icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

ferginka
30. říj 2014

Tak screening snad dopadl dobře. Dle utz vše v pořádku, krev budu vědět zítra.......

donia
30. říj 2014

@ferginka tak parada, dalsi krucek k vytouzenemu miminku zdolan 😉

lenaaf
30. říj 2014

@ferginka tak to je super! A jak to probihalo?

ferginka
30. říj 2014

@lenaaf děkuji, dělali mi podrobný utz. Už přes bříško. Přeměřují si miminko ze všech stran......páteř, hlavičku, nožky, bříško.........náš prcek sebou pěkně mlel, takže dal doktorce zabrat 🙂 Ale bylo to krásný 🙂 Ve fotoblogu mám fotečku 😉
No a pak mi vzali krev. Ale říkali, že když je utz v pořádku, tak krev by měla vyjít dobře, tak snad ano......

lenaaf
30. říj 2014

@ferginka tak držim pěsti, ať vše probíhá jak má a krásné těhulkování 🙂 Snad nám to také dobře dopadne..

delfi75
31. říj 2014

@ferginka krásné! !!!!gratuluji! !!!!!!!!!!!

ivetule79
31. říj 2014

@ferginka Moc gratuluju a ze srdce Ti to přeju 🙂 průběžně to tady pročítám, stejně se nemůžu ubránit a porovnávám se s tebou, že jsem byla o 2 týdny víc těhotná, tak si to představuju, jak by to asi bylo....jsem ráda, že ti to tak vychází, dává mi to optimismus i pro mě do budoucna 🙂 (myslím, že nejsu sama 😉 )

delfi75
31. říj 2014

ahoj holky, tak KET se o měsíc odkládá...sliznice byla hraniční. asi čekám na partnera 😀

ferginka
1. lis 2014

@delfi75 tak lepší to odložit a riskovat. Budes lepe pripravena 😉

78marcela
1. lis 2014

@ivetule79 to opravdu nejsi, mám to taky tak...ale dočkáme se dalšího, věřím tomu. Já byla na transferech předtím čtsyřikrát a v podstatě nikdy nic, a ted, i když to nedopadlo, tak si říkám, že už konečně vidím, že to jde, a věřím, že příště už to bude do konce. Ber to taky tak. Nehledě na to, že u těch tvých dvojčátek, kdoví, co by se mohlo stát. držím nám pěsti, at je to vše ok pro příště. Kdy se chystáš?
@ferginka hezká zpráva, jen at dál se mimi mrská🙂

delfi75
1. lis 2014

@ferginka jasně, ten měsíc už to musím vydržet! !!je fajn, že jste v pořádku 🙂

ivetule79
1. lis 2014

@78marcela ja leden unor....jeste jsem od revize nemela ms....tak to tak vyjdetak akorat asi ,doufam fergi, ze jsem se te nejak nedotkla...fakt ti to preju
Prave mam nadeji, ze by to mohlo vyjit....bylo to poprve, co jsem dosla tak daleko..., ale mam strach ze budu zklamamana...moc 😒
.

ivetule79
1. lis 2014

@78marcela to ze to byly ty dvojcata takove, bylo asi znameni....

78marcela
1. lis 2014

@ivetule79
Asi jo, člověk to musí brát jako znamení. Ale další tehu už vyjde a bude v pohodě a za rok už budeme měnit plinky a nadávat jak jsme nevyspane🙂

ferginka
1. lis 2014

@ivetule79 ale prosim te, proc by se me to melo dotykat. Vzdyt ja vam uplne naprosto rozumim. Mela bych to stejne........vzdyt me je prave vuci vam blbe se tu radovat......... Moc moc vam preji, aby vam to taky vyslo a byli jste stastne a vsem vasim pocitum rozumim 😉

delfi75
2. lis 2014

@ferginka ahoj, raduj se i za nás🙂 a neměj nějaké špatné pocity. Pro mě je to spíš povzbuzení, že IVF vychází a nejsou jen nějaké papírové statistiky 😉

ivetule79
2. lis 2014

@78marcela kez by jsi mela pravdu.... 🙂 budu si to muset opakovat stale dokola...

ivetule79
2. lis 2014

@ferginka to jsem rada 🙂 jen se raduj!! A presne je pozitivni pro nase nadeje, ze to nekomu vychazi...

zdenka35
3. lis 2014

Tak já dneska 12 den po KET pidi,pidi duch,ach jo 😒 ms měla být včera,nic,od soboty bolesti hlavy,zad,žaludku,prsa,včera jsem zvracela.Dělala jsem test 11 den,pidi duch,dneska taky,nevypadá to asi dobře ☹

ferginka
3. lis 2014

@zdenka35 ale tak dušík tam je, tak uvidíš zítra nebo pozítří. Neztrácej naději 😉

delfi75
3. lis 2014

@zdenka35 ahoj, taky bych to neviděla marně...nezapomeň, že jsi měla jen 3denní embryjka, mají čas 😉

zdenka35
3. lis 2014

@delfi75 Moc optimista nejsem, uvidim ve středu, to bude 14 den a pak krev 😉

delfi75
3. lis 2014

@zdenka35 a kdo z nás je optimista? já už taky ne, ale věř jim...přece nechceš, aby šli po novém roce do školy 😀

zdenka35
3. lis 2014

@delfi75 Já jen nechci aby šli do školy az mě přiklepnou duchod 😀

delfi75
3. lis 2014

@zdenka35 chichi, my už naštěstí důchody mít nebudeme!!!takže klid 😀

zdenka35
3. lis 2014

@delfi75 To je pravda 🙂

delfi75
3. lis 2014

@zdenka35 držím moooooc vše, co mám 🙂