad/prosinec můžeme zkusit znovu, mrazáčci bohužel nebyli a mezitím dáme nějaké testy imuno.
Držím palec, všem, kterým to vyšlo a moc nám všem, kterým to nevyšlo, přeju, ať to vyjde hned příště 🙂 a třeba zas na nějaké diskuzi 🙂

delfi75
13. zář 2014

@opicka_kiki ahoj, je fajn, že se u vás něco děje a snad vyšetření dopadne dobře. Však stačí jen pár dobrých spermijek, nemusí být miliony 😉 jinak u mě nic nového, v práci je toho dost, tak mám hlavu zaměstnanou jinak, než přemýšlením o IVF, počítáním dnů...Nálada nic moc, včera jsem říkala, že nevím, jestli se dočkáme dobrého výsledku a že jediné, co mám spolehlivě od té doby, co chodím do CAR, tak je nepravidelná ms....už měla dorazit a nic, no....

78marcela
13. zář 2014

@boobli klidne tu s nami zustan, pokud se ti s nami libilo, urcite tu taky budou zustavat holky, co se jim ted nepovedlo a pujdou zase dal treba v listopadu. Me se to taky stalo, dvakrat jsem nasla dve carky a nic z toho nebylo. Priste se podari, imuno testy jsou dobry napad.
@delfi75 a ja jeste jednou dekuji, jak ti dnes je? My chteli jit na vinobrani a to pocasi je o nicem, tak mozna pujdeme poudeji na chvili, a mozna taky vubec.

78marcela
13. zář 2014

@delfi75 sem ti to rikala ze to osud nejak zaridi, ono ti to v tom listopadu urcite dobre vyjde, kdyz ted ma ms zpozdeni.

delfi75
13. zář 2014

@boobli ahoj, to je mi líto ☹ snad se na nás všechny brzo usměje štěstí...a jak říká Marci, zůstaň s námi🙂

cub
13. zář 2014

@patty50 a kolikátý byl toto tvůj transfer? Já jsem včera dopadla tak, že embryjko je tam zahnízděno 1, na dobrém místě, váček v pořádku jen ještě doktor neviděl srdíčko. Tím mě teda trošku zase rozhodil, zase jsem jaksi odpinknutá. Ve čtvrtek jdu na další kontrolu ultr.

delfi75
13. zář 2014

@78marcela na vinobraní jsem myslela, ale to počasí je fakt děsné...navíc partner asi za týden poletí, tak nevím, jestli to není náš poslední víkend na další 2 měsíce....nebo i déle 😒

78marcela
13. zář 2014

@delfi75 tak si to spolu uzijte, to je jasne... My si ted po obede lebedime v posteli a premyslime zda jit ci nejit...

delfi75
13. zář 2014

@78marcela děkujeme, ale teprve teď dodělal cosi na baráku a je unavený..no. vy si užijte vinobraní, pokud půjdete 😉

cub
13. zář 2014

Ahojte holky jaksi nejsem po tom včerejšku ve své kůži. Moc prosím máte některá zkušenost nebo víte o tom něco, že opravdu srdíčko v 7tt nemusí být ještě vidět? Jsem jaksi bezradná a přitom nemám stresovat ☹

78marcela
13. zář 2014

@cub stava se to, fakt jsem tady cetla ruzne diskuze, nez jsem tam vcera sla. Ja byla nad svym srdickem prekvapena, ze uz tam je. Tak klid, opravdu klid, ano?

lavinka
13. zář 2014

@lenaaf hele ani nevím, nějak mi to zapomněli říct 🙂 , chci se zeptat v pondělí. A co ty jak jsi na tom ,už jsi si dělala test?

cub
13. zář 2014

@78marcela Marci snažím se moc, ale hlava mě strašně šrotuje. Díky ti za povzbuzení, budu se snažit. Taky jsem si pročetla diskuze, vím, že to tam holky píšou, ale fakt mě to rozhodilo. Děkuji ti

patty50
13. zář 2014

@cub můj to byl 2 a 2 IVF. Teď zkusím ještě zavolat v pondělí, zda nejde hned po měsíci využit mražáčky než až za 2-3 měsíce. Možná jsme se po tel. se sestrou nepochopily. Jee tak to je super. Hoď tady pak fotečku. gratuluji 🙂

patty50
13. zář 2014

@delfi75 jsem překvapená, že mi řekla sestra něco jiného. Hned v pondělí tam zavolám a pak dám věděti. Bylo by to fajn 🙂

delfi75
13. zář 2014

@patty50 mně řekl Dr.,že ms po neúspěšném ivf je taková pseudomenstruace a s tou další můžu na KET .V srpnu tedy neúspěšné ivf a ms a teď už bych mohla .ale chtěla jsem nechat rozběhnout školní rok a využívám čas cvičením. Tak zavolej nebo napiš přímo lékaři . Určitě písni. ..

cub
13. zář 2014

@patty50 máš mrazáčky? Nevím jestli to jde jít na KET i dřív než za 3 měsíce. Mě na Unice taky říkali a šla jsem na tento můj ket až po dvou MS. Říkali mi, aby si tělo odpočinulo od hormonů a MS se pročistilo. Ale tak zavolej tam a dej mě vědět. Pokud by šlo na další KET jít dřív, tak by to bylo fajn než čekat 3 měsíce. Já moc věřím, že ve čtvrtek srdíčko bude a bude i fotečka - prostě musí !!!

patty50
13. zář 2014

@cub jj hned v po zavolám a ujistím se. díky 🙂

patty50
13. zář 2014

@cub jj mám 2 v jedné pejetě. Zkusím se jich v po zeptat ať zbytečně neztratím měsíc, kdybychom se špatně pochopili. Možná si sjednám schůzku s MUDr. a nechám si to vysvětlit. V po dám vědět jak jsem dopadla.

lenaaf
13. zář 2014

@lavinka tak to dej vedet. Treba budes moct jit dalsi mesic hned na KET. Ja se tak bojim testovat. Jsem 10. den, tak asi v pondeli to zkusim.

Strana