icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

supermarket1976
13. zář 2014

@78marcela Moc gratuluju, Marcelko! To je PARÁDA!!!!!! Já už jsem samozřejmě napjatá jak struna a moc se bojím, že mi v pondělí řeknou něco jako "Vstřebalo se to"... Necítím žádné příznaky. Musím vydržet, ale je to drama.

supermarket1976
13. zář 2014

@cub Děkuju!!!

supermarket1976
13. zář 2014

@cub Děkuju!!!
@78marcela A já si zase s dojetím čtu, že to vyšlo Tobě!. Jsem pěkně napjatá, jak to v pondělí dopadne nám. Máš ale pravdu, už tenhle nečekaný týden naděje je jako požehnání a vzpruha do dalšího případného snažení.

cub
14. zář 2014

@supermarket1976 Je to drama, ale vydrž, vydrž. Moc držím palce na zítra v dobrý výsledek. Taky teď čekám do čtvrtku na výsledek. V pátek na ultr. neviděl ještě srdíčko a též jsem teď šíleně napjatá. Holky, všechny budeme držet spolu a vše se musí povést a být v pořádku co nejlepší !!! Věřím tomu !!! 😉

ferginka
14. zář 2014

@cub ahojky, neboj ve čtvrtek už srdíčko bude bít, jak zvon 🙂

@supermarket1976 ty jdeš zítra na utz? Budu držet pěsti 🙂

To víte, že nám to tu prostě všem dobře dopadne a všechny se tu miminka dočkáme 😉

78marcela
14. zář 2014

Ahoj holky. Dneska takový mizerný den. V poledne jsme si chtěli zajet s přítelem na oběd a při couvani z parkoviště jsem vrazila do projíždějícího auta. Odřela jsem mu celý bok a promackla dveře. Hrozně jsem se lekla. Tak jsme to sepsali a půjde to přes pojišťovnu. No a odpoledne jsem zjistila že zemřela moje spolužáčka z vysoké, co spolu teď studujeme. Teda ona už se statnic nedočkala. Takže druhý šok. Tak doufám že Vikisek ty dnešní nervy přežil. Ach jo. Moje první nehoda za celý život a zrovna teď.

cub
14. zář 2014

@ferginka Freginko děkuji ti moc za podporu. Pevně tomu věřím, že srdíčko už bije a ve čtvrtek mi doktor sdělí krásnou zprávu. Moc se teď snažím opravdu nestresovat, ale nejde to moc lehko. Ale musím, musím !!! Jak se tu píše: miminek se všechny dočkáme. Jak se máš ty?

opicka_kiki
14. zář 2014

@78marcela
Ahoj Marci, nezufaj... Nehody sa stavaju... Nebura len ten, kto nesoferuje. Nase aktualne auto, ktore mame asi 4 roky, bolo burane uz asi tak odhadom 7-8x... Naposledy bolo v servise niekolko tyzdnov - jela som po hlavnej a z vedlajsej do mna vpalilo auto v plnej rychlosti. Oni skoncili na streche, ja otocena o 90 stupnov a este sme zasiahli tretie auto... Oprava 230 tisic. Nastastie iba lahke zranenia... Ale bola to teda buracka vo velkom style... Hlavne sa ukludni, ved si platite poistku, prave kvoli takymto udalostiam...
Kamaratky je mi luto... Je to nespravodlive, ked zomrie mlady clovek, ktory mal cely zivot pred sebou... :(
Opatruj mimisko, nech je u teba spokojne ❤

78marcela
14. zář 2014

@opicka_kiki měla dvě malý děti. Šikovná hodná milá ženská. Udělalo se ji špatně. A je pryč. To je hrozné. Ta vaše bouracka taky. Ještě že se nic nestalo. To u nás to nebylo tak strašne. Taky mi říkal přítel, že to jednou muselo přijít, že řídím tak dlouho a hodně a zatím bez nehody, že to se dřív nebo později stane každému. Mě jen mrzí že zrovna teď, že jsem se moc lekla.

