IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@cub Děkuju!!!
@supermarket1976 Je to drama, ale vydrž, vydrž. Moc držím palce na zítra v dobrý výsledek. Taky teď čekám do čtvrtku na výsledek. V pátek na ultr. neviděl ještě srdíčko a též jsem teď šíleně napjatá. Holky, všechny budeme držet spolu a vše se musí povést a být v pořádku co nejlepší !!! Věřím tomu !!! 😉
@cub ahojky, neboj ve čtvrtek už srdíčko bude bít, jak zvon 🙂
@supermarket1976 ty jdeš zítra na utz? Budu držet pěsti 🙂
To víte, že nám to tu prostě všem dobře dopadne a všechny se tu miminka dočkáme 😉
Ahoj holky. Dneska takový mizerný den. V poledne jsme si chtěli zajet s přítelem na oběd a při couvani z parkoviště jsem vrazila do projíždějícího auta. Odřela jsem mu celý bok a promackla dveře. Hrozně jsem se lekla. Tak jsme to sepsali a půjde to přes pojišťovnu. No a odpoledne jsem zjistila že zemřela moje spolužáčka z vysoké, co spolu teď studujeme. Teda ona už se statnic nedočkala. Takže druhý šok. Tak doufám že Vikisek ty dnešní nervy přežil. Ach jo. Moje první nehoda za celý život a zrovna teď.
@78marcela
Ahoj Marci, nezufaj... Nehody sa stavaju... Nebura len ten, kto nesoferuje. Nase aktualne auto, ktore mame asi 4 roky, bolo burane uz asi tak odhadom 7-8x... Naposledy bolo v servise niekolko tyzdnov - jela som po hlavnej a z vedlajsej do mna vpalilo auto v plnej rychlosti. Oni skoncili na streche, ja otocena o 90 stupnov a este sme zasiahli tretie auto... Oprava 230 tisic. Nastastie iba lahke zranenia... Ale bola to teda buracka vo velkom style... Hlavne sa ukludni, ved si platite poistku, prave kvoli takymto udalostiam...
Kamaratky je mi luto... Je to nespravodlive, ked zomrie mlady clovek, ktory mal cely zivot pred sebou... :(
Opatruj mimisko, nech je u teba spokojne ❤
@opicka_kiki měla dvě malý děti. Šikovná hodná milá ženská. Udělalo se ji špatně. A je pryč. To je hrozné. Ta vaše bouracka taky. Ještě že se nic nestalo. To u nás to nebylo tak strašne. Taky mi říkal přítel, že to jednou muselo přijít, že řídím tak dlouho a hodně a zatím bez nehody, že to se dřív nebo později stane každému. Mě jen mrzí že zrovna teď, že jsem se moc lekla.
@delfi75
Ahoj, aj ja mam hlavu zamestnanu pracou, nastastie - lebo inak by ma uz asi svihlo.
Som zvedava, ako to budem mat s MS ja, po tych hormonoch... Jak som sa pocas stimulacie citila dobre, tak mi je mizerne teraz - mavam migreny, nespim a zaludok mam jak na vode... Ale to bude mat asi vsetko psycho zaklad...
Dnes som si urobila radost - mam novu frizuru :D
@78marcela
Neboj sa, miminku to urcite neuskodilo, v brusku mu je dobre, aj ked si sa lakla. Ale viem velmi dobre, aky je to stres, aj ja uz som na parkovisku nacuvala do auta, dokonca 2x :D :D
Mne zomrela kamaratka asi pred dvoma tyzdnami, tiez mala dve male deti. Bola zachranarka. Cestou do prace vjela do protismeru rovno pod nakladak :(
@cub no já zase začínám blbě spát, nemůžu se dočkat utz. Takže vám radím ať jste v klidu a já sama nejsem 😀
Dnes odpo mě docela bolelo břicho, ale je to asi střevní problém......trpím teď i zácpou........jo a jinak u mě neplatí ranní nevolnost, ale večerní. Nezvracím, ale je mi divno, motá se mi hlava.....
To mi vykladejte, ja taky nespim, teda spim, ale spatne, max.do 4 a pak uz mi mozek jede na plne obratky 🙂 a porad se muzu snazit myslet na neco nekomplikovaneho 😕 ach jo...
ahaaa 🙂 ale je to krásný 🙂 a jak tedy vidí tu srdeční akci?
no bojím se, že nebudeme mít třeba srdíčko.....

@78marcela Moc gratuluju, Marcelko! To je PARÁDA!!!!!! Já už jsem samozřejmě napjatá jak struna a moc se bojím, že mi v pondělí řeknou něco jako "Vstřebalo se to"... Necítím žádné příznaky. Musím vydržet, ale je to drama.