icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

ferginka
15. zář 2014

@78marcela a ty máš fotečku miminka?

78marcela
15. zář 2014

@ferginka já nemám. Nedali mi ji. Možná proto že tam nebylo nic moc vidět, proto mám jít asi ještě jednou na utz. Snad mi ji potom dají a snad bude vše v pořádku.

ivetule79
15. zář 2014

Je to pro me nezvyk, vzdycky jsem byla vyhlaseny spac, nechapala jsem, jak nekdo muze chodit v noci na zachod a ja jsem jeste k tomu dostala vcera v 5 rano takovy hlad, ze jsem si delala toasty....

lenaaf
15. zář 2014

Holky ani nevíte, jak mi teď buší srdce. Dnes jsem se odhodlala udělat si test a jsou tam // čárky! Nemůžu tomu uvěřit...Asi to fakt klaplo 🙂

ivetule79
15. zář 2014

@lenaaf parada, je nejake uspesne obdobi... 😉

ferginka
15. zář 2014

@lenaaf tak to je super 🙂 září je opravdu úspěšné 🙂

ferginka
15. zář 2014

@ivetule79 jooo, tak s tim hladem to mám stejný 😀 budím se hlady a kolikrát fakt jdu a něco zakousnu 😀 😀

ferginka
15. zář 2014

@78marcela a na ten utz jdeš znovu kdy?

ea09
15. zář 2014

ahojky děvčata, prosím o radu tento týden si začnu píchat inj.poprvé sama nevím jestli to zvládnu pak mam volat ta tyden a jít na utz.a potom za jak dlouho pujdu na vajička a za jakou dobu pak pujdu na transf.jak jste to měli at jsem v obrazu zatím dík

supermarket1976
15. zář 2014

Já mám taky pocit, že je mi divně spíš večer než ráno. A taky blbě spím, budím se několikrát za noc...Celkově se ale nejvíc děsím toho, že nemám vůbec žádný příznaky - žádný nalitý prsa, nic. Jenom mám občas chuť na něco divnýho a nedám pokoj, dokud si to nedám, třeba v sobotu jsem vyžadovala indiánka a včera chleba se zapečeným sýrem. Nevím ale, jestli si to všechno nevsugerovávám...Ještě že jdu už dneska v půl třetí na tu kontrolu, jinak mi hrábne. Modlím se, abych vycházela s dobrou zprávou.

lenaaf
15. zář 2014

@ivetule79 já si ještě ráno říkala, že to testování nechám na středu, kdy jdu na krev, ale pak na jednou se to ve mě zlomilo a nakonec jsem ráda, že jsem testla. Ale ten strach.. no děs

ferginka
15. zář 2014

@supermarket1976 hele, tak některá ani nepozná, že je těhotná. Někdo příznaky má, někdo zase vůbec žádné 😉 Určitě vyjdeš s dobrou zprávou, uvidíš 😉

ferginka
15. zář 2014

@ea09 ahoj, no oni ti budou ultrazvukem sledovat, jak ti rostou folíci a až jsou velký, jak potřebují, domluví s tebou punkci. Počítej zhruba 14 dní. Ale je fakt, že tohle má každý jinak........no a pokud si připlatíš prodlouženou kultivaci, tak za 5 dní po punkci dojde ke transferu 😉

lenaaf
15. zář 2014

@ferginka doufám, že budou i další měsíce úspěšné a všem tady, kterým se bohužel nepovedlo, se to podaří 🙂

cub
15. zář 2014

@supermarket1976 Držím moc moc palce, výsledek musí být dobrý. Taky dnes už blbnu a zavolala jsem si k mému gyn. alespoň na konzultaci, kvůli tomu, že mě na klinice zatím ještě neviděl srdíčko. Nervy už mám natáhnuté z toho, tak jsem poprosila mého pana doktora jestli nemůžu za ním sjet. Taky ale věřím v ten nejlepší výsledek. Pak že nemá člověk stresovat....