opicka_kiki
14. zář 2014

@delfi75
Ahoj, aj ja mam hlavu zamestnanu pracou, nastastie - lebo inak by ma uz asi svihlo.
Som zvedava, ako to budem mat s MS ja, po tych hormonoch... Jak som sa pocas stimulacie citila dobre, tak mi je mizerne teraz - mavam migreny, nespim a zaludok mam jak na vode... Ale to bude mat asi vsetko psycho zaklad...
Dnes som si urobila radost - mam novu frizuru :D

opicka_kiki
14. zář 2014

@78marcela
Neboj sa, miminku to urcite neuskodilo, v brusku mu je dobre, aj ked si sa lakla. Ale viem velmi dobre, aky je to stres, aj ja uz som na parkovisku nacuvala do auta, dokonca 2x :D :D
Mne zomrela kamaratka asi pred dvoma tyzdnami, tiez mala dve male deti. Bola zachranarka. Cestou do prace vjela do protismeru rovno pod nakladak :(

ferginka
14. zář 2014

@cub no já zase začínám blbě spát, nemůžu se dočkat utz. Takže vám radím ať jste v klidu a já sama nejsem 😀
Dnes odpo mě docela bolelo břicho, ale je to asi střevní problém......trpím teď i zácpou........jo a jinak u mě neplatí ranní nevolnost, ale večerní. Nezvracím, ale je mi divno, motá se mi hlava.....

ivetule79
14. zář 2014

To mi vykladejte, ja taky nespim, teda spim, ale spatne, max.do 4 a pak uz mi mozek jede na plne obratky 🙂 a porad se muzu snazit myslet na neco nekomplikovaneho 😕 ach jo...

ferginka
14. zář 2014

@ivetule79 no já jdu v noci tak 4x na záchod a kolem té páté už se jen převaluju.......a sny co mám........asi budu brzo blázen 😒

ivetule79
14. zář 2014

@ferginka taky chodim casto na zachod....snad to tak nebude do konce, snad zdarneho 😀

ferginka
14. zář 2014

@ivetule79 někde jsem četla, že na začátku a pak zase na konci těhotenství......
a co vlastně manžel na to, že čekáte dvojčátka?

ivetule79
14. zář 2014

Nevim, zda je neco videt, to jsou moje dvojcatka....

ivetule79
14. zář 2014

@ferginka uvidime se zitra, ale po telefonu byl stejne vykuleny jako ja! Myslim, ze budem potrebovat chvili, nez to ztravime...

ferginka
14. zář 2014

@ivetule79 jéé, no něco tam vidět je 😉 ty dvě světlé tečky jsou srdíčka?

ivetule79
14. zář 2014

@ferginka nahore I dole, jak jsou ty 2 bodiky, to mi pan fokto meril jednotlive emrujka, jedno 0,82 a druhe 0,86 mm, jsou to jen takove flicky mezi tema bodikama...

ferginka
14. zář 2014

ahaaa 🙂 ale je to krásný 🙂 a jak tedy vidí tu srdeční akci?

ivetule79
14. zář 2014

@ferginka ty flicky blikaji, rychle to tuka, je to dech berouci, fakt....to je hrozne uz takove opravdicke, vsak uvidis 😉 me ale zacina pobolivat v krku...tak nevim 😒

ferginka
14. zář 2014

@ivetule79 už se těším a zároveň bojím.
Tak šup čajík.......teď bychom neměli být nemocné 😉

ferginka
14. zář 2014

@ivetule79 jo a kdy jdeš ke svému gynekologovi? Kam vlastně chodíš?

ivetule79
14. zář 2014

@ferginka to jo no....byly jsme tam ten den 4 a vsevhny tehotne! Ceho se bojis? Neboj 🙂

ferginka
14. zář 2014

no bojím se, že nebudeme mít třeba srdíčko.....

ivetule79
14. zář 2014

@ivetule79 ja jdu uz v utery rano na krev atd....chodim do krnova to je dostt daleko od olmiku 🙂

ferginka
14. zář 2014

@ivetule79 já jdu do hajan, dobrou 🙂

ivetule79
14. zář 2014

@ferginka to je asi prirozene, ale bude to dobry, ale taky jsem mela obavy, byla jsem pripravena na vsevhno a mam z jednoho dve....pravdepodonnost, ze se to stane je 1:20000, jsem se docetla na netu....tak ver bude to dobry, proc by ne 😉

78marcela
15. zář 2014

@ivetule79
@ferginka koukám že s tím spaním a chozením na záchod v noci to máme stejné. Já taky spím do čtyř a konec. Jo a ty nevolnosti mám taky večer, ráno jsem v pohodě. Pomáhá mi něco malého sníst jogurt nebo tak něco a je To lepší.

Strana