IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki
@donia. holky, mám radost, že se vám to tsk přiblížilo a jdete do dalšího postupu. Uteče to a teď to určo dopadne líp. Budu moc držet pěstičky 😉
@78marcela Marci i tobě to uteče 😉 Co ta dovolená, jedete?
@lenaaf moooc gratuluji 🙂
ahoj holky v sobotu jsem byla na trans.a pani doktorka mi řekla že si klidně každý večer můžu dát kvalitního červeného vína že je to i také lepidlo na embrio .(ale kvalitní a ne krabičák)dodala taky vám to někdo řekl .dík
@delfi75 jo a ještě se to jedno rozdělilo tak byli 2 osmibuněčné a 1 morula nebo tak nějak no když jsme tam přišly tak hned že dáme obě pani doktorka vybalila na nás a pak že teda na konec jedno že když jsme na prvním ivf.tak uvidíme no ale jak jsme dojely domů tak jsem mojemu říkala že jsme měli dát zrovna obě.no to čekání je hrozné břicho mám pořád nafouklé jak v pátém a člověk neví a neví ☹
@ferginka mám nevolnosti, ale taky nezvracím a jak píšeš taky je to horší odpoledne a večer. Jinak teď nejnověji mě asi 2 dny začíná pálit žáha. Vždycky hrozně tápu, co mám sníst, aby mi nebylo zle. Byla jsem každé ráno na ovoci, pak na suchých rohlíkách, teď zase ujíždím na sladkých koláčkách.
@ferginka diky za povzbuzeni a podporu, jsi hodna 😉
Ja bych do IVF snad i vydrzela, ten mesic uz utece, ale nejak mam strach a obavy z te stimulace, tak si rikam, jestli to nezkusit ted po MS doma (i kdyz bychom teor. jeste nemeli) a treba to vyjde a usetrim si navstevy CAR. No furt nevim..
cus holky, tak som sa tesila predcasne... budeme to musiet posunut az na leden, pretoze v prosinci ma kolega nezastupi v praci ☹
@opicka_kiki no to mi nerikej, ze jenom kvuli tomu by to neslo. To me mrzi. Ale treba to jeste vyjde, nebo? Nemuze se to v praci vyresit nejak jinak? Nevim jake to tam mas, ale jedine nikomu nic nerikat, na dr. mas narok, to te pustit musi a pak holt budes na PN, s tim take nic nenadelaji.
@donia
Bohuzial je to tak... Kolega o tom vie, a vyjadril sa jasne... Minule vianoce som mala volno ja, tento rok si berie volno on. Nechcem byt svina, ze by som sa hodila na marodku a jeho by stiahli z dovolenky, to by mi uz v buducnosti s nicim nevysiel v ustrety. Bohuzial nie je nikto iny, kto by ma zastupil. Homeoffice neprichadza v uvahu... Takze sa s tym proste musim zmierit. Argumentoval to tiez tym, ze maju v domacnosti iba jedno auto, takze dojezd do prace musi sklbit s manzelkou a taktiez skolka cez vianoce bude zatvorena a nemaju nikoho na strazenie deti, takze to proste nejde...
@donia
Asi by som po OPU a transfere mohla normalne chodit do prace, ale okolo vianoc byva u nas najvacsi zahul, strasne stresy a ja to nechcem riskovat. Navyse minule som po OPU tri dni nemohla poriadne ani chodit a vacsinu dni som stravila na zachode :(
@opicka_kiki no to je ono, ze clovek nevi jak na to bude reagovat, tak riskovat a chodit do prace, kdyz by ti nebylo dobre, to ne. Je to blby, ale alespon se s tim holt ted budes muset uz smirit a uzit si Vanoce bez hormonu a nevolnosti a po Novem roce to bude stat za to 😉
@opicka_kiki ja pujdu na ket asi v unoru nb breznu, snad to utece, ale mam strach, co kdyz to nevyjde, co kdyz se nepodari uspesne rozmrazit embryjka.....co pak? Ted jeste porad ziju v nadeji....
@opicka_kiki ahoj, jak nezastoupí, všichni jsme nahraditelní...když by jsi musela akutně třeba na operaci, tak co?
@ivetule79 neodkládej to. Já taky pořád odkládala a jak toho ted lituju. Mladší už nebudu. Embrya se mi vždy rozmrazily v pohodě, a to jsem je měla zamražený před čtyřma rokama tehdy ještě horší metodou. Dnes se v pořádku rozmrazí 96% embryí, takže tohle je nesmysl se toho bát. Pojd do toho se mnou a co nejdřív. Žádný březen.
@ea09 já měla taky pastorčákovou a budu ji chtít příště zase, od ní od jediné jsem otěhotněla, jestli to je náhoda, nebo ne, čert ví, ale budu ji chtít. Taky mi říkala o tom víně a je fakt, že jsme pak s přítelem jeli na dovolenou a každý věčer jsem si dala dvě decky červeného. A vyšlo to. jak to skončilo, je věc druhá, ale aspon dva měsíce jsem byla těhulka.
@78marcela jen se mi nechce do toho jít v zimě, věřím totiž, že to, že jsem šla v létě mělo svůj vliv...chci začít přípravu začatkem února...je fakt, že ještě pořád po revizi se necítím úplně na 100%...ikdyž strašně moc si přeju, aby nám to vyšlo. vždyť to není už možné....já si sama sobě přeju teda jen 1 miminko, už se mi snad nic nerozdělí na jednovaječné dvojčata....
holky prosím vas jíte i syry roztíratelné jako apetito, almete a sýry roztíratelné ochucené třeba plesnivé nebo šunkové nebo jen tvrdé někde jsem cetla že jo a někde že ne dík za radu 🙂 😠
@opicka_kiki ale no tak co to je za řeči???? taková škoda vzdávat to....představ si, že za rok může být všechno úplně jinak a budeš si říkat, jaký jsi byla blázen, že jsi tak nagativně přemýšlela, ikdyž tomu někdy podléháme všechny....
@ivetule79
jo, a to je prave ono... predstav si... za rok... poslednu dobu nerobim nic ine, len si nieco predstavujem a cakam, az bude "o mesiac", "o tri mesiace", "o rok"... a stale nic... strasne ma to unavuje ☹ vcera som sa tak rozculila kvoli tym blbym vianociam/dovolenkam/kolegom/praci, ze som ani spat nemohla. Od tretej som uz bola hore a pocitala ovecky...
@opicka_kiki ..tak jasně, na jednu stranu máš pravdu, taky bych to chtěla hned, co nejhůř už jsem mohla končit 3.měsíc a mohla jsem být spokojená a čekat na květen až porodím......a nevyšlo to zase.....mám se zbláznit, nemůžu!!!!!!!!!! tak mi nezbývá než zase čekat..kdyby jsem otěhotněla hned, jak jsme se rozhodli, mám dítě ve 2. třídě. Někdo to tak má, prostě se rozhodne a je těhotný má děti, chce za 3 roky 2.dítě, tak má 2. dítě...moje kolegyně v práci to má nalajnované a vychází jí to a já pořád nic, pořád čekám, ale přece nemůžu být neustále naštvaná ani nevím na co, kdo za to vlastně všechno může??????
jsem na nervy,včil mě došel email že to 1 embryo a 1 morula nebyla na zamražení tak že nemáme nic a už mě napadají takové myšlenky no ani to raci nechci psát je mě do pláče ☹ ☹

@opicka_kiki k dr. Langerove chodime my, ale ja myslim, ze vsichni tam budou dobri, hlavne musi resit vse stejnym systemem, postupem, tak to bude ok 😉