IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
Ahoj holky, nevím, jestli si mě ještě pamatujete. Minulou sobotu jsem ještě jakž tak doufala, krvácení přestalo, nicméně test začal od pondělí slábnout, na krvi potvrdili hodnoty v podstatě stejné jako týden před tím no a ve čtvrtek už byl test zase jen s jednou čárkou... Tak jsem si zkusila být "těhotná" asi tak 14 dnů. 😒
No nic, tak snad příště. Říkal Dr., že když bude vše bez komplikací, tak listopad/prosinec můžeme zkusit znovu, mrazáčci bohužel nebyli a mezitím dáme nějaké testy imuno.
Držím palec, všem, kterým to vyšlo a moc nám všem, kterým to nevyšlo, přeju, ať to vyjde hned příště 🙂 a třeba zas na nějaké diskuzi 🙂
@opicka_kiki ahoj, je fajn, že se u vás něco děje a snad vyšetření dopadne dobře. Však stačí jen pár dobrých spermijek, nemusí být miliony 😉 jinak u mě nic nového, v práci je toho dost, tak mám hlavu zaměstnanou jinak, než přemýšlením o IVF, počítáním dnů...Nálada nic moc, včera jsem říkala, že nevím, jestli se dočkáme dobrého výsledku a že jediné, co mám spolehlivě od té doby, co chodím do CAR, tak je nepravidelná ms....už měla dorazit a nic, no....
@boobli klidne tu s nami zustan, pokud se ti s nami libilo, urcite tu taky budou zustavat holky, co se jim ted nepovedlo a pujdou zase dal treba v listopadu. Me se to taky stalo, dvakrat jsem nasla dve carky a nic z toho nebylo. Priste se podari, imuno testy jsou dobry napad.
@delfi75 a ja jeste jednou dekuji, jak ti dnes je? My chteli jit na vinobrani a to pocasi je o nicem, tak mozna pujdeme poudeji na chvili, a mozna taky vubec.
Ahojte holky jaksi nejsem po tom včerejšku ve své kůži. Moc prosím máte některá zkušenost nebo víte o tom něco, že opravdu srdíčko v 7tt nemusí být ještě vidět? Jsem jaksi bezradná a přitom nemám stresovat ☹
@patty50 máš mrazáčky? Nevím jestli to jde jít na KET i dřív než za 3 měsíce. Mě na Unice taky říkali a šla jsem na tento můj ket až po dvou MS. Říkali mi, aby si tělo odpočinulo od hormonů a MS se pročistilo. Ale tak zavolej tam a dej mě vědět. Pokud by šlo na další KET jít dřív, tak by to bylo fajn než čekat 3 měsíce. Já moc věřím, že ve čtvrtek srdíčko bude a bude i fotečka - prostě musí !!!

@patty50 ty mas mrazacky, ne? Jasne ze muzes drive. V prosinci bys mela jit kdybys sla znovu na cele ivf. Ale nevim, jestli si te s nekym nepletu, ale myslim ze jsi to ty s temi mrazacky, ne?