ea09
15. zář 2014

@ferginka prosím te a co ty inj.píchnu si to v pohodě nebo je to hrozné no já vím musí se vydržet všechno že jo? 🙂 a ještě radu pracuji v obchodě celkem se natahám a uvažuji o tom jestli nemám zůstat doma a ani nevím jestli mě nechá doktor

lenaaf
15. zář 2014

@ea09 ahoj, záleží, jestli budeš mít pero. Já měla Gonal (pero) a to jsem si píchala sama, protože pícháš v úhlu 90 stupňů a injekce Cetrotide a Ovitrelle mi píchal manžel.

cub
15. zář 2014

@ea09 Ahojky injekcí se vůbec neboj. Od začátku si vše píchám sama a opravdu to nic není. Jehličky do břicha jsou tenké, nebolí to, zvládneš to - opravdu se není čeho bát. 😉 Kam chodíš na kliniku ? Pokud pracuješ v obchodě a nataháš se, já bych na tvém místě zůstala okamžitě doma. Jsem teď taky naneschopence.

ferginka
15. zář 2014

@lenaaf určitě budou, jsme to odstartovaly a další budou úspěšně pokračovat 🙂 Do vánoc jsme tu těhule všechny 😉

supermarket1976
15. zář 2014

@ea09 V píchání injekcí se dá nalézt i svého druhu zábava. Já měla tentokrát tzv. dlouhý protokol, takže jsem si jich napíchala celkem kolem padesáti. Když je ostrá jehla, jde to samo. Já byla ve studii, kde se posílaly injekce někde z Británie a byly všechny tupé, takže jsem se naučila dát do toho trochu švihu, jako to dělávaly sestřičky v českých seriálech ze sedmdesátých let. Nenervuj se, vem to jako dobrodružství!

ferginka
15. zář 2014

@ea09 mě to teda píchal manžel, píchala jsem gonal v peru a ten byl v pohodě. Trochu horší je frexiparin, ten bych si sama nepíchla.......

cub
15. zář 2014

@ferginka ferginko díky moc za tuto tvoji větu, ta mě teda šíleně moc povzbudila. Díky, díky, díky. Určitě tomu tak bude. DĚKUJI - to si budu číst asi teď pořád dokola, abych se nestresovala 🙂
!!!!!

ferginka
15. zář 2014

@cub a vezme tě tvůj gynekolog na ten utz?

ea09
15. zář 2014

chodím do Reprofitu do Brna mám Menopur budu si píchat 3prášky a ředit nějakým roztokem abych měla jen jeden vpich.Přítel taky se príkládá k tomu at jsem hned doma ,to si můžu vyžádat sama neschopenku nebo oni mě ji nabídnou 🙂 a po těch odebraných vaj.mám zůstat doma nebo můžu chodit do práce než pujdu na ten trans. To jsou ale otázky že jo 🙂 nezlobte se že to tak píšu

cub
15. zář 2014

@cub teda větu co jsi psala lenaaf : ...a další budou úspěšně pokračovat Do vánoc jsme tu těhule všechny

ferginka
15. zář 2014

@cub já se snažím být optimista, ale taky mám pocit, že se do příštího čtvrtka zblázním 😀

cub
15. zář 2014

@ferginka ano vezme. Jedu tam v 11.45. Když by mě i ultr. neudělal ( což si myslím, že udělá ), protřebuji to alespoň s někým rozebrat. Dnes jsem si volala nakliniku, protože mi v pátek znovu bralikrev na Hcg a mám jednotek 7837 - řekla sestřička - v pořádku. Tak ještě věřím, že dnes najdu uklidnění u mého pana doktora nebo opravdu blbnu. ☹

ferginka
15. zář 2014

@cub pochopila jsem 😉 😉

cub
15. zář 2014

@ferginka Příští čtvrtek jdeš na kontrolní ultr. ? Tobě ještě ultr. nedělali ?

ferginka
15. zář 2014

@ea09 o neschopenku jsem si řekla během stimulace a jsem doma až doteď 😀

Strana